Arama sonuçlarınız

1. D

Şuan Motor Alınır mı?

Bu ülkede ne olacağını kestirmek imkansız. Arabalara olduğu gibi bir günde ötv bir gelir neye uğradığımızı şaşırırız. Yarın sabah kalktığınızda haberlerde motosikletlere ÖTV güncellemesi %60'a çıktı diye haber çıkmayacağını kimse garanti edemez. İlla olacak değil ama şu an alsan bile en fazla ne...
  2. D

Motosiklet sürücüsü fenomen Deniz Servan hayatını kaybetti

Valla linç yiyebilirim ama başkasının canını yakmaması daha iyi olmuş maalesef. Tabii yine Allah rahmet eylesin ama Twitter'da gördüm sürüş tarzı gerçekten çok riskli. Başka bir masum insanı da öldürebilirdi. Doğru düzgün yollarda veya trafiğe kapalı alanlarda istediğini yapsın. Hatta trafiğe...
  3. D

9.Ağustos.2025 motosiklet.net üyelerinin Kırklareli Birtat köftecisine saldırmaları

Çok güzel olmuş gerçekten. Motorun da maşallahı var aman nazar değmesin daha nice 150 bin km'lere :)
  4. D

toplanmış motor alınırmı

motor toplanmış da motorun gerçek km'si kaç acaba? o da önemli. şimdi 100 bin yaptıysa bu motosiklette sadece motor yok ki. öncelikle gerçek km'sini öğrenmekte fayda var. ikincisi bu ne zaman motor yedi örneğin 20 binde 30 binde motor yediyse sahibi bunla belli ki bir numaralar çekmiş canını...
  5. D

Motor Piyasası Çok Durgun Mu?

maalesef ben bu ülkede bir şeyin düşeceğine inanmıyorum ya. ardı ardına zamlar geliyor. o indirim gelen zamlardan fazla mı olacak bilemiyorum. şu an nakit alıma indirimler ve faizsiz krediler diye bir şeyler gördüm de neye geliyor şu an daha bilgim yok. fakat bence de bu zamlar kabul edilebilir...
  6. D

2.El cbr 125 mi 0 drift l mi

CBR üzmez bence ben de CB250R aldım 2019 model 38 binde. Yani açıkçası ben Japon tercih ederdim. Öyle bakımdan da korkmanıza gerek yok. Çok pahalıyı geçtim pahalı bile değil. Kenara atarsınız her ay bir şeyler daha sonra bakımı geldiğinde de yaptırırsınız. Alırken dikkat edin bakımları tam...
  7. D

Hiç bilemiyorum maalesef ama sanırsam dediğinize daha yakınım veya gözü karartıp bu gelecek hafta bir sabah kalkıp dur alayım diyeceğim. Yani ufacık bile piyasasını görsem gerçekten düşünmeyeceğim ama 3 aydır ilanda duran motorlar var hadi bir tane olsun diyeceğim adamın motorunda bir şey var...
  8. D

İnşallah gerçekten gram satmak istemeyerek alacağım alırsam da bu sene biraz sıkıntıdayım. Ben de sizin gibi düşünüyorum en kötü piyasanın altında koyarım satarım geçerim diye yapmadığım şey de değil de sanırsam bu motoru o da kurtarmayacak gibi. Aylardır duran ilanlar var, Mayıs, Haziran başı...
  9. D

Merhabalar herkese şu an CB250R kullanıyorum fakat yakın zamanda bir tane de CB650R almayı düşünüyorum. Fakat önümü çok çok fazla kestiremiyorum ne kadar kullanırım ne yaparım ne ederim diye. Piyasaya bakıyorum ilanlara çok eski tarihli ilanlar var ve hala duruyor. Hızlı nakite ihtiyacım olsa...
  10. D

Motora el fatiha

Bence burada farklı bir şey var. Yani bu motor kaç litre yağ alıyor bilmiyorum ama sanırsam ortalama 1-1.5 arasındadır. En az bu motor 800 ml yağ yakmış demektir ki bu çok çok fazla bir şey. Benim anlamadığım bu kadar yağ yakması bana imkansız geliyor. Bana göre ya yağ orijinal değil ya da bir...
  11. D

