Barkın Bayoğlu'nun vefatı ile Köprü Bakımı ilişkisi

1. Köprüde nerede ise 2. ayına yaklaşan bir bakım çalışması var ben bu bakımın 3. köprü ve Avrasya tünelinin zararını azaltmak için gereksiz uzatıldığını ve amatörce yapıldığını düşünüyorum.(Bakım sonucu iyi , firma daha çok gemicilik sektöründe onda sorun yok.Ama firmanın bu yoğunlukta araç akışı olan bir köprüde (yurtdışı köprü vb tecrübesini gördüm burada sürekli akış olan bir köprü var) bakım tecrübesi olmadığını ve az kişi ile bu işi götürdüğünü gözlemliyorum)

Ben Barkın Bayoğlu'nun ölümünde bu sürece sebep olan herkesin sorumluluğu olduğunu düşcesindeyim.Sizler ne düşünüyorsunuz ?
(Kader demeyin , kaderimizde yok yere ölmek yazmak zorunda değil)

http://www.motosiklet.net/forum/mot...uper-basladik-hamdolsun-muhalif-gozu-ile.html

Son düzenleme:
Durum biraz çetrefilli yani öyle kolay kolay ortaya iddia atıp köşemize çekilemeyiz.

Durum biraz çetrefilli yani öyle kolay kolay ortaya iddia atıp köşemize çekilemeyiz.

Köşeme Çekilmedim hocam tartışma başlattım , daha önce bir şeritte zincirleme kaza gördüm ( 3 araç) ,2 gündür bir şeritte kırık cam öbeği var duruyor ortada.
Çalışan işçi sayısı ortada.Daha önceki bakım sürelerine de bakabiliriz.
Normal şartlarda köprüde tartışıp durmak çok mümkün değil.
Ciddi bir pay sahibi oldukları kesin.Benim görüşüm bu.
Yazık böyle pisi pisine ölümler kaderimiz olmamalı.Sesimizi duyurmalıyız ki devamı dursun en azından.

Durmak yok yola devam... ülkenin hali ortada... neden? Biz de suç yok mu?

bir kere asfalt işinde profesyönel hiç bir firmamız yok. Çinde yada japonyada bu sene bir cadde çökmüştü hatırlayanınız vardır illa, adamlar 1 haftadan kısa sürede dolgu yapıp üstüne asfalt yaptılar. Boğaz köprüsünde ise ekskavatör ile asfalt kazımaya çalışıyorlar hala..

Ben hala işin kasıtlı uzatıldığı görüşündeyim çalışan sayısı çok az , verimlilik kötü , düzen yok.
Trafik akışı için ayrıntılar düşünülmemiş mesela portatif geçmeli engeller olsa trafik daha verimli artar en basitinden.
Daha önceki çalışmalarda 2 ay civarı köprüde ama bir profesörün eleştirisi var imo'dan en fazla bir ayda bitmeli diye.

Barkın ağabeyin vefatıyla ilgili benim nazarımda ivedilikle açığa kavuşması gereken iki önemli konu var.

1) Mobese kayıtları. Yakınları ve yakın çevresindekilere bu kayıtlar gösterildi mi ? Elbette bu görüntüleri arzu etmiyorlarsa kamuyla paylaşmak zorunda değiller. Ama gördüler ise olayla ilgili herhangi bir şaibe olmadığı, olayın anlatıldığı gibi vuku bulduğunun açıklanması icab eder diye düşünüyorum.

2) Kaza esnasında kaskına takılı olan ve bulunamayan kask kamerasının akıbeti nedir ? Yine burada derdimiz görüntüleri seyretmek değil. Kimse bu görüntülerin paylaşılması için yakınlarını ve çevresindekileri zorlayamaz. Ancak kameranın akıbetinin olumlu/olumsuz paylaşılması ve olayla ilgili herhangi bir şaibe olmadığı, olayın anlatıldığı gibi vuku bulduğunun açıklanması icab eder diye düşünüyorum.

Bilmiyorum siz ne dersiniz.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar