Deniz malzemeleri satan yerlerdeki göstergeler aydınlatması var mıdır acaba, teşekkürler
Valla bende ki takıntı gerek yok mu yok, var mı var... Sıcaklığı takip etmek istiyorum. 25binde ve 2. sahibiyim, yağlama soğutma sisteminde bir arıza olduğunda görmek isterim. Bundan önceki motorlarımı servise götürmedim ben arızalarını sorunlarını çözdüm elimden gelir bi kere görmem yeter şükür alet edavatımda var, Foto yükleyemedim profil fotosu yaptım. Oraya birde yağ göstergesi konsa güzel olmaz mı şimdi? Tabi nasip olursa borcum bitince 500r'a doğru gideceğim.Soracağım soruda bir kinaye yok, beni de yanlış anlamanızı istemem ama neden yağ ısısını ölçmek istiyorsunuz ve de farz edelim yağ çok sıcak, bunu öğrendiğinizde ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Yağ soğutmalı motorunuzun aynı zamanda hava soğutmalı da olduğunu düşünüyorum. Bu nedenle belli bir hızın üstünde gittiğiniz sürece sistem kendi kendini soğutacaktır.Valla bende ki takıntı gerek yok mu yok, var mı var... Sıcaklığı takip etmek istiyorum. 25binde ve 2. sahibiyim, yağlama soğutma sisteminde bir arıza olduğunda görmek isterim. Bundan önceki motorlarımı servise götürmedim ben arızalarını sorunlarını çözdüm elimden gelir bi kere görmem yeter şükür alet edavatımda var, Foto yükleyemedim profil fotosu yaptım. Oraya birde yağ göstergesi konsa güzel olmaz mı şimdi? Tabi nasip olursa borcum bitince 500r'a doğru gideceğim.
İlginç olarak benim Peugeot 206cc. arabamda da orjinal olarak bu yağ ısısı göstergesi var tommygun hocam (fotoğrafta, en sağdaki küçük gösterge).Soracağım soruda bir kinaye yok, beni de yanlış anlamanızı istemem ama neden yağ ısısını ölçmek istiyorsunuz ve de farz edelim yağ çok sıcak, bunu öğrendiğinizde ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Evet aynı zamanda blokta hava kanalları var. 500r masraflı olacak gibi evetYağ soğutmalı motorunuzun aynı zamanda hava soğutmalı da olduğunu düşünüyorum. Bu nedenle belli bir hızın üstünde gittiğiniz sürece sistem kendi kendini soğutacaktır.
500R su soğutmalı bir makine, bakımları daha masraflı olacak ama muhtemelen daha rahat edeceksiniz.
Evet 1000 veya 2000 km de bir kendim yağ ve filtresini değişirim evetBu tarz modifiyelere hiç gerek yok, kaliteli ve tam sentetik yağları kullanın motosikletinizin motoruna yapacağınız en iyi iyilik budur. Yağ radyatörünün tıkanması için yağda istenmeyen cisimlerin dolaşması gerekir, bu cisimlerin önüne geçmek içinde zamanında yağ bakımı yapmak, kaliteli marka yağ filtresi takmak ve kaliteli tam sentetik yağlar kullanmaktan geçer.
Kısaca zamanında bakım yapmak kafanızdaki bütün soru işaretlerini önleyecektir, sistemin içindeki basıncı sağlayan tek şey yağ pompasıdır.
Eski aracım pejodur hanımda da acemiliği atsın diye pejo var. İlk defa görüyorum. Ama güzelİlginç olarak benim Peugeot 206cc. arabamda da orjinal olarak bu yağ ısısı göstergesi var tommygun hocam (fotoğrafta, en sağdaki küçük gösterge).
Ne için konulmuştur, ne işe yarar, şu ana kadar bir fikrim yok, kimseye de sormadım. Zaten sürerken hiç baktığımda yok.
Bunun yerine yağ seviyesi göstergesi olsa benim açımdan çok daha makbule geçerdi. (öyle bir şey mümkünse tabii)
Bir hikmeti vardır elbet de, ben bilmiyorum, bilen varsa aydınlatsın.
![]()
Motor yağ sıcaklığından ziyade soğutma sıvısı sıcaklığı daha kritiktir, normal bir kullanıcıya hitap eden bir olayı yoktur ancak yağ sıcaklığı yerine anlık yağ basıncını gösteren bir gösterge olsaydı (W124 kasa kodlu Mercedes Benz modellerinde olduğu gibi) çok daha anlamı olurdu.İlginç olarak benim Peugeot 206cc. arabamda da orjinal olarak bu yağ ısısı göstergesi var tommygun hocam (fotoğrafta, en sağdaki küçük gösterge).
Ne için konulmuştur, ne işe yarar, şu ana kadar bir fikrim yok, kimseye de sormadım. Zaten sürerken hiç baktığımda yok.
Bunun yerine yağ seviyesi göstergesi olsa benim açımdan çok daha makbule geçerdi. (öyle bir şey mümkünse tabii)
Bir hikmeti vardır elbet de, ben bilmiyorum, bilen varsa aydınlatsın.
![]()
Peki sence yağ ısı göstergesi yerine basınç mı kullansam?Motor yağ sıcaklığından ziyade soğutma sıvısı sıcaklığı daha kritiktir, normal bir kullanıcıya hitap eden bir olayı yoktur ancak yağ sıcaklığı yerine anlık yağ basıncını gösteren bir gösterge olsaydı (W124 kasa kodlu Mercedes Benz modellerinde olduğu gibi) çok daha anlamı olurdu.
Bunun içinde zaten yağ basınç müşürü var, belli bir barın altına indiği zaman göstergede ikaz verecektir. Arızalanırsa ne olur diye düşünürseniz yağ basıncı okuyamaz ve göstergede sürekli basınç düşük uyarısı alırsınız.Peki sence yağ ısı göstergesi yerine basınç mı kullansam?
Yani gösterge boşuna kullanma kadrandaki işaret yanarsa ondan ne olduğu belli olur diyorsun, keza kitapçıkta yağ ikaz işareti sıcaklık için 180 derece basınç için 0.5 barın altında ise ikaz verir yazmakta. Beni huylandıransa bilgilendirmeler çok uç noktada değil mi?Bunun içinde zaten yağ basınç müşürü var, belli bir barın altına indiği zaman göstergede ikaz verecektir. Arızalanırsa ne olur diye düşünürseniz yağ basıncı okuyamaz ve göstergede sürekli basınç düşük uyarısı alırsınız.
İlk önce basınçtan bahsedeyim, yağ basıncının bu kadar düşük olması için pompa arızalı olmalı, yağ seviyesi çok düşük olmalı veya yağın basıncının iletildiği kanallar ciddi tıkalı olmalı (yağ basınç müşürü silindir kapak contasında yer alır). Yağın çok ısınması içinde blok içinde sürtünmenin çok yüksek olması gerekirki yağ/hava soğutmalı bir blokta yağsız kalmadığı sürece bu yağ sıcaklarını göremezsiniz (sahte yağ kullanımını varsaymazsak). Yani kısaca bu bahsettiğim durumlar haricinde asla uç noktalara çıkamazsınız.Yani gösterge boşuna kullanma kadrandaki işaret yanarsa ondan ne olduğu belli olur diyorsun, keza kitapçıkta yağ ikaz işareti sıcaklık için 180 derece basınç için 0.5 barın altında ise ikaz verir yazmakta. Beni huylandıransa bilgilendirmeler çok uç noktada değil mi?