Arama sonuçlarınız

1. Dappers

Islak yolda kaza

Hava yağışlıyken yer zaten jilet gibi oluyor, üstüne beyaz çizgiler normalde de tutuşu azaltıyor üstünden geçerken motoru yalpalatıyor. Birde hızım 80-90 diyorsun CST lastik + tecrübe eksikliğin ile bu hızlarda giderken içgüdüsel olarak biraz yavaşlaman gerektiğini hissetmiş olman gerekirdi.
  2. Dappers

2014 Model MT-07 alınır mı?

Reis zaten ABS'yi devreye sokmadan frenleme yapman her türlü daha iyi eski alışkanlıklara geri dön :D
  3. Dappers

250cc’den sonra gecilecek A2 motosikletler

cb 500 188 kg, kilosundan dolayı şehir içinde zor oluyor dedikleri dominar 400 192 kg :p:p:p
  4. Dappers

GS ve gözleme ikilisi

Düzlükte yapıştırıp virajda geç işareti yapan gözleme severler.
  5. Dappers

Duke 390 vs 450nk

güvenebilirsin bişi olursa cf moto yetkili servisleri hep orada seni bekliyo olacak.
  6. Dappers

Daha çok X-max, ucundan Forza

Reis videolar uzun bence 10 dakika baremlerinde çeksen hap bilgi daha çok emeğinin karşılığını alırsın.
  7. Dappers

Duke 390 vs 450nk

ben cf ciyim arkadaş ne öyle tek silindir çapa makinesi gibi 450nkyı al çift silindirin ve 270 grankın verdiği harika egzoz sesi mest edecek ve otomatik it kopukluk yapacaksın gazla tekeri saymıyorum bile
  8. Dappers

Sosyal Medyada Paylaşılan Yasa Dışı Yarışa Jandarma Müdahalesi

amerikadan sıkılıp türkiyeye gelmişler :D
  9. Dappers

Ankara ekipman ve motor alımı

dominar a bak bence cb altında cücük gibi kalabilir
  10. Dappers

Ankara ekipman ve motor alımı

boy kaç
  11. Dappers

Hafif Siklet Çok Yönlü ADV Motosiklet Tavsiyesi

bir gün 450mt yi çekip forum a nasıl bir motosiklet oldugunu kanıtlayacagım!
  12. Dappers

Ankarada ki motorcular değerlendirsin -YDS BOT-

Bu YDS botlar yazın sıcağında giderken ayakları alev aldırıyor mu Gore tex falan ama deneyimleyen abilerim cevap verebilir mi? Saygılarımla.
  13. Dappers

RKN 530 ADV alınır mı ?

yok.
  14. Dappers

Rs200 e ne zincir alınır

DID zincir dişli rs200 e uygun 4 lira 1 lira da işçilik olsun hadi 5 lira max
  15. Dappers

Tünelde 190 km/s ile Giden Motorcu Araçtan Kıl Payı Kurtuldu

Tofaşcı boşluğu mu sollamaya çıkmış anlamadım bu adam 70 kmh ile de gitse üstüne kırardı ki bu kafayla :D?
  16. Dappers

Kaskı ve eldivenin zorunlu olması

Niye saçların mı bozulur?
  17. Dappers

Toruing ile şehir içi sürüş

Şehrinde güvenebileceğin CF servisi varsa al yoksa uğraşma 450sr çok eğlenceli şehir içinde kullanımı falan elin ayağın oluyor bir yerden sonra kontrolleri çok basit bende rs200 den geçmiştim
  18. Dappers

Egzozu Delmenin Bedelini Ağır Ödedim

Tez zamanda ne ?
  19. Dappers

Dominar 400 mü CF 650MT mi ?

650mt
  20. Dappers

Zontes 350 birinci ayını doldurmadan dağıldı

Merak ettim birde brezilya ya bakabilir miyiz?

Yeni mesajlar