FAR AMPULU 12V 35/35 T43 BEYAZ

Işığı beyaz olarak verirmi acaba yoksa diğerleri gibi sarımsı bi renkmi olur kullanan varmı.

Motosikleti
Fazer8 abs
son yaptığım alış verişte ırmak pazarından hiç memnun kalmadım. istediğim siparişlerin aksine ürün yolladı.

ben aldım hiç memnun kalmadım birincisi hiçte öyle beyaz değil bide kısa far yanıyorken sellektör yaptığında hiç fark edilmiyor yani uzun far çok zayıf oyüzden söktüm duruyor orjinalin aynısı ama mavi boyalı ampöl aldım taktım çok daha ii fotosu var ama yüklemesi baya zor buraya yoksa yüklerdim

bide bu senin fotodakinin aynısının mavi boyalısı vardı bulamadım daha önceki motorumda vardı çok memnundum,

Kargo elime ulaştı (2 gün önce sipariş vermiştim) sorun yok tüm ürünler istediğim şekilde gelmiş.

Ampulü takıp deneyeceğim

Ben kaç ampül denediysem hiçbirinden memnun kalmadım,en sonunda honda bayisine gidip aldım,sarı ama iyi ışık veriyor.beyaz istiyorsan xenon takacaksın

Işığı beyaz veriyor fakat aydınlatması gerçekten berbat ama hoş bi görüntüsü var

merceksiz xenon takmayın arkadaşlar. merceksiz xenonlar karşıdakinin acayip derecede gözünü alıyor ve çok rahatsız ediyor. karşınızdaki sürücüleride düşünün.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar