Arama sonuçlarınız

1. M

1 Adet 2 kişilik hafta içi fuar davetiyesi (Mecidiyeköy)

Mecidiyeköy'den alabilecek bir arkadaş için 1 adet çift kişilik davetiye var fazla. Mecidiyeköy'de Motoser'e bırakabilirim. http://www.motoser.com/ İsteyen arkadaş telefonunu mesaj atarsa arayıp sonuçlandırız. ---------- Mesajlar birleştirildi - 11:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:46...
  2. M

Polis herhalde artık hırsızlıkları ciddiye almaya başlar.

Ankara'daki saldırı gösterdi ki ihmal edilen suçlar katlanarak başla suçlara sebep oluyor.(Bu konuda kırık cam teorisi diye bir teori mevcut) Adamlar plakası farklı aranan araba ile nerede ise türkiye turu yapmışlar dokunan yok.Artık bu olaydan ibret ve ders alıp vatandaşın çalınan aracına artık...
  3. M

Satış ilanım hakkında görüşleriniz nelerdir ? Fiyat nasıl ?

Ybr125'imi satıyorum , normalde durmasını tercih ederdim ama hem boşa vergi ödemek istemiyorum hemde durunca akü vb sıkıntı olacak.Elden geldiğince doğruları yazdım ilanda.Fiyat nasıl sizce ? Birde kullanıcıyla uğraşmak yerine doğrudan al-sat yapan yerler var mıdır oraya satsam...
  4. M

YBR125>>>Pulsar 200 NS (51000 km) önerileriniz

2013 Mart ayında ilk motorumu aldım , şu ana kadar başka bir motor kullanmışlığım yok (Çocuklukta ki Peugeot mobileti saymazsak), Yamaha'nın arızaları sıklaşmaya başlayınca dedim değişiklik vakti geldi emektarı satmadım bir süre duracak.Pulsar'ı bugün alacağım. Önerileriniz benim için önemli...
  5. M

Yağ meseleleri

* Farklı yağlar : En son hangi marka yağ konuldu bilmiyoruz veya elimizde kalmadı , yağımızda belirlenen seviyenin altına düşmüş farklı marka aynı standartta yağ ekleyebilir miyiz ? * Motorumuz yağ eksiltiyorsa sebepleri neler olabilir ?
  6. M

iki motosiklet , tek kaza , iki ceset

http://m.hurriyet.com.tr/Haber?id=30183242 Motosikletler kurallardan muaf değil , yapabiliyor olmamız yapmamızı gerektirmiyor.diyanet işleri Başkanı'mızın milyonluk mercedesinden , hac'da ölen yüzlerden ibret almayanlar bu haberden ibret alabilir.
  7. M

Motor Muayenesi

Cuma günü motorumun muayene son günü saat 17:30'a randevu aldım. Genel sorularım - Eksoz gazı emisyon ölçümünü orada mı yaptırmak mantıklı ilk defa yaptıracağım (40 tl + kart 7 tl=47 tl) - Motorum kirli 2013 trafiğe çıkışlı doğal yollar dışında (Yağmur , Kar , Dereye girmek) sadece 3 kere...
  8. M

Elveda Emniyet Şeridi

Son dönemde metrobüs olan yollardan sonra metrobüs olmayan yollarda da , mesela benim güzergahımda olan O-3 Avrupa Otoyolunda ve Ataşehir Girişinde orta refüj daraltılıp , emniyet şeridi yola dahil ediliyor. - Benim gördüğüm temel hata , eski yol çizgisi silinirken iz kaldığından ve yeni yol...
  9. M

Oyunageldim'in topraklarında

Bu hafta üç gün iznim vardı pazar gününü de dahil edince 4 gün, kısa bir marmara turu yapmaya karar verdim.Nerede ise sıfır hazırlık , aldığım son dersten sonra biraz yağ ekledim , zinciri yağladım.Geceden buzluğa iki şişe su attım (çocukken denize giderken yapardık). sabah uyandım baktım...
  10. M

Yerel Motosiklet sürücüleri , yerel kazalar ve ölümler

Geçenlerde Atilla abi'nin açtığı konu nedeni ile yerel gazeteleri şöyle bir taramıştım , sonuç ürkütücüydü. http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/149679-almanya%27da-bir-haftada-10-motorcu-kazada-olmus.html#post3671614 sadece genel bir tarama ile bir haftalık bir süreçte , 19 kaza sonucu...
  11. M

Mekanik özürlü adam : Yamaha YBR125 yağ değişimi

2013 trafiğe çıkışlı Yamaha YBR125(2012) ile 42000 km'yi tamamladım ,bu ara boşa alırken biraz zorlanmaya başladı , yağ değişimini bu sefer kendim yapmaya karar verdim. Daha önce youtube videolarına bakmıştım fena değildi ama şu video hepsinden faydalı oldu...
  12. M

Duvara asılan çiçekler ve genel güvenliğe bakış - çiçekler ölmesin , insan ölebilir

Kaç zamandır aklımda zaten kuralsız olan ülke hepten başına buyruk bir hale geldi. Mecidiyeköy'e geleceğim yolun yanında ki çiçekler için çalışma oluyor adamlar rastgele dubaları dizmişler virajı bir dönüyorsun haydi bakalım. Gece 12'den sonra bazen Ataşehir'den , Başakşehir'e gidiyorum hiç...
  13. M

Genel Muhasebe : 40 Yaş , Ybr125 ile 40.000 km , Cheng Shin , Billas vs

Foruma motorumu aldıktan bir seneden fazla sonra üye oldum daha önce takip ettim sadece , sonra yazmaya başladım. http://www.motosiklet.net/forum/tanisma/133414-merhaba.html Kazalarım : http://www.motosiklet.net/forum/kaza-raporu/133787-kaza-raporlarim-yuzlesme.html Dün itibari ile ilk...
  14. M

Şirkete Motor almak artı ve eksileri

Çevreye bakıyorum binek arabaların ekserisi şirket arabası , benzin vb masrafa atılıyor.Tamam Ben ybr125 kullanıyorum yakıt masrafı abartı değil ama kendim ödüyorum. Yeni motoru şirkete alsam ne gibi avantaj ve dezavatajları olacaktır. -Şirkete alınca garanti süresi 1 yıla düşüyor -YBR için son...
  15. M

Cheng Shin'ler üstünde 34000 km(fersah) ve Billas (Birlas) nasıldır

Yamaha Ybr125'in kitapçığında aynen şöyle yazıyor Neyse bende biraz tembellik , biraz zaman yokluğu , biraz takıntılılık lastikleri ihmal ettim. Bu süreçte bol bol düştüm www.motosiklet.net/forum/kaza-raporu/133787-kaza-raporlarim-yuzlesme.html Lastikler 34000 km sonunda tamamen bitti ...
  16. M

Rüzgar Problemi (Diğer sürücüler)

Bugün bir delilik yapıp Başakşehir-Gemlik gidiş dönüş yaptım (Gezi kısmına yazmaya çalışacağım) , Gidişte 1. köprüden geçerken pişman olmuştum bile ama geri dönmek istemedim. Hızlı giderken yine görece durum iyi , Ybr125 rüzgar'dan etkilenen bir motor bilenler bilir yolculuk sörf yapar gibiydi...
  17. M

Ybr125 genel servis tecrübelerim

Daha önceki servis tecrübelerim : İlk 4 bakım yetkili serviste 1000 km servis : 32 tl 2600 km servis : 6x tl 8900 km servis : 8x tl 13800km servis : 141,50 tl olarak logaritmik artarak gidiyordu sonrasında hava filtresini kendim temizledim , 2 kere yağ değiştirttim(25+25tl)bir sefer zinciri...
  18. M

Kaza , sakatlık ve toplu taşıma

Geleneksel düşüşlerimin en kötüsünü gerekleştirdikten sonra ( http://www.motosiklet.net/forum/kaza-raporu/133787-kaza-raporlarim-yuzlesme.html ) kız arkadaşıma kazayı söylemedim nasılsa bir güne toparlarım diye ama öyle olmadı şişlik devam etti.Cumartesi akşamı gidecektim , çıkışa yakın baktım...
  19. M

Ceza (İkinci Defa) - Mecidiyeköy -Otobüs durakları

Mecidiyeköy'e girişteki metrobüsün oradaki otobüs duraklarında bir ay aralıkla ikinci trafik cezamı yemiş bulundum , 80 tl trafik kurallarına uymamak. Geçerken burayı kullanan arkadaşların bilgisine diğer kısımda biraz beklemeyi tercih etsinler ben öyle yapacağım artık çünkü :D
  20. M

Rüzgar ve Köprü

Dün gece 2'de Ataşehir'den - Başakşehir'e geçtim yağmur altında , çıkmadanda arkadaş sen vizör açık , sadece gözlüğünle mi kulanıyorsun demişti.Yüzüme çarpan yağmur damlaları canımı acıtmaya başlayınca aklıma geldi ama vizöre hgs yapıştırdığımdan (en mantıklısı taşımamak elle işlesinler) ...

Yeni mesajlar