Arama sonuçlarınız

1. sallami

Motosiklet Hız Sınırlarının Güncellenmesi Talebi

Mesele tatmin meselesi değil ki? Bizim kamyonla yan yana gitmek zorunda olmamız. Araba gibi ağır vasıtayı geçebilecek hız sınırı lazım. Kimse hız limitlerinin ütünü talep etmiyor. Kaldı ki paralı yala bile radar koyuyorlar.
  2. sallami

Telefon tutucu önerisi

Olm zabanan zabanan ne içtiniz? Ne kokladınız?
  3. sallami

Suzuki GN125 Yağ tıpası açılmıyor?

Açısından olabilir ama, kapatırlarken diş kaptırmışlar galiba. Ustaya götür bence. Veya bir miktar ısıt.
  4. sallami

KTM SDR 1290/1390 VS SUZUKİ GSX S1000

Şu anki KTM nin durumuna bakarak, ben Suzuki al derim.
  5. sallami

400 bin TL'lik gözyaşı! Polise sarılıp böyle ağladı

Senin benim yaptırdığımız "alabros" tu bunlar bildiğin kilisedeki zangoç gibi.
  6. sallami

2023 Model 20.000 km'de Dominar 400 Almayı Düşünüyorum

Bunu bir bilenle gitmende fayda var. Uzaktan bizim söylemlerimiz doğru olmaz.
  7. sallami

Ürün o, evet elini bırakırsan sağa çeker. AMA motosiklette asla eller bırakılmaz. Ellerin gidonda olduğu sürece çekmez.
  8. sallami

Rahat rahat istediğini yapabilirsin. Ben günde 105 gidip, 105 dönüyorum. 130-150 gibi gidiyor. Artçılı gidip geldiğim oldu. Gitmem dediği bir yer olmadı. Bakımları kendim yaparım. Bir kere egzantrik tansiyoneri bozuldu değiştirdim. Başka bir sorun çıkarmadı. Yoksa mutlaka mikron devre 4'lü...
  9. sallami

400 bin TL'lik gözyaşı! Polise sarılıp böyle ağladı

Türkiye'nin en yüksek suç oranına sahip şehrinden, normal insan manzaraları. Lan seni ağladığın için hiç bir gruba da almazlar.
  10. sallami

Yağ Göstergesi?! Motorsiklet için nerden bulabilirim ?

https://www.trendyol.com/mto/cg-isi-gostergeli-yag-cubugu-mavi-p-902355880
  11. sallami

Assos turumdan yeni video

Eline sağlık güzel gezi, güzel çekim.
  12. sallami

250cc günlük uzun yol için motor tavsiyesi

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-piaggio-sahibinden-yetkili-servis-bakimli-kazasiz-temiz-9300km-1301766155/detay Sana en yakın, büyük tekerlekli makam aracı. https://www.sym-tr.com/joyride-300_16-abs-liquid-cooling/#1667561382544-3f61e129-f812 buda başka alternatif
  13. sallami

Ne kalacak geriye?
  14. sallami

Valla gidilip dönülüyor, tek mesele benim gittiğim yerde soyunup dökülebileceğim yer var. Ama dur bakalım bir V-strom kovalamıyor değilim 1050 ama. Veya rüzgardan korunacak bir motor.
  15. sallami

Yuvarlak kafa şekline uygun kask

LS2
  16. sallami

Ben 105 gidip, 105 dönüyorum.
  17. sallami

Yaya geçidinde duramazsın öyle bir dünya yok

O değilde mendebur hayvan bilerek çarpmak için hızını arttırıyor.
  18. sallami

Arkadaşlar merhabalar Konumuz Viraj

Evet doğrudur. Ama köpeğin telef olmasını bu kadar ısrarla niye yazıyorlar ona kafam basmadı. Allah rahmet eylesin.
  19. sallami

Honda Servis Geri Çağırma

Sence bu kadar masrafa sizi sevdiği için mi katlanacak? Sıkıntı olmuş gel değiştirelim diyorlar.

Yeni mesajlar