Arama sonuçlarınız

1. M

Biraz ortalık karışsın 😄 1000cc ile başlamak

Bence 125 cc çin motoru ile başlayıp artanını da 24 ayar külçe altına basın. Daha dün 2680 dolar olan ons altın şimde 2717 dolar olmuş. Yazın 3000 doları da bulur. Sonrasında altını bozdurarak 125 cc motorunuzu satmadan 1000 cc motor ve hatta 1 tane onvo marka martı sahibi olabilirsiniz. Yatırım...
  2. M

Motosiklet Yıkamak - Öneriler

Normalde yıkarken microfiber bez (bim marka olanı gayet iş görüyor) ve oto şampuanı kullanıyorum ama o silikonlu camsil de acayip iş yapıyor. Yıkamaya zaman ayıramadığım ya da evden uzakta olma durumlarında yağmura, çamura, toza yakalanma gibi durumlarda kask vizörü ve aynayı temizlemek, motorun...
  3. M

Motosiklet Yıkamak - Öneriler

Duvar boyasını sentetik tinerle çözebilirsin ve bunun motorun boyasına zararı yok. Selülozik tineri çok dökersen zararlıdır. Ama dikkat et özellikle mahalle arasında bazı nalburlar tinere farklı şeyler katabiliyorlar. Bunun yerine tineri toptancı nalburların yoğun olduğu yerlerde boya malzemesi...
  4. M

Yolda Tartıştığı Otomobil Sürücüsünü Öldüren Motosiklet Sürücüsü..

Trafikte ortam gerildiği zaman en iyisi haklı bile olsan, anana bile sövseler en fazla lafını iade edip basıp gitmek, sonuçta 3 gün sonra hatırlamayacaksın bile olayı, 3 gün sonra unutacağın bir olay için kodese veya mezara düşmenin bir anlamı yok. Fakat bazen sağduyu bozulabiliyor, mesela o gün...
  5. M

Motosiklet.net yeni arayüz hayırlı uğurlu olsun.

Teşekkür ederim bilgilendirme için.
  6. M

Çarptığınız en garip şey?

ambulans boş gitmesin diye yapmıştır :D neyse Allah beterinden saklasın
  7. M

Motosiklet.net yeni arayüz hayırlı uğurlu olsun.

Kasklı logo iyiydi aslında ana sayfadan kalkmaz umarım
  8. M

Selamlar, iyi bayramlar herkese

Merhaba Arkadaşlar, Öncelikle hepinize mutlu bayramlar dilerim. Adım Orkun. 25 yaşında yeni mezun 5 aydır çalışan taze bir bilgisayar mühendisiyim ve robotik alanında çalışıyorum. Halihazırda hem ulaşımda hem de hobi olarak bisiklet kullanmaktayım. Bisiklet ile haftasonları uzun turlara...

Yeni mesajlar