Arama sonuçlarınız

1. M

Dar zamanda , geziler yapmak

Yine 4 günüm var (pazar dahil) açtım haritayı önüme yer bakıyorum :) , Uzun süredir Karadeniz turu yapmak istiyorum ama zaman yetersiz. İstanbul'dan Sinop'a gidip , Samsun'a uğrayıp , Kastamonu üzerinden dönsem mi diyorum.Bir yanımda süre kısıtlı daha kısa mesafe ve şehir iyidir diyor.Mesela...
  2. M

Ben de kamera aldım ve ... (18 dakikalık ünlü olma hakkımı kullanmak istiyorum)

Kamera almaktaki amacım 3. göz gözü ile sürüşümün eleştirilmesi idi , vakti olan arkadaşlardan ricam izleyip rahatça eleştiren olursa sevinirim.
  3. M

Barkın Bayoğlu'nun vefatı ile Köprü Bakımı ilişkisi

1. Köprüde nerede ise 2. ayına yaklaşan bir bakım çalışması var ben bu bakımın 3. köprü ve Avrasya tünelinin zararını azaltmak için gereksiz uzatıldığını ve amatörce yapıldığını düşünüyorum.(Bakım sonucu iyi , firma daha çok gemicilik sektöründe onda sorun yok.Ama firmanın bu yoğunlukta araç...
  4. M

1. Köprüde Bakım-Onarım (Süper başladık Hamdolsun - Muhalif gözü ile )

Muhaliflik bana babadan geçmiş elde değil her şeye muhalif bakıyorum. Bugün sabah çıktım köprüde olağanüstü bir hareketlilik-yoğunluk , emniyet şeritleri dolu , kimse yol vermiyor , tek bir polis yok. Hatta emniyet şeridinde önümde yolu kapatan 54 Plaka araçtan bir eleman indi iki öndeki...
  5. M

Günde 3-4 km yol yapacak uygun fiyatlı sorunsuz Scooter

Bugün sabah rapor almak için gittiğim Sağlık ocağındaki göçmen doktor , kaskı görünce motor tavsiyesi istedi günde 2+2 , 4 km yapacak ama 1500-2000 tl dedi , başka markalar söylüyorlar ama onlarda 6-7 bin tl dedi bende çin motoru olur ama başını ağrıtır dedim (scooterlarla hiç ilgilenmediğimden)...
  6. M

Köprü çıkışında feci kaza kamerada

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü çıkışında yaşanan motosiklet kazası, saniye saniye kameralara yansıdı. Edinilen bilgilere göre olay, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü Edirne istikameti Baltalimanı yol ayrımında Cumartesi sabahı meydana geldi. Bayan sürücünün kullandığı otomobil, aniden manevra yaparak...
  7. M

Kaza Tanıkları aranıyor (20 Ocak 2016 Balmumcu)

Artık motosiklet kazalarında ölümler haber bile olmuyor konuyu twitter'da gördüm haberi zor buldum. http://www.sondakika5.com/gundem/trabzonlu-mustafa-yilmaz-motosiklet-kazasinda-oldu-2294.html Haber üstteki şekilde twitter'da abisinin bir çağrısı vardı belki aramızda görgü tanığı olabilir.
  8. M

Hp Notebook Kullananlar pillerde geri çağırma - yangın tehlikesi

2013-2015 yılları arasında satılan Hp notebook'ların pillerinde yangın tehlikesi nedeni ile 14 Haziran 2016 tarihinde geri çağırma açıklandı.Pillerinizi yeni bir pille ücretsiz değiştirtmeyi unutmayın. Hem piliniz yenilenmiş olsun hem bu riskten kurtulun. konu ile ilgili detaylar linkte...
  9. M

Hgs borcunu sorgulayabilen var mı ?

En az bir aydır ara ara bakıyorum hep şu var https://hgsmusteri.ptt.gov.tr/bosCSC/hgs.jsf
  10. M

Mevcut Yollara Sonradan eklenen şeritler , iptal edilen emniyet şeritleri (İstanbul)

Bu çalışmaların çok çalakalem , kaza riskleri vb analiz edilmeden yapıldığını düşünen tek ben miyim merak ettim. Sürekli güzergahlarımdan bir kaç örnek İstoç önünde yeni köprü bağlantı yolları için emniyet şeridi iptal edildi , öncelikle burada en sağdan gelenlerin Başakşehir istikametine...
  11. M

Mangalcılar Tavuk Kanat : 9 tl (Le-pi) , 9,5 tl (Beypiliç)

Mangal sezonu hala sürüyor ama ucuzluk marketi geçinen marketler dahil marketler hala tavuk kanatın fiyatını talep devam ettiği için 15-13,75 tl/kg fiyatlara satmaya devam ediyor.Sadece tavuk satan mağazalarda fiyatlar çok uygun Le-pi mağazalarında : Tavuk kanat Kg fiyatı 9 tl Beypiliç...
  12. M

Bir motosiklet derneği kursam 3 ana noktam ne olurdu ?

1- Motosiklerlerin çalınması arabalar ve diğer araçlarla aynı kategoride değil (bisiklet ve motosiklet hırsızlığı olarak geçiyor) fark olarak kasadan para çalmakla , yolda bırakılan paranın çalınması gibi bir ayrım var , bende vergi alırken , ceza keserken ayrım yapmayan devletin iş benim malımı...
  13. M

Çalınan motorumun yerine tekrar Bajaj Pulsar aldım

Pulsar'ımın çalınmasının üzerinden 26 gün geçti. http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/167848-calinmaz-dedim-calindi-34nd7175-pulsar-200ns.html Bir ay dolmadı ama toplu taşıma da cinnet geçirmeden , hemen harekete geçtim , açıkçası ülkenin şu karmaşık halinde polisin normal zamanlarda...
  14. M

Daha önce motosikleti çalınan arkadaşlara yönelik bir anket

Daha önce motoru çalınan arkadaşlarla bir anket yapmak istedim
  15. M

Çalınmaz dedim - çalındı 34nd7175 Pulsar 200ns

Bajaj pulsar 200ns 34nd7175 çalındı yer Ataşehir örnek mah , yeğin sokak dikkat çeken farklılık yağ göstergesinin köşesi kırık. Yaş 41 hiç birşeyim çalınmazdı o nedenle daha Şoku atlatamadım , 155 kayıt bıraktım , karakoldayım.
  16. M

Seyyar satıcılar mı trafikten , trafik mi seyyar satıcılardan çıkar

Yol boş , herkes gazlamış gidiyor birden fren lambaları yanıyor , otoyolda trafiğe doğru yürüyen birisi hop biraz sonra bir kişi daha , yavaş yavaş trafik duruyor.Bunu en çok sağmalcılar viyadüğünden sonra gelirken hürriyet gazetesine gelmeden yaşıyorum.Normal akan trafik duruyor , dilenci ve...
  17. M

Konvoyunu şey ettiğimin şeyi

Cuma Günü Avrupa otoyolundan , Başakşehir istikametine giderken , bir şerit inşaat nedeni ile daralıyor , en sağda ki boşluktan gidiyordum ilerde bu boşlukta yokulduğu için soldaki iki arabanın arasına girdim , 4-5 arabalık bir konvoy , arkadaki araba gaza bastı araya girmemi engellemek için ...
  18. M

Salihli'ye giden var mı ? 2016 SALİHLİ SETMOG MOTOSİKLET FESTİVALİ

Aylardır bu festivali bekliyordum , ilk gece akşam sahne alan grupta(Zen Band) sevdiğim bir arkadaşım var normalde cuma günü gündüz 10 gibi çıkıp akşama orada olmayı planlıyordum ama iş arkadaşımın çocuklarının sünneti cuma gününe gelince artık cuma gecesi hava aydınlanırken yola...
  19. M

Honda Safety Türkiye GS2 Eğitimi

3 yılın sonunda 51000 km Yamaha Ybr125 , 2000 Km Bajaj Pulsar kullanımı sonunda dedim eğitim şart , genelde bu eğitimlere gidenler gittikten sonra çok ayrıntı vermiyor herkes git git diyor ama anlatmıyor diye kızardım , demek yoğunluktanmış bende ancak bir ay sonra gecenin 11'inde yazabiliyorum...
  20. M

Hgs: Bunu yapan tek ben miyim ? Bilgileri sistemden değiştirdim.

Bankasya hesabıma bağlı Hgs vardı motoru satınca dedim gideyim yeni motora HGS alayım , adamlar zaten fon yönetiminde çok tedirgin dediler Hgs veremiyoruz , iyi peki dedim. Ptt'ye zaten kanım hiç kaynamaz öyle git para yatır , afra tafra çek , serde tembellik ve bezginlikte var. Neyse sistemi...

Yeni mesajlar