Şahit olduğum bir sevindirici bir de üzücü tablo

Bu gün Ankara İvedikte bir işim vardı, çevre yolu ivedik çıkışında trafik nedense kilitlenir gibi oldu, 2 dk içinde açıldı. O arada önümdeki bayan sürücü biraz sert kaldırınca arabasını hafiften yan verdi araba. (BMW) Yanımda duran şahinden anırtılar yükseldi "oha lan karıya bak ne piçim yanlıyo la" diye. "Allah belanızı versin" diye geçirdim içimden, devam ettim.
Dönüş yolunda Havalimanı Yolu Saray mevkiinde birden arabanın biri trafiğin ortasında durdu. Elini camdan çıkarıp herkese durun diye işaret etti, durduk haliyle. Adam indi, o ana kadar fark etmediğimiz köpek yavrusunu alıp yolun kenarına koydu ve devam etti.
Anlamıyorum insanlık iyiye mi gidiyor kötüye mi...

Bu gün Ankara İvedikte bir işim vardı, çevre yolu ivedik çıkışında trafik nedense kilitlenir gibi oldu, 2 dk içinde açıldı. O arada önümdeki bayan sürücü biraz sert kaldırınca arabasını hafiften yan verdi araba. (BMW) Yanımda duran şahinden anırtılar yükseldi "oha lan karıya bak ne piçim yanlıyo la" diye. "Allah belanızı versin" diye geçirdim içimden, devam ettim.
Dönüş yolunda Havalimanı Yolu Saray mevkiinde birden arabanın biri trafiğin ortasında durdu. Elini camdan çıkarıp herkese durun diye işaret etti, durduk haliyle. Adam indi, o ana kadar fark etmediğimiz köpek yavrusunu alıp yolun kenarına koydu ve devam etti.

Bu model ve türevleri neden hiç şaşırtmıyor acaba... Yıllardır ankara keçiörende oturuyorum 1 tane mi normal davranış göstermez bu mereti kullanan arkadaş.

Bu model ve türevleri neden hiç şaşırtmıyor acaba... Yıllardır ankara keçiörende oturuyorum 1 tane mi normal davranış göstermez bu mereti kullanan arkadaş.
Düzgün kullanan mı var sanki, adamlar şahin kullanma tekniği geliştirmiş normal arabalardan farklı olarak :cherry:

Bi laf vardır hocam bilirsin. Pancarı dövsen olurmu şeker, cinsine tükürdüğüm cinsine çeker.. :)

hep bu apaçiler yüzünden cg,doğan,şahin,e30 gibi araçların adı çıktı

insanlık nereye gidiyor?

Beşeriyetin geldiği son nokta masum
Yetini ve şefkatini kaybettiği andır, masumiyetten kastım belki bir beakret belki de utanma duygusu olabilir. Her insan birer hayvandır aslında ve içgüdü doğamızda var tıpkı şefkat ve öldürmenin doğamızda olduğu gibi. Bir insan öldürmek için bir neden aramaz mesela parası için öldürülen bir insan veya cinsel amaçlarla işkenceye uğrayan bir kadın. Harbi nereye gidiyor bu beşeriyet? Olması gereken doğal bir şeyi bile anlatma şeklimize baksana, peki nerden geldik nereye gidiyoruz? Hani derler ya biz ailemizden böyle gördük diye,dediğimiz gibi pusulanda sadece kuzey varsa kuzeye gitmek mecburiyetinde değilsin. İnsanlar kendini geliştirebilir ve bunu yapmak zorundalar.

Nereden geldik nereye gidiyoruz sorusunu günde bir kere kendinize sorarsanız ya çıldıırp kafayı yersiniz ya da örnek bir insan olursunuz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar