Arama sonuçlarınız

1. Gezdolastv

Daelim S3 advance 250 kullanan var mi

Sizce bu motor nasıldır? 110k ya 2018 model absli 17.000km satıyorlar
  2. Gezdolastv

xmax 400 ABSsiz model alınır mı ?

Anlaşırsak neden olmasın
  3. Gezdolastv

Tabi hocam görüşelim
  4. Gezdolastv

Aslında biraz bende bundan dolayı istiyorum. Genelde motoru otoyolda kullanıyorum ve jupiter olduğu için yokuş yukarı yollarda aşırı zorlanıyor. Koskoca tır gelip beni solluyor. Hatta bazen arkamdan korna çalıp beni zorla emniyet şeridine sokuyor oysaki diğer şeritler boş.... Kamyon tır...
  5. Gezdolastv

Benim motorda michelin lastikler var yağmur havalarda güzel tutuyor ama yinede dediğiniz gibi abs olmadığı için frenlere asılırsam kayıyor
  6. Gezdolastv

Hocam TVS Jupiter 125 kullanıyorum. Hayatım boyuncada hep absiz kullandım. Ayrıca en az 6 7 farklı ülke ve en önemlisi vietnamda kullandım. O yüzden biraz kararsız kaldım. Yoksa absnin önemini çok iyi biliyorum
  7. Gezdolastv

Merhablar neredeyse her hafta motor alıcam diye konu açıyorum :D Bu sefer güzel birşey bulmuş gibiyim. 2014 model xmax 400 buldum ama abssiz model. Adam kendi kullancak diye 58.000kmde yaklaşık 80 90.000tlik masraf yapmış ve şuan 69.000km. Hepsinin faturası var. Sizce bu motor alınır ? Fiyatıda...
  8. Gezdolastv

2026 kawasaki modelleri

Adamlar ada ülkesi nasıl oluyorda %50 daha ucuz
  9. Gezdolastv

R 1200 GS almak istiyorum, yardım rica ediyorum.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-bmw-acilll-satilik-1271289445/detay/ şöyle bişey var ama bilemedim
  10. Gezdolastv

Kış Geliyor Eldiven Önerirmisiniz

Hocam peki nereden aldınız ? Olmadı bende oraya gidip deneyim. Güzel gözüküyor. Birde hasan paşa tavsiye ettğiniz yer varmı eldiven bakabileceğim.
  11. Gezdolastv

Teşekkür ederim bakacağım
  12. Gezdolastv

Peki 2007 model 100k-150k km olanlarlar alınır mı ? 250k civarında fiyatları var
  13. Gezdolastv

Hee konu açılmışken bende arıyorum bütçem 3 4k civarı. Sağlam birşey olsun günde bir saat otobanda gidip geliyorum
  14. Gezdolastv

Hocam ilanınız var mı bakalım? Merak ettim açıkçası
  15. Gezdolastv

Kymco Xciting S 400 Alınır mı ?

Teşekkür ederim bilgi için
  16. Gezdolastv

İşte bu gibi durumlara düşmemek için almadan önce buraya danışmak istedim belki deneyimli biri vardır diye
  17. Gezdolastv

Merhabalar, bu aralar 250 400cc civarında motor bakıyorum. Bir ilanda Kymco Xciting S 400 2022 model 12.000kmde motor gördüm. Üstelik Top case ve yan çantaları ile birlikte veriyor. Fiyatı 230k civarında. 160.000tlsi kredi kartı geri kalanı nakit olacak şekilde kabul etti. Sizce bu motor alınır...
  18. Gezdolastv

sym joyride 300 aldim:)

Sizce daha iyi kampanya gelir mis sym joyride 300 için ? Birde 2023 ile 2024 arasındaki farklar neler ? Bazı yetkili servis bana 2024 olmadığını söyledi piyasada anlamadım ? Son olarak aradaki 30k fark neden kaynaklanıyor?
  19. Gezdolastv

motosiklet kampanya vs yok mu güncelde?

Belki Ekim gibi kampanya olur ama bir yandan da sanki yer vergiler gelecek gibi. Acaba arabada ki gibi Avrupa dışındaki motorlara ek vergi gelir mi?
  20. Gezdolastv

motosiklet kampanya vs yok mu güncelde?

SYM Joyride 300 almak mantıklı mı sizce? Açıkçası ben daha iyi kampanya gelir diye bekliyorum

Yeni mesajlar