Arama sonuçlarınız

1. E

BMW F 650

Motor arkadaşımın, aslında bütün bakımları yapıldı, binmeyi düşünüyordu ancak yeni fikirler geliştiğinden satılık. Bakımları Kızıltepe Motor Hakkı usta tarafından yapılmış olup kendisinden motor hakkında bilgi alınabilir. Çubuktan gelen BMW derseniz bilir motoru. KM 64 binde, orjinal km, zaten...
  2. E

Eski mesleğe dönüş

Bir ara baya tartışmıştık öğretmenliği bıraktığımı yazdığım başlıkta. Aradan geçen bir buçuk yıl sonunda, öğrencilerden uzak kalamayıp yeniden öğretmenliğe döndüm. Çalışmak istediğim özel bir kurum vardı, davet edip şartlarımı sordular, söyledim, çalışmaya başladık. Özlemişim öğrencileri. İyi...
  3. E

Dokuyucu Kafayı Yemiş

Tesadüfen bakınıyordum bunu gördüm. Yok artık deyip orijinal siteyi açtım. http://www.dokuyucu.com.tr/asp/product/2360/DAELIM-VL250-DAYSTAR-249cc-MOTOSIKLET http://daelimtr.com/Motorsikletler/Daystar-250 Muhtemelen bir hata vardır, yoksa diğer motorları normal fiyatına satıyorlar hemen hemen...
  4. E

BMW R 1100 RT (2000 MODEL)

Değerli arkadaşlar, araç takasından BMW 1100 rt aldık. Araç emniyet çıkması, toplanmış. Bir takım sıkıntılarımız var. Onarımı konusunda lütfen sadece bilgi sahibi arkadaşlar yorum yapsın. Motora boşta veya debriyaj sıkılı gaz verdiğimde sola yatma eğilimi gösteriyordu. Bu gün ustama (Ankara...
  5. E

Dark Side Motorcycle

Arkadaşlar şu darkside işini merak ediyorum. Teori basit, al araba lastiğini, tak kullan, iyi de tabanı düz lastikle nasıl yatacaz gibi deli sorular var aklımda. Biraz araştırdım. Her ne kadar dik sürüşte temas yüzeyi motor lastiğine göre fazla olsa da herhangi bir açıda biraja yattığımızda...
  6. E

Gevşeyen vida sorunu

Arkadaşlar Mondial MR 150 Vultre model motorumun egzozunu manifolda bağlayan vida sürekli gevşemeye başladı. Sıkıyorum her gün tekrar gevşiyor. Başka bir vida olsa fiberli somun ile işi çözerdim ama egzoz manifoldu aşırı ısındığından o seçenek iptal. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Her gün egzoz...
  7. E

Kalyoncu Motor ve Aras Kargo HK.

Ön çamurluğum kırıktı, yapıştırmıştım. Tutmadı haliyle. İnternette kalyoncu motorun verdiği fiyat en uygunuydu. Aradım dün sabah, fiyat doğru. Sipariş ettim. Aklıma çizikleri, ezikleri olan depoyuda değiştirmek geldi, onu da sordum, varmış. Üstelik mondialin orjinal ürününü mondialden ucuza...
  8. E

Köpeğim Çalındı!!!

15.07.2015 tarihinde köpeğim Ankara'nın Çubuk merkezindeki evimin kilitli bahçesinden saat 16:00 ile 21:00 arasında çalınmak sureti ile kaybolmuştur. Hasta olduğu için sürekli veteriner gözetiminde tedavi görmekte olan kızımı görenlerin insanlık namına 0507 422 21 71 numaralı telefona haber...
  9. E

Conta değişiminden sonra yaşadığım problem

Motorum silindir üst contadan terleme yapıyordu. Miktar artınca açtık, pistonun üstündeki kurumları, subaplardaki kurumları temizledik. Topladık. Yağ değiştirdik, 80 km yol yapıp bugün tekrar yağ değiştirdim. Anormal herhangi bir ses yok. Ancak bazı sıkıntılar yaşıyorum; 1- Gaz kolunu...
  10. E

Codegen Falcon Xman HD20 Aksiyon Kamera nasıldır?

Codegen Falcon Xman HD20 Aksiyon Kamera buldum ancak herhangi bir fikir edinemedim. Nasıldır acaba bilen, kullanan var mı?
  11. E

Yavru Köpek Hakkında Gerçekten Önemli/Acil

Yeri burası değil biliyorum ama idare edin. Kısaca konunun özeti şu, 50 günlük olduğu söylenen ancak daha küçük olduğunu düşündüğüm husky cinsi bir köpek yavrusu geçti elime. Almışlar, bakamamışlar, 2 gün sonra sıkılmışlar falan klasik hikaye. Sadece süt içiyor, o da ishal yapıyor. Kuru maması...
  12. E

Günü Birlik Tur ve Bolca Eğlence//Dersler

Dün sabah erkenden arkadaşların telefonu ile evden çıktım. Hemen hızlı bir bakım ve kontrol akabinde atladık motorlara. İlk önce Çubuk-Kalecik 55 km civarı mesafe. Kalecik kalesine çıkmak amacımız, kaleye çıktık ama sineklerden duramayıp kaçtık. Kalecik yolunda yolda kalmış bir araç görüp...
  13. E

yorumsuz !!!

http://www.haberturk.com/video/h2/izle/kopegi-pompali-tufekle-vurdular/143406
  14. E

Kuluda trafik kazası

Az önce facebook'ta gördüm videoyu. https://www.facebook.com/kulununsesigazetesi/videos/706593346119121/ İki kişi yaşamını yitirmiş. Allah rahmet eylesin.
  15. E

Şahit olduğum bir sevindirici bir de üzücü tablo

Bu gün Ankara İvedikte bir işim vardı, çevre yolu ivedik çıkışında trafik nedense kilitlenir gibi oldu, 2 dk içinde açıldı. O arada önümdeki bayan sürücü biraz sert kaldırınca arabasını hafiften yan verdi araba. (BMW) Yanımda duran şahinden anırtılar yükseldi "oha lan karıya bak ne piçim yanlıyo...
  16. E

İlçede şahit olduğum trafik kazası sonra trafiğe çıkma sorunsalı

Malum Ankara'da ikamet ediyorum. Bölgenin ekonomik ve sosyal durum ve yapısı sonucu olsa gerek, bayılıyorlar tofaşların kuş serisi araçlarına kocaman tekerler takıp amortisörleri tamamen çıkartıp yerde sürünen tofaşların sağına soluna "yılan / sürüngen" yazmaya. Bunlarla da çoğu durumda yoğun...
  17. E

Motor Yağı Hakkında! (Dikkat, mühim bilgi içerir)

Bu gün tamirci arkadaşa çay içmeye gittim. Yalnızmış, az da ellerimi kirleteyim istedim, yardım etmeye başladım. 125 cc cg tip itecekli hava soğutmalı motor söküyoruz, krank dönmüyor, sorun o. Eleman eline almış ağır dizel motor yağını, bundan koyduydum en son diye kutuyu da getirmiş. Neyse...
  18. E

Mondial Mr 150 Vulture

2013 model, 10500 km'de, deposunda yana yatma kaynaklı ezikler var, başka hiçbir sorunu yok. Yağı her 1000 km'de değişti. Evrak eksiği yok. Fiyat 2250 tl.
  19. E

Titreşim hakkında!

Baya bir süredir forumu takip ediyorum, 10 bin km'de motor kullandım. Hep bahsedilen titreşim konusunda benim itirazlarım/sorularım olacak. TVS apache çok titriyor, Megelli 250R çok titriyor, F650 çok titriyor diye herkes yazıp çiziyor. Yok uyuşurmuş, yok bilmem ne olurmuş. Dün motor tamircisi...
  20. E

Lastik sorunsalı

Arkadaşlar daha önce lastik konusunda başlık açmıştım. Sava markasında karar kılmıştım ama 110/90-16 asfalt lastiği hiçbir yerde yok sava marka. Bulamayınca ertelemiştim ancak, geçen gün yaşadığım hasarsız kaza sonucunda anladım ki her riske girdiğimde o kadar yavaş olamayabilirim. Haliyle...

Yeni mesajlar