CB250R İçin Yağ Tavsiyesi

Sağ olun teşekkür ederim herkese. Yetkili servisi aradım bugün sipariş versem Çarşamba günü gelecekmiş fakat bugün gidemedim. Toparlayacağız yeniden, Allah'tan ciddi bir şey yok. Haftaya düzelmiş olur her şey :)
  12. D

Kaskosu vardı evet. Ayarlanacak umarım. İnsanın bir parmağı bile kıymetli onu anlıyorsun. Serçe parmak deyip geçmemek şazım öyle bir soyuldu ve yarıldı ki kullanamıyorum şu an iyileşene kadar şu an baya canım yanıyor. Bakalım yarına kadar hafifler :( Düşeceğimi 2 saniye önce anladım ve dedim...
  13. D

Teşekkür ederim. Bakımını yaptım da şimdi parça almam lazım sanırsam askjdskad bir de kendime yeni bir sol serçe parmak kötü şeyler oldu :D Bir toparlanalım bunları düzelteceğiz umarım. Bir de 6 bin km'de bir mi değiştirelim yağı? Bana 3 bin km'de bir diyorlar.
  14. D

Evet evet öyleymiş. Aldım yağı. Şimdi ilk defa yağı değiştireceğim. Bir türlü tıpayı çıkaramadım delirdim yeminle ya. 1754595910 motorun her şeyini yaptım yağ falan on numara oldu bir deneyeyim dedim ve bariyere girdim. motorun resmen perti çıktı maalesef. elim kirli diye de eldiven falan da...
  15. D

Kafam baya karıştı. Yarı sentetik diyorsanız öyle yapayım o halde. Putoline Sport 4R serisi yarı sentetik mi peki? Yarın yağı alıp değiştirmem gerekiyor bakımı çok az geçti.
  16. D

Kitapçıkta aslında net belirtilmiyor, yapay zekalara da sordum onların hepsi tam sentetik yağ öneriyor. Sanırsam Castrol Power 1 4T'de tam sentetik. Motul'da şöyle bir kelek var kendi resmi sitesinde 1 LT olanların stoğu bitmiş. Hepsiburada'da ise ürün sahte yorumları oldukça fazla. Nasıl...
  17. D

Merhaba, yağ değişimi geldi fakat şu an şehir dışındayım önceki bakımda usta Castrol kullandığını gördüm ama hangisini kullandığını bilmiyorum. Yağ değişiminde sizce hangi marka yağı kullanayım? Gerçekten performanslı ve motorla güzel çalışmasını istiyorum. Önerebileceğiniz bir yağ var mı acaba...
  18. D

CB250R Boştayken Kendi Kendine Bire Atıyor

Cevabınız için öncelikle teşekkür ederim. Fakat ben bu boşta dururken bir dakika sonra kendi kendine vitesi bire düşürmesini bu zamana kadar yaşamadım, bu son 2 haftadır başıma gelen bir olay. Artık motor boştayken bile korkar durumda oldum kendi kendine vites atacak mı diye şanzımana zarar...
  19. D

4'te durmayın emin değilim ama ben zararlı diye biliyorum. durmadan önce 4'ten 3 atın daha sonra 2 ye daha sonra boşa atın. sıralı viteste bir anda peş peşe vites düşürmek iyi değil diye biliyorum. bu motorda da peş peşe vites düşürünce birinci vitese geçmiyor bir saçmalıyor. o sebeple hep tek...
  20. D

boştan bire atılmama sorununu bende yaşıyorum ara sıra. bunda da debriyajı bırakıp tekrar sıkıp çözüyorum. debriyajı bırakmadan yapmaya kalkınca asla bire geçmiyor bırak çek yapıyorum öyle geçiriyorum. bende birden ikiye geçerken n'ye atma sorunu yok ilk başta sadece çok narin davranırken hafif...

Yeni mesajlar