Arama sonuçlarınız

1. muhiddnevrn

Bu şekilde muayeneden geçmem mümkün mü

20 Şubatta muayenem var.Ön sinyallerim kırmızı ledli.Benzin göstergesi çalışmıyor.Bu iki sorun varken muayeneden geçebilirmiyim.
  2. muhiddnevrn

Bu kafa grenajını bilen varmı

Motorun kafa grenajı hoşuma gitti.Temin edebileceğim biyer varmıdır acaba.
  3. muhiddnevrn

Hangi marka karbüratör(KEI-HIN,DE-NI)

125 cc için 3 farklı seçenek var.markalar hakkında bi fikrim yok. KARBÜRATÖR KOMPLE DE-Nİ PZ26 125cc CG SERİSİ 42 TL http://www.rialli.com/urunler/motosiklet-yedek-parca/341_karburator-ve-filtre-grubu/10970__karburator-komple-de-ni-pz26-125cc-cg-serisi/ KARBÜRATÖR KOMPLE 125cc CG MODELİ ELDEN...
  4. muhiddnevrn

Rulman nasıl çıkarılır

Ön teker bilyaları kitlenmiş.Rulmanların değişmesi gerekiyo.Rulmanları nasıl çıkarabilirim.
  5. muhiddnevrn

Yeni ehliyet yasası çıktımı

14.05.97 doğumluyum.Eski yasaya göre bu yıl a2 alabiliyodum.Şuan bi değişiklik varmı a1-a2 olarak ayrıldımı.Bilgilendirirseniz sevinirim.
  6. muhiddnevrn

Furş yatağı nasıl sökülüyor

Direksiyon zor dönüyodu.Somunu söktüm ama burdan sonrasını açamadım bi aparatmı gerekli.
  7. muhiddnevrn

Ybr 125 jantı windys 125 e uyarmı

yamaha ybrnin ön jantı windys e uyarmı birisinden çıkma alacağım.
  8. muhiddnevrn

Şambrelden Tubelesse dönüştürme

Şuanki lastiği şambrelle kullanıyorum.Tubelesse dönüştürmek için ne yapmam gerekir.Jant bu
  9. muhiddnevrn

2-75-18 lastik seçimi hangi tip lastik uygundur.

Ön lastiğimde kırılma vs var.Lastik şamyelli.Motoru kuru havada ara sıra kullanıyorum şehir içinde.Baya bi lastik tipi var hangisi en uygunu olur. 1- CST MARKA 2- 3- IRC 4- IRC 5- 6- IRC 7- IRC 8- IRC 9- Yardımcı olursanız sevinirim.
  10. muhiddnevrn

Arka dişli sallanıyor.

Arka dişlim sağa sola sallanıyo sıkı değil.Motosiklet tamircisi dişlilerin,zincirin değişmesi gerektiğini ve 80 lira masrafı olduğunu söyledi.Değişmesi gerekirmi.
  11. muhiddnevrn

Yalpalamaya ,lastikçi(rot,balans yapan bir yer) bakarmı

Motorum yalpalama yapıyor ön tekerden motosiklet tamircisine götürmek istemiyorum,bir rot-balanscı halledebilir mi.
  12. muhiddnevrn

Yalpalama sorunu Bilyalar nasıl sıkılır

Motorumun yalpaladığını hissettim arada sırada yapıyor.Görünürde jantta yamukluk yok.Ustada göremedi bırak yapalım dedi.Bilyalar nerde nasıl sıkılır napılır bilmiyorum benim yapabileceğim birşey midir yoksa bi ustayamı götüreyim
  13. muhiddnevrn

Depo benzin mi kaçırıyor

Depo kapağından ses geliyordu benzin kaçıyor gibi kapağı açtım puf diye kapak birden açıldı sonra kapattım bi 10 dakika kadar sonra tekrar kapaktan ses gelmeye başladı. Benzin vanası kapalı bu şekilde durursa üst kapaktan benzin uçarmı acaba
  14. muhiddnevrn

Aralığı bozulan buji tamir edilirmi

Yeni aldığım ngk buji yere düştü :queen: aralığı kapanmış bu aralık ayarlanabilirmi çok hassas mıdır. Kısacası buji hayata döndürülebilirmi
  15. muhiddnevrn

FAR AMPULU 12V 35/35 T43 BEYAZ

Işığı beyaz olarak verirmi acaba yoksa diğerleri gibi sarımsı bi renkmi olur kullanan varmı.
  16. muhiddnevrn

Benzin tahliye hortumu kapalıyken benzin atıyor

Motorun karbüratörünü temizledim.Şamandırayı düzgün yerleştirdim,karbüratörü taktım.Tahliye borusunun vidası sonuna kadar sıkılı fakat bazen benzin boşaltıyor 2-3 snde bir öksürür gibi. not:hava ayarı bozuldu sanırım bununla ilgisi olabilir mi?
  17. muhiddnevrn

Buji bozukmu

Aküm bitti marşa basınca cızzzz diye ses geliyor.Motoru vurduruyorum fakat çalışmıyor sanırım buji bozuldu.Akü bu haldeyken buji ateşleme yapabilir mi
  18. muhiddnevrn

Akü gerçekten ölü mü ?

Başlık biraz değişik oldu ama :D bugün motor tamircisine gittim.Dedim akü sorunlu ölçelim dedi ölçtü falan rolantide 12 nin altında gaz verince 12.1 ,12.2 dedi.Akün ölmüş sarj tutmuyor dedi ve yeni kuru aküye 65 lira fiyat verdi.Bu değerleri veren akü sorunlumudur yoksa konjektör vs değiştirip...
  19. muhiddnevrn

Konjektör arızası nasıl tespit edilir

Motorun aküsü biraz zayıftı farları açınca korna çalmıyordu vs.Ama yaklaşık 2 haftadır gayet iyi marş basıyodu bugün motoru çalıştırmayı denedim akü bitmiş,akü 1 yıllık olması lazım sanırım konjektörde sorun var nasıl arıza tespit yaparım.Ölçüm olayı ne şekilde oluyo.
  20. muhiddnevrn

Ankara egsoz ustası tavsiye

windy 125e egsoz taktırmak istiyordum ustanın birinden fiyat alıym dedim 300 lira paslanmaz istersen 400 dedi :D ankarada bildiğiniz motosiklet egsozu yapan bi usta varmı tavsiye edebileceğiniz.

Yeni mesajlar