Arama sonuçlarınız

1. firatness

Motor düşme sonrası çekişinde bir problem var

Dostlar rs200 ün bakımını yapalı 3 gün olmuştu, motor yan düştükten sonra çekerken çok titriyor artık, ufak gaza bastığımda direkt kendini ileri atardı şimdi titreyerek gaz yiyor
  2. firatness

Kaza Sonrası Araç Kiralama

Peki o da avukat tutsa savunsa kendini kazanabilir miyim acaba?
  3. firatness

Yani işim ile evim arasında çok mesafe var, bu sebepten zaruri olur mu bilmiyorum ama birde karşı taraf tam çingene tipli, haksız olduğu yerde bana diş gösteriyor, son ana kadar diş gösterdi, hakkımı sonuna kadar kullanmak istiyorum, ne önerirsiniz bu durumda hocam?
  4. firatness

6 gün önce karakolun önünde duran motoruma ters yönden gelen bir kadın vurdu, motorumda maddi hasarlar oluştu, sigorta polç ve belgeleri alıp servise bıraktım, 6 gündür ulaşım sorunu çekiyorum, iş-ev arası çok uzak, ben bu durumu karşı tarafa yansıtabilir miyim acaba? Henüz dosya açılmadı...
  5. firatness

Forumun Güncel Yaş ve Meslekleri Neler?

Merhabalar, az önce Forumda bir konuda gördüm, eski tarihli bir konu olduğu için kişileri ''Güncel'' Yaşları ve meslekleri ile tanımak istiyoruz, özellikle bizden yaşça büyük saygıdeğer abilerimiz- ablalarımız ve onların tecrübelerini merak ediyorum. O zaman ben başlıyorum: Merhabalar ben...
  6. firatness

Karakolun Dibinde Duran Motoruma Vurdular!

Tamam hocam, aynen söylediğiniz gibi kurcalamayacağım
  7. firatness

Hocam kadın ters yönden geliyor ve duran araca çarpıyor, şuan için avukatlık bir durumumuz da yok, sigorta bilir kişi ve kaza kusur oranını bekliyoruz ve ben sanmıyorum bana kusur vereceklerini, hadi söylediğiniz gibi olsa öyle bir senaryoda ne olur peki?
  8. firatness

Emin misiniz peki hocam %75 karşıya %25 bana vereceğine? Benim tek kusurum karakolun yanına park etmek mi?
  9. firatness

Hocam insanlar çok kötü, bakın beni iyi dinleyin lütfen: Bundan 1 sene önce bir araca çarptım, hızlıydım ve hatalı olduğumu biliyordum, adama ne söyledim biliyor musunuz? Gerekirse telefonumu satarım sizin masraflarınızı karşılarım dedim, haksız olduğumu bildiğim için tutanak dahi tutturmadım...
  10. firatness

Hadi inşallah hocam ya, kadın en son avukatına benim adıma onu aramış para istemişim diye söylemiş, kadının avukatı benim avukatı aramış sen söyledin mi diye, Allahtan mesajlar duruyordu, beni aramayın diye belirtmiştim uzun uzun, tam kansız insanlar, SİZE İBRET OLSUN, ÜLKEDE POLİSE BİLE...
  11. firatness

Ben de polis arkadaşlara, direkt trafik müdürlüğüne gittim tutanak hakkında, kendisi yönetmeliğe göre uğraşmana gerek yok %100 dedi ama tutanak çok kafamı karıştırıyor, çelişkili ve beni polisin tutanağı kendi aramızda tuttururken kadının ters yönden geldiğini belirttirmemesi...
  12. firatness

Abilerim, ablalarım, kardeşlerim Sizlerden Allah rızası için destek ve ilgi rica ediyorum. Sağlıkçıyım, çalışıyorken komşumun araması üzerine polisin kapıma geldiğini, ifadem için karakola gelmem gerektiği hakkında telefon aldım, apar topar gittim ki şırnaktan biri birini dolandırıyor, izmir...
  13. firatness

Karaburun Tam Tur

Abi dün sizi Güzelbahçe yelki tarafında gördüm desem, ben de şirince tarafına gidiyordum hava çok bozuktu Gittiğiniz yere ben de gittim, oraya vardığınızda telefonlarınıza Yunanistan'a hoş geldiniz vb mesajı geliyor abi :) açıkcası insanı derinden bir kasvete sürüklüyor orası, oraya gelirken ki...
  14. firatness

Motoru soğutamıyorum

Selamun aleyküm saygı değer abilerim, kardeşlerim. Rs 200 2023 13bin kilometrede motor var, az biraz zorlanmada motor ateş atıyor, filtreden filan mı acaba? İndikten sonra boşa alıp en az 10 dk fan çalışıyor ama fan hiç durmuyor, kendim kontak kapatıyorum, ne önerirsiniz?
  15. firatness

Shell'den Aldığım Benzinden Sonra Motor Arıza İşareti

Hocam normalde benzin atınca motorun çekişi iyi olması gerekmez mi? Hah işte benim çekişi bile kötüleşti, ya her şekilde fark ediyor öyle söyleyeyim, siz de deneyebilirsiniz izmir bayraklı şehir hastanesi altı shell den aldım, deneyebilirsiniz 1747727429 En kaliteli yakıt hangisinde onu alalım...
  16. firatness

Nereden alalım hocam 1747718900 Dün akşam söndü hocam şükür :)
  17. firatness

Hahahah mükkemmelsin abii
  18. firatness

Notorun çekmesinde bile böyle bi hafiflik var, sanki motor artık bir şeylere sürterek hareket ediyor, az buçuk motordan bilgim varsa bile kesinlikle yakıtla ilgili ya
  19. firatness

Rs 200 İçin En İyi Yağ Nedir?

Mükkemmel bir insansınız çok teşekkür ederim 🙏
  20. firatness

Sabit duruyor, sağa çektim yanlış bir şey mi yaptık diye, istop edip çalıştırdım hala aynıydı, hatta dönüşte eve döndüm park ettim hala aynı..

Yeni mesajlar