Cg'ciler bakabilir mi :)

Motosikleti
RKS TNT 202
Selamın aleyküm,

Uzun süredir başka motosikletlere baksam da (pulsar/rtr) aklıma şöyle bir fikir geldi. Bunlar yerine bir Cg'yi alıp cafe racera çevirip ana motorum yapmak. Ancak bugüne kadar 50'lik scooterdan başka bir şey sürmedim ve cgler hakkında hiçbir bilgim yok. Sorularım şunlar:

Hangi markanın cgsini tercih etmeliyim?

Kesinlikle motor hacmini büyüteceğim. 200 ya da mümkünse daha fazla cc istiyorum. En uygun hangisi olur?

Muayenelerde custom olması sebebiyle bir sorun yaşar mıyım?

Selamın aleyküm,

Uzun süredir başka motosikletlere baksam da (pulsar/rtr) aklıma şöyle bir fikir geldi. Bunlar yerine bir Cg'yi alıp cafe racera çevirip ana motorum yapmak. Ancak bugüne kadar 50'lik scooterdan başka bir şey sürmedim ve cgler hakkında hiçbir bilgim yok. Sorularım şunlar:

Kesinlikle motor hacmini büyüteceğim. 200 ya da mümkünse daha fazla cc istiyorum. En uygun hangisi olur?

Kuba Cita ve Kanuni Breton
Sağlam bir ustada 150 ve 200CCyi geçmeden güzel parça ve kaliteli işçilikle performans değil de gezmelik kit alabilirsin.
Muayenelerde kısa plakalık vs. gibi şeyler olmadıkça çok takılınmıyor diye biliyorum şahsen ben motoru soktuğumda fren test, lastik ölçüleri ve elektrik aksamına bakıldı sadece.

Motosikleti
RKS TNT 202
Sağlam bir ustada 150 ve 200CCyi geçmeden güzel parça ve kaliteli işçilikle performans değil de gezmelik kit alabilirsin.
Muayenelerde kısa plakalık vs. gibi şeyler olmadıkça çok takılınmıyor diye biliyorum şahsen ben motoru soktuğumda fren test, lastik ölçüleri ve elektrik aksamına bakıldı sadece.

gezmelik kit ne oluyor hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ve 50lik alıp mı yükselteyim yoksa 100lük mü alayım

Motosikleti
Ns200 15"
CG modelleri dengesizdir, gider ama ne durur ne döner. Zamanında uzun uzun kullandım neredeyse motosiklete tövbe ettirecekti, CG ile uğraşmaktansa en azından belli başlı bir mühendisliği olan motosiklet kullanmanız daha doğru.

gezmelik kit ne oluyor hocam

ve 50lik alıp mı yükselteyim yoksa 100lük mü alayım
50Liğin sigortası vs. yok diye piyasası daha hızlı ama kaza vs. yaptığın da çok sıkıntı onun dışında köyde kullanıcaksan 50lik alıp sigorta vs. ödemeden köyde bağa bahçeye gitmelik kullanabilirsin.

Gezmelik motosikletin dişli oranları , krank vs. ona göre ayarlanıyor ve performans için değil de ucuz yollu 150-200lük motorlarla aynı hıza sahip oluyor.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
@tommygun anlar bu işlerden
kaset bile çıkardı zamanında
Şahsi görüşüm; cg'den cafe racer olmaz yönünde. Ne yaparsan yap, hangi aksesuarı takarsan tak olmuyor, göze hoş gelmiyor. Motor tirrek gibi duruyor. Bu arada Adana, Mersin, Gaziantep taraflarında millet hakikaten bu cg yarışlarına kafayı takmış durumda.

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
tvs ronin gelse de alsa adamlar

Selamın aleyküm,

Kuba çıta al abi , CC yükseltmeye girmeden iyi olur ama girersende 200 CC yi geçme, geri kalan modifikasyonlar sana kalmış ama koruma demiri de taktır ve gidonu geniş gidin ile değiş emin ol öyle daha rahat bir sürüş elde edersin.

Motosikleti
RKS TNT 202
Kuba çıta al abi , CC yükseltmeye girmeden iyi olur ama girersende 200 CC yi geçme, geri kalan modifikasyonlar sana kalmış ama koruma demiri de taktır ve gidonu geniş gidin ile değiş emin ol öyle daha rahat bir sürüş elde edersin.

se n olsan kaçlık alır kaçlığa çevirirsin. Otobana da çıkacağım

Çita almanı önermem, şahsen cg new pro almanızı öneririm. Cafe racer yapmaya daha elverişli. Hatta cafe racer yapmadan bile belki binilebilir

se n olsan kaçlık alır kaçlığa çevirirsin. Otobana da çıkacağım
50 CC alma hocam otobanda sıkıntı, CC yükselince krank kırma riski vs çok ben olsam 100 luk çıta alır ona modifiye yapardım. Gidonu genişi ile değiştirir, motoru 150 CC ye yükseltirdim + olarak yuvarlak ön far, yuvarlak göstergeler, yuvarlak sinyaller, yuvarlak aynalar, ile başlarım hocam.

ikisi arasında ne fark var hocam
Çita, Cg den daha sağlam ve modifikasyona daha açık.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar