iki motosiklet , tek kaza , iki ceset

evet doğru bir tespit ama residencelara bakarken de ibret almak lazım. Objektiflik şart.

evet doğru bir tespit ama residencelara bakarken de ibret almak lazım. Objektiflik şart.

Ne alaka ise şimdi??? Konu saptırmakta, ibret almamak için kırk dereden su getirmekte üzerimize yok maşallah. Daha fazla konuşmayayım, yoksa sonu kötü bitecek.

Ne alaka ise şimdi??? Konu saptırmakta, ibret almamak için kırk dereden su getirmekte üzerimize yok maşallah. Daha fazla konuşmayayım, yoksa sonu kötü bitecek.

Sonu nasıl bitecek bilemeyiz. fakat haber yeterince üzüntü vericiyken satır aralarına tartışmaya yaratacak kelimeler neden yazılır işte bunu konuyu açana bir sor.

Görgü tanıkları ise her iki motosikletin de hem çok hızlı gittiğini hem de sürücülerinin yatarak kullandığını iddia etti.

Hiç üzülmedim açıkcası. Ters şeritte hızlı ve yatarak kullanmak, full dolu bir silahla rus ruleti oynamaktan farksız. Motosiklet kullanımına yaş sınırından çok iq sınırı getirilmeli... Nasıl ülke olduk lan biz böyle!?

edit: pcden girenler için: http://www.hurriyet.com.tr/gundem/30183242.asp?noMobile=true#mobil

Son düzenleme:
imgholdernew.aspx

Çok iyi ya motorda el ile vites değiştirmek..

Super Moderator
bu tarz motor kullanıp ölenlere üzülüyormuyum tabiki hayır
su testisi su yolunda işte

Sonu muhtemelen belli olan birşeyin önünü arkasını tartışmaya gerek yok. Sen adama daha aileden eğitim verme, bu tarz veya başka etkinlikleri yapabileceği spor alanları yaratma, eğitimde sermayeyi zaten imam hatibe göm öldür, bu cahilliğin üzerine bir de it gibi 3 kuruşa çalıştır adam da stresini bu şekilde atsın

bir, bu mobiletlerin üzerine ütü masası gibi yatarak yapılan hız rekorlarının hikmeti, iki kara deliğin olay ufkunun kerameti bu ikisini çözdüğüm gün yeni bir bilinç seviyesine ulaşırım.

Bunlar adanalı cgciler değil mi? nesli tükenmek üzere olan, koruma altına alınanlar?

http://m.hurriyet.com.tr/Haber?id=30183242
Motosikletler kurallardan muaf değil , yapabiliyor olmamız yapmamızı gerektirmiyor.diyanet işleri Başkanı'mızın milyonluk mercedesinden , hac'da ölen yüzlerden ibret almayanlar bu haberden ibret alabilir.

şimdi bu haberle kırmızı ile işaretlediğimin ne alakası var nereden ne çıkarmaya çalışıyorsanız olmamış böylede olmaz yazık günah iki genç vefat ettmiş bunu kullanmaya gerek yok

ne yalan söyleyeyim hiç üzülmedim. Daha geçen hafta tam iş yerimin önünde de oldu kaza aynı motor ne hikmetse elemanın parmaklar ve kol gitti hadi koldaki kırık bir şekilde halledilirde parmakları ne yaptılar merak ettim. Kısaca kendileri etmişler kendileri bulmuşlar.

Burda da var bi sürü insan aynı bu kafada. Motosiklet önerisi isteyenlerin %80'i "maksimum hız" diyo. Bunlar da yatarak değil; ama oturarak patlıyolar.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Herkes genç yaşlarda olgunlaşamaz kafa bir çok şeye basmaz abuk subuk şeyler yaparlar.

Yani onlar gelişene kadar ailelerin bu konulara çok dikkat etmesi gerek.
Ama inanıyorum 17 yaşında büyük bir olgunluğa sahip 600 rr kullanabilecek kardeşlerimizde vardır
işte 21 yaşında 10km daha hızlı gitsin diye yatmak vs vs yapan böyleleri de var

ALLAH rahmet eylesin

http://m.hurriyet.com.tr/Haber?id=30183242
Motosikletler kurallardan muaf değil , yapabiliyor olmamız yapmamızı gerektirmiyor.diyanet işleri Başkanı'mızın milyonluk mercedesinden , hac'da ölen yüzlerden ibret almayanlar bu haberden ibret alabilir.

"diyanet işleri Başkanı'mızın milyonluk mercedesinden" Ne alaka bu kısmı anlamadım. ibret almak için birçok neden varken neden bu ? Hacda ölen insanlardan ziyade ben size birkaç istatistik vereyim belki aklınızı kullanır da ibret alınacak gerçekleri kendiniz 'beyninizi' kullanarak idrak etmenize yarar :

• Dünyada üretilen besinlerin % 50 si çöpe giderken 7 milyar insanın 1 milyarı gece aç olarak yatağa giriyor.

• Her beş saniyede... 9 insan hayatını kaybediyor bunların 2 si açlıktan ölüyor.
  • Türkiye’de günde 1027 kişi hayatını kaybediyor

• Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu'nun (UNICEF) raporunda da Suriye'deki iç savaştan etkilenen çocukların sayısının son bir yılda iki kat arttığı bildirilmişti. Raporda, her saat başı 6 kişinin öldüğü Suriye'de, günde ortalama 135 kişinin hayatını kaybettiği, ortalama 2 saatte bir çocuğun, 3 saatte de 1 kadının öldüğü kaydedildi.

Türk halkı olarak düşünmek için gerekli uzuvlarımızı kullanmayarak devam ettiğiniz sürece yakın gelecekte başımıza gelecek istatistikleri var sen hesapla güzel kardeşim.

Motosiklet kullanacak kadar cesareti olan insanlar hayatta kalmak için gerekli önlemleri alarak zeka örneği sunan kişilerdir. İbret aldırma görevini üzerine vazife almana gerek yok. Rahmetli olan iki kardeşimiz üzerindende böyle örneklendirmelere hiç gerek yok.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar