Arama sonuçlarınız

1. Gezdolastv

Kulak Tıkacı Hakkında

Benim xmaxin camı biraz siyah gibi , şefaf takarsam olur mu ki acaba ? Birde gözümde astigmat var sıkıntı olur mu ? Genelde gözlüksüz kullanıyorum motoru. https://ibb.co/VYGLZ8mf 1762766298 Hocam hangi modelini öneriyorsunuz Motosafe'nin ? Tour ve Race ek olarak bu modelde varmış...
  2. Gezdolastv

Kulak Tıkacı Hakkında

5 yıllık bir kask ve çok rüzgar alıyor
  3. Gezdolastv

Kulak Tıkacı Hakkında

https://www.motomax.com.tr/alpine-motosafe-motogp-edition-kulak-tikaci peki bu modeli mi alsam sizce ? Hangisini önerir siniz? Olabildiğince kessin istiyorum rüzgarı. Müzikte dinleyeceğim ama çok önemli değil
  4. Gezdolastv

Kulak Tıkacı Hakkında

Yakın zamanda 2 günde yaklaşık 1000km yol yapacağım, hangi modeli kulak tıkacı tercih etmem gerek. Genelde 120 ila 130 arası gideceğim. Xmax400 kullanıyorum ama cam rüzgarı tam kaskıma vuruyor. Yağmurlardan dolayıda tur camı almak istemiyorum. Daha önce uzun yol yaptım bu motorla ve çok fena...
  5. Gezdolastv

Maxi Scooter Önerisi

Hocam xmax400 abs önerebilrim. Oldukça güzel motor ben çok memnunum
  6. Gezdolastv

Daha iyi, daha yeni bir motora hiç hevesim kalmaması

Abi yanlış anlama ama Africa alıp git gel yapıyorsun birde, bir yola çık ne bileyim 30 40 gün motor turu yap bak ondan sonra nasıl keyif alacaksın. Ayrıca AFRİCAN VAR AFRİCA ...
  7. Gezdolastv

450.000 Türk lirasına alınabilecek motorlae

Aahah evet aldım da hatta geçen haftasonu bir günde 500km sürdüm. Yaklaşık 50km de toprak yolda sürdüm ama güzel gitmiyor toprak yolda. O yüzden şimdiden ADV motor bakmaya başladım :D Belki mart nisanı beklemeden birşey bulur diye :D https://hizliresim.com/dnmhkki
  8. Gezdolastv

Hocam bu motor beğeniyor musunuz ? Sürüş nasıl birde hem arazi hem yol motoru olarak kullanılır mı ? Arazi dediğim toprak yol + çakıl taş
  9. Gezdolastv

xmax değer kaybım ne kadar olur?

hocam motorun sorunu neymiş merak ettim ? Birde hangi parçaları değişecekmiş ?
  10. Gezdolastv

Bu motor iyi mi ? İkinci eli falan nasıl ?
  11. Gezdolastv

kask önerisi

Merhabalar yeni konu açmamak adına buraya yazıyorum. Bende kask arıyorum bürçem arkadaşınkı gibi 5 6k taksit olursa 9kya kadar çıkabilrim. Benim için önemli olan rüzgar sesini kesecek bir kask olması. xmax400 ile 120 ile giderken sanki uçaktaymışım gibi rüzgar sesi geliyor şuanki kaskımdan...
  12. Gezdolastv

Sonunda yeni motorumu aldım, alırım bir hayırlı olsun

Evet hocam ya ralli varmış ben araçları gördümde yarışo göremedim. Ben gittiğimde kupa töreni yapıyorlardı. Yeşilvadi, Ulupelit Darlık yaptım ben. Pek motor yoktu ben sürdüğümde 1760950353 Ah ah vizemiz olsa kapıyı çalacağızda, vize olmadığı için kapının önüne bile gelemiyoruz :( Yoksa...
  13. Gezdolastv

Haklsınız herkes deli gibi basıyordu, ben sadece motoru denemek için gittim. Birde başka rotada bilmediğim için pek orası mantıklı geldi. Ama rotalar buldukça farklı yetlere gideceğim 1760945985 Teşekkürler arkadaşlar, ee ne zaman köfteye yemeğe gidiyoruz :D
  14. Gezdolastv

Evet arkadaşlar aylardır her gün ilanlara bakmaktan, gidip motorları görmekten gına gelmişti. Burada sürekli konu açıyordum, hatta az kalsın V storm alacaktım :D ama merak etmeyin seneye kesin alacağım :) Sonunda motorumu aldım, xmax400 2018 model 43.000kmde. Motoru 160.000e aldım ama bakımları...
  15. Gezdolastv

Kasim Istanbul Bulusmasi - Musait olan- Whatsapp grubu

Bende katılmak istiyorum olursa bu tarz bir gruba, çevremde pek motorcu yok o yüzden nereye gitsem hep tek gidiyorum :(
  16. Gezdolastv

Abi lütfen dövmeyin

Birde bu xmaxin altı kasisten geçtiğinde yere çarpıyor. Onun için bir çözüm var mı ? Orta sehpa çarpıyor sanırım
  17. Gezdolastv

Abi lütfen dövmeyin

Lütfen öcelikle başlık için küfür etmeyin. Sürekli bu şu alınır mı diye başlık açıyorum bu son. Eğer alınır derseniz notere gideceğim direkt. 2018 model xmax400 abs 43.000km ne kadar eder sizce ? Satıcı 160.000tl ye satıyor nakit. Almayı düşünüyorum motorcuya götürdüm, debiryaj kısmında bir...
  18. Gezdolastv

"Sattım Kurtuldum" dediğiniz motorlar

Gerçekten bu kadar zor mu satmak ikinci eli
  19. Gezdolastv

F900 gs, Tiger 900 GT, Vstrom 800 se, Tracer 9

Açıkçası görünüşün benim için hiçbir önemi yok. Ben bu abla gibi turlara gitmeyi düşünüyorum, beni yolda bırakmaycak arada sırada toprak yola sokacak motor arıyorum. Aslında hedefim 3. motorda adventure almak ama 2. motoru bakarken scooterlar çok pahalı geldi. Direk birinci motordan adventure...
  20. Gezdolastv

F900 gs, Tiger 900 GT, Vstrom 800 se, Tracer 9

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-suzuki-en-car-az-km-hatasiz-abs-kredi-kartina-12-ay-1269367403/detay/ konuyla alakasız ama sizce bu tarz v storm iyi mi ? Fiyatı nasıl ? Çok masraf çıkarır mı ?