Arama sonuçlarınız

1. Beto87

Yaz sıcakları Hk.

Sürekli o şekilde kullanmasınlar tabi ki. Benim anlatmak istediğim son raddeye gelindiğinde, bayılmamak için bunları yapabilirsinizdi.
  2. Beto87

Yaz sıcakları Hk.

Hava ekipman ile motor kullanılmayacak kadar sıcaksa toplu taşıma kullanırım ama asla ekipmansız binmem motora. Çıplakmışım gibi hissederim.
  3. Beto87

Yaz sıcakları Hk.

Dayanılmayacak durumdaysa montun önünü açabilirsiniz havale geçirmemek için. Bacakları da biraz geniş açarsınız. 2 sene önce ağustos ayında motosiklet ile hızlandıkça daha çok sıcak bastığını hatırlıyorum. Fizik bilimine olan inancım sarsılmıştı o gün.
  4. Beto87

NC750 DCT Hakkında

Odometrede 1 milyon km gören vstrom var.
  5. Beto87

sport touring tavsiyesi

Fıstık gibi makineymiş he. 🤤
  6. Beto87

RS200 yıkadıkdan 1 gün sonra çalışmadı

Mahalledeki bir milyoncudan ya da nalburdan alabilirsin beklemek istemezsen.
  7. Beto87

NC750 DCT Hakkında

Viraj dönebilmesi büyük kabiliyet. Dünyada viraj dönebilen tek motosiklet. Sözlerimi geri alıyorum.
  8. Beto87

4 Zamanlı Motorlarda 2 Zamanlı Motor Yağı İlavesi

Güzel çalışma olmuş, bravo. Fakat orman yolunda veya sapa bir yerde bujiler yağlanmadan dolayı arızalanırsa çok renkli görüntüler ortaya çıkar. Ben cesaret edip de böyle bir işe girişmem.
  9. Beto87

NC750 DCT Hakkında

Motor sorunlu diyen oldu mu ki? Bakımları zamanında yapılırsa 200k, 300k kmleri rahat görecek bir motor nc. Motorun sınıfına da laf edilmedi, çeşitlilik ne alaka? Yakın bütçede vstrom var, tiger var, ikinci el multistrada var, ikinci el gs serisinden motorlar da var, var oğlu var(Transalp...
  10. Beto87

NC750 DCT Hakkında

Nc iki tür insana uyar. Değer kaybı korkusundan ölü eşşeğe binsem de fark etmez diyene ve hayattaki tek eğlencesi pazarları gözlemeye gitmek olan ve gs/africa twin'e parası yetmeyene uyar. Bu kadar sıkıcı bir motosiklet az bulunur orta sınıfta.
  11. Beto87

Kawasaki er 6f

Kawasaki ile yatmış, kalkmış, yemiş, içmiş adam alma diyorsa kesinlikle alma. Adam kawasakinin kanaat önderi. Yamaha xj6 filan bak bütçen kısıtlıysa. Adamlar cidden ölümsüz motor yapmışlar. Güney Amerika'da motora bir tek c4 koyup patlatmadıkları kalıyor, motor yine de hayatta kalıyor.
  12. Beto87

MT25 Performans düşüklüğü

Motor kaç km'de? Rodajı düzgün yapılmamışsa motor sağır kalmıştır. Bir de Allah, Muhammed aşkına imla kullanın, çorbaya dönmesin mesajınız.
  13. Beto87

NC750 DCT Hakkında

A2 limitinden dolayı var nx.
  14. Beto87

Sjcam Sj20 Hk.

Birisi sesi kötü, diğeri stabilizasyonu kötü demiş. Bunun yerine 2.el osmo action 4 alabilirsin. Type c kablolu telefon kulaklıklarını da mikrofon olarak kabul ediyor osmo. Sjcam'in harici mikrofonu pahalı ve beş para etmez.
  15. Beto87

Lastikleri değiştirmeli miyim?

Allah kimseyi ego tatmini ya da para kazanma potansiyeli uğruna insanların canıyla oynayacak duruma düşürmesin.
  16. Beto87

Vites mili keçesi beni delirtecek

O zaman sıfırı en mantıklısı.
  17. Beto87

Vites mili keçesi beni delirtecek

Çekiçle olmaz balyoz ile vur. Hatta balyozun ucuna biraz zippo benzini döküp yak, alevlenen balyozla vur. Viral olursun. Mili söküp tornacıya götür. Düzeltemezse yenisini alırsın.
  18. Beto87

AGV K6S vs HJC RPHA 12

1,5 senedir Rpha 11 kullanıyorum. İnterkom takmadan önce astronot kaskı gibi sessizdi ama interkom taktıktan sonra 90 100 km/s hızlarda rüzgar sesi almaya başladı.
  19. Beto87

Lastikleri değiştirmeli miyim?

Bu arada benim anlatmak istediğim g.tüne güvenen dandik lastik kullanır filan değil he. Yumuşak hamurlu lastiğin bile kaydığı yerde fabrika çıkış lastiği veya kalitesiz lastik sizi dağa, bayıra uçurur demek istedim. Ama cidden kötü lastik kullan birşey olmaz diyen varsa da delidir o, sakın...
  20. Beto87

Egzoz cezası yedim yedi eminden motoru nasıl çıkarırım?

Vaktinde (knight online'ın ilk çıktığı zamanlar) elixir staff'ın tipi güzel diye downgrade edip (level yetmiyordu) kullanmışlığım vardı. Hey gidi hey.

Yeni mesajlar