Arama sonuçlarınız

1. Routinues

Kamera İçin Hafıza Kartı

Teşekkür ederim dediginiz gibi kullanılabilir daha sonradan ileride iyi bir kameraya geçildiğin de motorun üzerinde vlog falan çekiyorsanız farklı açı kamerasi olarak kullanılabilir hayırlı olsun şimdiden kazasız belasız sürüşler dilerim.
  2. Routinues

Kamera İçin Hafıza Kartı

Dji osmo action 4 desteklediği maksimum depolama boyutu 512GB osmo action 5 pronun ise maksimum 1 TB sizin aldığınız sjcamin maksimum depolama boyutunu bilmiyorum ama o fiyat bandinda 256~512GB depolama alanı desteklemiyorsa benim gözümde zaten çöptür bu benim kendi kullanıcı fikrim bu arada...
  3. Routinues

Kamera İçin Hafıza Kartı

Sandisk extreme pro ve samsung evo plus modellerini tercih edebilirsin kendim de osmo action 5 pro kameramda samsung evo plus 1tb kullanıyorum 4k çekim yapacaksanız 128gb modeli kesinlikle önermem en aşağı 256GB tercih edin. Ayrıca A2 V30 ile 4k 120fps'e kadar kolaylıkla çekim yapabilirsiniz...
  4. Routinues

Zorunlu Trafik Sigortası

Bende de 250SR var motoru 2024 mart ayında aldığımda garanti bankasından 3k'ya yapmıştım sigortayı. Dün sigorta süresi bitti yeni fiyatlara bakayı m dedim bende şok oldum en ucuz quick sigortadan çıkıyor fiyat 10.500TL yarın ziraat bankasına gidip bir de oraya soracağım mobil uygulamalarında...
  5. Routinues

Zincirim Aşırı Derecede Paslanmaya Başladı

Eğer ilk mesajımdaki resimlere bakarak bu yorumu yaptıysanız zaten orada zincirim yağsız hocam iş yerim orası motor 1 hafta kaldı orada yağmurun karın altında.
  6. Routinues

Var mı önerdiğiniz bir yağ?
  7. Routinues

Yorumlarınız ve tavsiyeleriniz için hepinize teşekkür ederim konuyu gece vardiyasında iken işteyken açtığım için daha yeni cevap veriyorum bayagi bi yanıt geldiği için herkese tek tek cevap vermeyeceğim bu yüzden toplu cevap vereceğim. Motosiklet de gücü aktaran organın zincir olduğunu bu...
  8. Routinues

Motorumun zincir bakımlarını aldığım günden beri hiç aksatmadan yaklaşık 500km'de bir yapmama rağmen zincirimde korozyon oluşmaya başladı. Eğer motoru yıkamıyorsam zinciri baştan sonra temizleyip sıfırdan zincir yağı sıkmıyorum onun yerine eski yağın üstüne direkt ilave yeni yağ sıkıyorum...
  9. Routinues

Yeni vergi ve yurt dışı alışveriş limiti ile aldığım ürünler gelir mi?

Hocam yıkama makinesi olarak Bosch AdvancedAqutak 150 kullanıyorum. Evet ürün fişe takılarak çalıştırılıyor ama bu aldığım aparatlar bosch'un hali hazırdaki uzun tabancasını kısaltıyor ve boschun makinenin yanında verdiği bir işe yaramayan köpük yapma aparatını işlevsel hale getirip oto...
  10. Routinues

Yeni vergi ve yurt dışı alışveriş limiti ile aldığım ürünler gelir mi?

Merhabalar... Motorumu yıkamak için aldığım basınçlı yıkama makinem için köpük yapma aparatı ve kısa tetik almak istiyorum. Ürünlerin toplamı 1042 TL tutarken 625,31 TL gibi bir vergi çıkıyor ve toplam ödeme 1.667, 48 TL çıkıyor. Bu ürünleri sipariş etsem gümrüğe takılır mı?
  11. Routinues

vucut korumalarını giymeyi bırakmak

Bu nasıl bir düşünce yapısı yahu :unsure:
  12. Routinues

Hangi Siteler Üzerinden Alışveriş Yapıyorsunuz?

Sakın ama sakın iban ile havale eft üzerinden satış yapan internet sitelerine güvenmeyin. Kredi kartı ile ödeme seçeneği olan siteleri tercih edin ki başınıza bir şey geldiğinde bankayı arayıp o firmanın bir daha pos cihazı kullanmasının önüne geçebilesiniz. Genelde ürünün fiyatını ıban ile...
  13. Routinues

2025 Motosiklet fiyat zamları

Kıyamet bu yıldır ya ümmeti muhammed
  14. Routinues

Elveda 2 teker

Çok geçmiş olsun 🙏
  15. Routinues

Aksiyon Kamera mı Araç Kamerası mı?

Kesinlikle ama kesinlikle aksiyon kamerası diyorum. Ben de tamamen güvenlik ve kayıt amaçlı kullanıyorum motovlog çekme gibi bir derdim yok ama dji osmo action 4 almıştım yanında da dji mic 2 transmitter aldim bir tane ama agv k6s kaskim da kullanamiyorum kaskın iç yapısı keskin ve dar hatlara...
  16. Routinues

The Biker Jeans vs Riderdenim

İlk mesajımda yazdığım modelleri aldım. Kışlık olarak Cold Killeri Yazlık olarak Urbanizer
  17. Routinues

The Biker Jeans vs Riderdenim

Zayıf olduğum için en küçük beden olan 30 bedeni almak zorunda kaldım.
  18. Routinues

Zincir Yağlamak İçin Wurth Dry Lube Nasıl?

Abi o konu da haklısın her şeyle yağlanır ama mevzu şu; uzun suredir c4 kullanıyorum mesela çok yapış yapış bir yağ olduğu için ne kadar toz toprak kir varsa zincir de topluyor geçen zinciri fırça ve gazyağı ile bi güzel detayli temizledim baklalarin arasina baktığım da çok fazla toz toprak...
  19. Routinues

Zincir Yağlamak İçin Wurth Dry Lube Nasıl?

Zincir yağlamak için hangi zincir yağını kullanıyorsunuz? Ben şimdiye kadar Motul C4, Ipone ve Putoline ürünlerini kullandım fakat bir de Wurth Dry Lube ile 90 Numara Şanzıman & Dişli Yagi deneyimlemek istiyorum. Malum markaların fiyatlari giderek yükseliyor ve ben de zincirine önem veren birisi...
  20. Routinues

Yazın Ekipman Altına Giymelik İçlik

Sanırım şöyle bir şey alacağım. Genelde bu tarz kıyafetleri vücut geliştirmeciler giyer. Compression T-Shirt olarak geçiyor aşırı inceler ve teri hızlıca emebiliyorlar. Ben şahsen deri montun altına kısa kollu giyince montun dirsek korumaları tenime direkt temas ettiğinden rahatsız oluyorum bu...

Yeni mesajlar