Arama sonuçlarınız

1. ReapeRR

İkinci el motosiklet alırken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir

Yanlış değilsem istanbulda analiz moto eksper diye işini güzel yapan bi ekspertiz abimiz vardı you tube insta vesaire de aktif birisi, eğer istanbulda yaşıyorsa arkadaş gösterebilir motoru oraya
  2. ReapeRR

Japonu bitirdiler. Mutlu musunuz ?

Kalite fazla bize fazla gerek yok ne japonuymuş japon bize bakar mı be hocam yine çinden devam ...
  3. ReapeRR

Motor freni hakkındaki rivayetler

Onu yapma bunu yapma şunu yapma yemin ediyorum millet kafayı yedi artık elimdeki malı nası daha uzun az masrafla kullanırım diye.. bence yerinde düzgün şartlarda yapılır yapılmalıdır da çünkü düşük hızlarda frenlere abanıp motorun akıcılığını bozcağına daha akıcı bir şekilde ilkin frenlersin...
  4. ReapeRR

Her Motor İle Teker Yapılır Mı?

Yapılacak motor, yapılacak alan kısaca hepsinin yeri var. Gündelik kullanım makinalardan böyle bir özellik beklemenin bir manası yok bu yüzden
  5. ReapeRR

Merak etme anne, biz 4 kişi biniyoruz

Allah vermesin şöyle orta halli bir kaza yapsalar yaparlar mı bir daha böyle hareketler, biz de genciz ama milletin her dediğini yapıp uygulayacaksak yaratan sorar o beyni neden verdim diye...
  6. ReapeRR

Viteslerin sert geçme sorunu sebebi nedir ??

Herkese cevapları için çok teşekkür ediyorum yazdıklarınızı deneyeceğim iyi günler dilerim ilgilenen tüm arkadaşlara
  7. ReapeRR

En son ki bakımımda elf marka bir yağ kullanılmıştı fakat viskozitesi vesairesini maalesef hatırlayamıyorum, umarım dediklerinizle kurtarırım paçayı tavsiyeler için teşekkürler :)
  8. ReapeRR

Merhaba arkadaşlar cümleten hayırlı günler, vites geçişlerimde son zamanlarda bir sertlik hissediyorum ve bu sertlik genelde 1 den boşa veya 2 den boşa almaya çalışınca geliyor ara gaz olmadan geçmiyor vitesim boşa. aynı motordan(250 sr) arkadaşımda da var ve baskı balatasını değişince sorunun...
  9. ReapeRR

Ridertify Motorcu Uygulaması hk.

Lütfen bu uygulama hakkında bilgi sahibi olan bir arkadaş yardımcı olabilir mi hesabı kurdum ama her giriş yaptığımda beni tekrar başa atıyor uygulama ne yapabilirim sürüş grubumu da katıcam uygulamayı beğenirsem :/
  10. ReapeRR

Motordan gelen ses subap sesi mi nasıl anlaşılır ?

Hemen vereyim abi motorum 250sr 2024 kasa 3.400 kmde genç bir motor abi bende bu kmlerde subap bakımı isteyeceğini düşünmüyorum
  11. ReapeRR

Motordan gelen ses subap sesi mi nasıl anlaşılır ?

Merhabalar öncelikle herkese iyi forumlar dilemekle beraber sorumu soruyorum, motoru soğukken sabahları çalıştırdığımda motorumdan gün içinde çalıştırdığım saatlerden farklı bi sesle beraber çalışma sesi geliyor ve egzozumda ufak minik damlacık veya buhar şeklinde püskürtülen bir sıvı oluyor ilk...
  12. ReapeRR

Motorum sabah 5 6 kere marş bastıktan sonra zor çalıştı neden ?

Bir de şeyi eklemeyi unutmuşum gün içinde bu marş sorunu olmuyor sadece motor ilk çalıştığında zorlanıyor motordan soğutuyor insanı
  13. ReapeRR

cevaplarınız için teşekkür ediyorum en kısa sürede ustama uğrayıp genel bi check-up yaptırcağım :)
  14. ReapeRR

Motorsikletim 250SR ve jel akü kullanıyor, her sabah motoru çalıştırdığımda akünün voltajı 14.3 ten 12.5 arası voltajlarda gider gelir genelde. Akümün sağlam olduğunu düşünüyorum çünkü motorum yatan bir motor değil aktif olarak da kullanıyorum. 1736410368 Peki bişey sorsam ? boğaz kelebeğindeki...
  15. ReapeRR

İlk kazam ve psikolojik kötü hislerim

İlk kazalar dönüm noktasıdır :) ben de ilk kazamı kavşakta yapmıştım yandan araç girmişti bana ama güzel ders oluyor insana geçmiş olsun tekrardan güvenli sürüşler
  16. ReapeRR

125 Cg den MT 07 ye geçicem

Dayı eyvallah geçersin bir şekil de bence biraz daha kademeli cc yükseltmelisin.. her cc alışılması gereken gaz tepkileri fren tepkilerini ve manevrayı beraberinde getirir. Senin yerinde olsam sıfır bir uzatılmış garantili mt25 alır keyfime bakardım hem zaten mt07 kaçmıyor ya onu da zamanı...
  17. ReapeRR

motorum 3000 kmde sizce hangisi daha yüksek ihtimalle sıkıntılıdır ?
  18. ReapeRR

Merhabalar herkese iyi forumlar dilerim, sabah erken saatlerde soğuk saatlerde kalkıp işe gitmem gerekiyor iş durumum gereği fakat motorum bugün beş altı kere marş bastıktan sonra anca çalıştı ve rölantim dengesizdi devamlı oynuyordu 1 buçuk 2 arası gidip geliyordu deli gibi ayrıca motorumun gaz...
  19. ReapeRR

Motosikletle yokuş aşağı inmek

CESET marka lastikler ile hiçbirşey öğrenilemiyor gerçekten kardeşim, ben de yaklaşık 1 senedir motor kullanıyorum ilk kullandığım zamanlarda lastik öğrenme limitlerimi o kadar kısıtlıyordu ki anlatamam. Bunun sebebi de lastik güven vermediği için viraja yatmayı öğrenemiyorsun fren kombinlemeyi...
  20. ReapeRR

2025 Motosiklet fiyat zamları

Motosiklet piyasası her zamanki gibi dengesiz... böyle oldukça aldığı motordan tut da satacağı zaman da zarar eden adam çok olur.

Yeni mesajlar