Tvs apache rtr 200 vs hero xpulse 200

Motosikleti
RKS TNT 202
Selamın aleyküm arkadaşlar. Bu ikisi arasında kaldım.

Servis
2. El
arada sırada 400 kmlik yol (bursa tekirdağ)
tabi ki fiyat. 2. Elde fiyatları çok düştüğü icin 2. El almayı düşünüyorum ne dersiniz

Motosikleti
D400
Problemleri giderilmiiş rtr kullanım olarak daha kaliteli gibi gözüküyor kağıt üstünde.

ama xpulse 4v pro idi sanırım son cıkan;; o oldukca güzel duruyor.

Bir de xpulse ile çok fazla uzun yol kamp videosu var; yani ciddi anlamda adamlar dağ bayır uzun yol yapıyor o motorla. açıkçası kendini belli bir oranda kanıtlamış motor oldugundan xpulse seçerdim.

güç olarak aynı diye hatırlıyorum ikisi de.

Motosikleti
Yamaha XSR700
xpulse rally kitiyle beraber mükemmel bir motor oluyor. 2. motor olarak düşündüm uzun süre ama fiyat 2. motor için bütçemin üzerindeydi.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
birbiriyle hiç alakası olmayan motorlar ama sınıfının en iyi çin malı motorlar araziye girmeyeceksen hiç xpulse alma

Be xpulse sahibiyim. Rtr kullanmadım. 70-80 km hızlarda kullanacaksanız sizi Fizan'a bile götürür. Bakımlarına dikkat edin yeter.
Hafif ve sağlam. Şehir içinde de kıvrak. Ancak top speed yerlerde. Ona göre alın.

Motosikleti
Cf Cl-x 250 / Tvs Jupiter125
Rtr200 ün son hızı xpulse ın çok çok üstünde uzun yolda avantaj olacağı için düşünmeye gerek bile yok

İkisi de Hint motorları. Kalite olarak birbirlerine üstünlüğü pek yok. Çin grubundan kalitelidir. Ancak ikisi de farklı tarz da motosikletler. Ne amaçla kullanacağına bağlı. Yaşadığın yer, servis yakınlığı, kullanım amacı gibi kriterlerine göre tercih yapabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar