Arama sonuçlarınız

1. harficer

40 bin km 2012 YBR 125 alınır mı?

o da mecbur yüksek km olacağı için japon daha mantıklı geliyor hocam. Ayriyeten uzun yol için hiç tavsiye etmiyorlar. Benim gözümde tek artısı abs
  2. harficer

70e anlaşırız sanırım. Arada bir bursa istanbul, bursa tekirdağ yaparım. Genellikle hafta sonları gezerim balığa falan giderim. İşimi görür, görmese de imkanlar buna yetiyor şimdilik
  3. harficer

şehirlerarası zorlar mı abi sence 1742903351 Esd yi eklememişim. Üzgünüm.
  4. harficer

Motoru beğendim. Arkadaşın anlattığı gibiyse bir ustaya gösterip almayı düşünüyorum
  5. harficer

Scooter İçin Rötuş Boyası Tavsiyesi

Graffiti meselesine sıcak bakıyorsan bi reklamcıya seçtiğin bir görüntüyü sticker yaptırabilirsin. Çok daha ucuz olur hem
  6. harficer

Mondial Drift L vs Falcon Mexico 150

Falcon techno 50 sahibiyim scooterımden çok memnunum. Ancak grenaj kalitesi ve piyasasının olmaması üzüyor tabi. Falcon çok tercih edilmeyen bir marka olduğu için ve driftte de çok fazla memnuniyetsiz müşteri olduğu için başka seçeneklere bakmanızı tavsiye ederim
  7. harficer

Cg'ciler bakabilir mi :)

ikisi arasında ne fark var hocam
  8. harficer

Scooter İçin Rötuş Boyası Tavsiyesi

Sanayide oto boyacılara motorun rengini göster sana spreye bassın aynı rengi. Boya yapacağın yere zımpara işlemini uygula bas gitsin hocam boyayı
  9. harficer

se n olsan kaçlık alır kaçlığa çevirirsin. Otobana da çıkacağım
  10. harficer

gezmelik kit ne oluyor hocam 1742802923 ve 50lik alıp mı yükselteyim yoksa 100lük mü alayım
  11. harficer

Selamın aleyküm, Uzun süredir başka motosikletlere baksam da (pulsar/rtr) aklıma şöyle bir fikir geldi. Bunlar yerine bir Cg'yi alıp cafe racera çevirip ana motorum yapmak. Ancak bugüne kadar 50'lik scooterdan başka bir şey sürmedim ve cgler hakkında hiçbir bilgim yok. Sorularım şunlar: Hangi...
  12. harficer

2. El için yardım

Bursa ve çevresi, tekirdağ ve çevresi
  13. harficer

2. El için yardım

Selamın aleyküm arkadaşlar. Rtr 200ü Sıfır alıp büyük zarar etmek yerine temiz bir 2. El almaya karar verdim. Sarı siteden kafanıza yatanlardan ilan atabilir misiniz. Ben bir türlü karar veremiyorum
  14. harficer

Tvs apache rtr 200 vs hero xpulse 200

hint degil mi hocam
  15. harficer

Tvs apache rtr 200 vs hero xpulse 200

Selamın aleyküm arkadaşlar. Bu ikisi arasında kaldım. Servis 2. El arada sırada 400 kmlik yol (bursa tekirdağ) tabi ki fiyat. 2. Elde fiyatları çok düştüğü icin 2. El almayı düşünüyorum ne dersiniz
  16. harficer

TVS TVS Apache RTR 200 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Cümleten selamın aleyküm, 110 bin liraya bayiden sıfır buldum. Biraz 5 6 bin km yapmış uygun fiyatlı bir şey mi bakayım yoksa sıfır mı alayım. 2. Elde güvenemiyorum motosikletten anlanadığım için ne dersiniz
  17. harficer

dölar 40+ alacağınız motor varsa harekete geçme zamanı geldi de geçiyor

Mayıs gibi sıfır piyasası ne olur
  18. harficer

Bayiye giderken yanımıza ne kadar para alalım?

böyle kültürel şeyler hoşuma gidiyor bizi biz yapan şeyler oluyor ya o açıdan :)
  19. harficer

Yeni sigorta yaptiran var mi? Fiyati ne oldu

abooooovv motoru sen sigortacılara ver arada alır sürersin :D
  20. harficer

Bayiye giderken yanımıza ne kadar para alalım?

ben seviyorum hocam böyle uygulamaları

Yeni mesajlar