Çarptığınız en garip şey?

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Polis Özel Harekat zırhlı aracıyla çarpıştım.
Ne olduğunu anlamadan kendimi yerde sırtüstü yatıyor buldum, çevren kamuflaj kıyafetli polislerle sarılmıştı, ambulans gelen kadar kıpırdama dediler, kıpırdayacak halim yoktu zaten.
Sonradan internetten aradım, Ejder diye geçen büyük modellerdenmiş. Hatırladığım kadarıyla tekerleği benim kadardı.

Geçmiş olsun.

Esas bomba, gerçekleşmeyen bir durumda. Gece Riva'ya giderken benim martı sandığım arkadan gelen arkadaşlarımın ise baykuş dediği bir kuş kafama pike yaptı.
Gözü kapatıp eğdim kafayı, vurmak istedi de son saniye de mi yırttım, hayvan benimle eğlendi mi bilmiyorum.

Gerçekleşenler arasında da Kadıköy'de bir kuryeye çarpmıştım. Hala küfrederim arkadaşa. :)

İnşaat demirine çarpmıştım. L şeklindeki 1m e 3 m gibi bir kalın inşaat demiri yola düşmüş, sabah vakti idi, elektrik direklerinin gölgelerinin arasında idi demir. Anlamadım ne olduğunu, dik duran 1 m Lil kısmına nasıl denk getirdiysem girmiştim. Savrulmuştum motordan ama bir iki ezik dışında bişey olmamıştı. Hala demir nasıl saplanmadı bana şaşarım.

Motosikletle değil ama arabayla domuza çarptım 3 ay önce Ayfon yolunda. Benden önceki araçlar çarpıp öldürmüş. Ayaklarına çarptım Allahtan da araç hasar almadı.
Bu ne biçim davarlık lan bari hayvanın leşini yol kenarına atsalarmış.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Makedonya Konsolosu ve oturduğum ilin 2 tane ilçe başkanına aynı anda çarpmıştım :D
Bak işte hepsi senin gibiler yüzünden sonra da dış güçler falan diyorlar misafirperverlik yok ki...

Motosikletle değil ama arabayla domuza çarptım 3 ay önce Ayfon yolunda. Benden önceki araçlar çarpıp öldürmüş. Ayaklarına çarptım Allahtan da araç hasar almadı.
Buna benzeri bana da olmuştu şimdi hatırladım.

Arabayla Asos dolayları gece 02:30 falandı, hafif bir yükseldi yol tam inecekken yerde yatan ölü atı son anda gördüm. Kırdım sağa ama ayaklarının üstünden geçmiş oldum ben de. Durdum baktım, eski eşim var yanımda iki kişi atı kenara itmemiz mümkün değil.
Jandarmayı aramıştım da gece gece gitmemiş de olabilirler, napalım falan dediydi adam.

Çarpmak diyemem de Keşan/Gelibolu yolunda giderken motosiklet montumunum bilek kısmından arı girdi ve soktu.
Bu olaydan kısa bir süre önce forumdan bir arkadaş kaskına arı girdiğine dair konu başlığı açmıştı.
Yaşanma olasılığı nedir ki demiştim kendi kendime benzeri başıma geldi :)
Benzeri başıma geldi

araba ile asayiş müdürünün yeni aldığı togg arabasına(tersten geliyordu ses çıkartamadı) maddi zarar yok plakalık düştü.

motosiklet ile
5lt boş su bidonu(önümdeki kamyonetten havalandı)
sigara paketi(sağ önümdeki öküz camdan attı bana geldi)
yılan(yoldaki ince çizgi şeklinde çukur sandım)
börtü böcek saymıyorum ama bana koca bir gergedan böceği gibi bir şey patladı kaskımda)
kılpayı çarpmadım(gece salak tavşan kaçmıyorda akıllı)
alışveriş arabası üzerime geldi kaçamadım( sorun yok)
1.5 kg lık palamut( Tarabya sahil balıkçı fırlattı)Dayı bana verdi :)
geri dönerken istavrit :ROFLMAO: O dayı vermedi özür bile dilemedi
1 porsyon iskender( kurye arkadaşın kapağı açıldı strafor köpük tabaktaki iskender taklalar ile havalıp farıma geldi)

daha bir şşey olmadı hayattayım (y)

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Bana ambulans çarpmıştı. Havada uçarken ön koltukta oturan hemşirenin elleriyle ağzını tutup "eyvah" minvalinde bir şeyler dediğini görmüştüm.

Motosikleti
cbf 150
Şeftaliye çarptım hemde otobüs şöfürü tarafından yola atılan sonra uçarak süzülüp açık kaskımdan içeri girerek bizzat tadınada baktıgım şeftaliye.
Şöförün ağzının kokusunuda almış oldum tabi.

Geçen sene dümdüz anayolda giderken, yolun aşağı tarafında top oynayan çocukların, topu çarpmıştı bana. Oyun oynadıkları alan yolun yanında bile değil, baya bildiğin aşağısındaydı. Arada park ve kaldırım var yani. Tavuk sandım en başta sonra farkettim meşin topmuş. Çok şükür düşmemiştim.

kendi motoruma ilk binişimde seyyar tebalaya çarpıp fren pedalını kırmıştım.

sonra da köy yollarında iler-geri giderken serçeye çarptım.

Bugün paket almaya giderken güzel şehirim olan Bursa'ya cumhurbaşkanı gelmesi sebebiyle farklı yol kullandım ve motosikleti park edecekken ne olduğunu anlamadığım bir halde (gaz mı takılı kaldı yoksa ben mi uçtum halen anlamadım) çeşmeye ön kaldırarak girdim ve çuval gibi sağa düştüm :ROFLMAO:, bende sadece sağ dizimde biraz sızı var ve skuterde bir kaç yapılacak şey. Hayatta çarpılabilecek en saçma şey sanırım buydu, çuval gibi olmak istemezseniz basiretinize sahip çıkın :). Varsa böyle saçma sapan anılarınız okumak isterim :).
Eşşek, köyün en güzel eşşeğiymiş 5 bin tl aldılar benden bide 10 kişi toplanıp ibana attırdı yurdumun gariban köylusü eşşek yaşıyormuş da niye aldıylarsa artık o da ayrı mevzu

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
ben boya kovasına çarptım, yolun ortasına koymuşlar birde uçmasın diye yarısına kadar beton dökmüşler kovanın içine... motosikletin ön tampon çatladı sadece, ufak atlattım..

hava sisli olduğu için buz dağını geç fark ettim maalesef.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar