Arama sonuçlarınız

1. ÇagrıBye

MT 09 - SZUKI GSX S 1000

Ben teknik bilgi yetersizliği ile sadece tarz meselesi olan kısmına yorum yapabilirim mt serisi adı olan bir seri olduğu için herkes biliyor sosyal medyada olsun sokakta olsun. Suzukinin kalitesinin daha aşağı olması imkansız ama tabi ki mt kadar bilinmeyecektir, eğer benim motorum bana yeter...
  2. ÇagrıBye

jolly jokere girebilirmiyim

Ben damsız girilen mekanlara hiç kimlik fln istediklerini görmedim, giriş yaparken sakin bir saatte değilde insanların grup grup girdiği kalabalık bir anda girersende sadece bileti kontrol ederler, kalabalık olduğu için hiç uğraşmazlar.
  3. ÇagrıBye

Motorda frenlemek daha mı kolay

Çok istiyorum hele de açtığınız foruma özel eğitim konusundan sonra iyice heves ettim maddiyatım çok iyi olamasa da bütçe ayırmaktan çekinmeyeceğim bir iştir, zaman bulunca nereden ve kimden alınması gerektiği ile ilgili bir konu açarım. Manevra yapma limitleri, kontra ve diğer kaçma...
  4. ÇagrıBye

Evet önce ki açılmış konulara da baktım gerçekten de motor fren konusunda baya zayıf bir araçmış. o zaman yaşadığım bu tecrübeyi şuna bağlıyorum, motor sürmeden önce teorik olarak motorun durmayacağı konusunda haddinden fazla korkutmuşum kendimi, normal şekilde durduğunda bu bana esktra bir...
  5. ÇagrıBye

Bunun bir testi fln kıyaslandığı bir video var mı acaba? Motorsiklet-araba fren mesafesi karşılaştırması, bakayım bulursam.
  6. ÇagrıBye

3 yıl 50bin+ kilometrelik otomobil ve servis aracı tecrübemin üstüne motor sürmeye başladığımda frenlemenin ve yavaşlamanın anormal derece kolay olduğunu fark ettim. Yavaşlamak için gaz kesmek ve vites düşürmek çok yeterli oluyor frene dokunmaya dahi gerek kalmıyor ve ani frenlerde de motor kuş...
  7. ÇagrıBye

motosiklet hız sınırı tabelalı yerlerde nedir?

Bu motosiklet hız sınırı konusunu hala anlayamadım, tabloda paylaşıldığı gibi bölünmüş yok, otoban gibi genel bağlamda değilde, tabelalarla belirtlmiş yollarda hangisine uyacağız mesela 82 hız sınırı tabelası olan yerlerde kamyona 70 yazıyor ticariye 70 yazıyor yani tebalada 82, 70, 70 yazan...
  8. ÇagrıBye

Hafta sonu aldığımız eğitimden geriye kalanlar

Ben çok seviyorum valla, dükkana gelip bilgisayarı açtığım anda ilk yaptığım iş motosiklet net yazmak, hem güncel hem eskiden konuşulmuş kaliteli konuları aynı heyecanla okuyorum. İyi ki varsınız abilerim.
  9. ÇagrıBye

2. el bajaj alırken kontrol edilecekler

bu dediklerinizin hepsine exper doğru şekilde bakar değil mi, muayne giriş tarihine bakarak km sorgusu dediğiniz nasıl oluyor
  10. ÇagrıBye

2. el bajaj alırken kontrol edilecekler

2. el rs yada ns 200 alacağım kontrol etmem gereken neler var, akü sorununu biliyorum, onun dışında şuna bak diyeceğiniz bir kroniği yada yapılması gereken bir işlem var mı dominarda ki katalizör iptali gibi, düşük km alcağım max 5000km de, garantisi devam edenlerden ekspertize göstermeme gerek...
  11. ÇagrıBye

Rodajda ki motorla uzun yol

Motorun rodaj bakımı yapılmamışken uzun yola gitmek sorun yaratır mı, devirleri ve hız sınırını rodaja uygun kullansak bile uzun süre aktif seyir halinde olmak rodajı yapılmamış motora zarar verir mi uzun yoldan kastım 200 gidiş 200 dönüş gibi çok uzun değil ama aynı gün içinde 400km oluyor...
  12. ÇagrıBye

450 sr alınır mı

Bu çançinçon motorların sorunlu olarak anılma sebebi fakirler ve çocuklar tarafından kullanılmaları olabilir mi, yani parası olmayan biri alıyor ve haliyle bakım ve tamir masrafından yakınıyor ve ucuz diye tüm gençler ve çocuklar alıyor sonuç olarak her yerde arıza ve yakınma görüyoruz acaba...
  13. ÇagrıBye

Askerlik yüzünden iş bulamamak

Eğer arkanda ailen yada herhangi bir parasal destek yoksa bu yalnız yaşadığın ve kız arkadaşınla yaşamayı düşündüğün dönemde, elinde para yokken bırak askeri bakkala bile gitme, yalnız yaşama sebebin tercih mi zorunluluk mu bilmiyorum ama eğer yalnızsan, kendini bakıma muhtaç bir yaşlı dede...
  14. ÇagrıBye

Askerlik yüzünden iş bulamamak

Güncel sıcağı üstünde yaşanmış bir tavsiye vereyim. Askerliktir, iştir, hayat kurmaktır, bunlara kafa yorarken sevdiğin kişiyi bunaltma ve bu konuda çok düşünüp, stres olup, karar vermek istediğini biliyorum ama bunu partnerine yansıtma ve tüm hayatını onun çevresinde kurma, kuruyorsanda bunu...
  15. ÇagrıBye

Tvs Raider 125 Tekleme ve rolanti dalgalanmasi

tvsraidereren..
  16. ÇagrıBye

Motoruma acıyorum..

HAYIR BİNEMEZLER, NE DEMEK MOTOR ÇALIŞIYOR. NE DEMEK PİSTON HAREKET EDİP AŞINIYOR. WHROPKRHWKORW
  17. ÇagrıBye

Motoruma acıyorum..

CB125F ile otobandan işe giderken 5. viteste 80 gibi otoban alt sınırında bir hızda gitsem bile devrin çok yükselmesinden ve motorun bağırmasından psikolejik olarak çok rahatsız oluyorum, sanki motor gitmek istemiyor ve ben onu kamçılıyormuşum gibi. Red line dayayıp gitmek motorun canını almak...
  18. ÇagrıBye

trafikte ilk sürüş tavsiye

Öncelikle detaylı yorumunuz ve endişeniz için teşekkür ederim. Kazanda değil ankarada yaşıyorum keçiörende, iş yerim kazanda ve bu ilk sürüşümden sonra da sık sık gidip geleceğim, dediğiniz gibi motorun yavaşlığının acizliğine inanılmaz uğradım ve en sağ şeritte giden araçlara bile yetişemeyip...
  19. ÇagrıBye

evet rotayı bilince kolay oldu cidden çukurlar o kadar kötü ki plakam düştü durup alamadım da sabah gitmişti mecbur değiştireceğiz yok ilk defa sürdüm o arabaların içinde durmak ve özellikle tırlar gericiydi ama bir sıkıntı olmadı, tırlardan uzak olmak için nerdeyse en sol şerite yakın gittim...
  20. ÇagrıBye

bugun gitmem gerekiyor merkeze gideceğim dışkapı yani otoban+şehir içi umarım yağmur yağmaz bakalım rota genelde arabayla sürdüğüm rota olduğu için yolları biliyorum ama motorla ilk olacak şehir içi kısmıda eklenince 54 km oluyor ilk sürüş için biraz gözümde büyüdü ama çıkacağız bakalım...

Yeni mesajlar