Arama sonuçlarınız

1. S

Montların Arkasında ki cep ne işe yarar

Merhaba , cehaletime verin endruo ceketlerinde ki bu sırtda ki cep ne işe yarıyor ? Bildigim kadarı ile bisikletçiler için su taşıma cebi oluyor , Outdoor elbislerde görüyorum softshell montlar da oluyor onlar için de su şişesi koymaya yarıyor diyenler var. İnternetde aradım bulamadım ne...
  2. S

Sahipsiz Olmanın İnanılmaz mutulugu

Bir bayanın açtıgı posda bakım için 3 binde mi 4 binde mi bakım olması gerek o biraz muataralı olmuş ona cevap verecektim de sonra dedim genel konu açayım.. Osu....dan teyare selam söyle o yare oldumu toplumun böyle işler olması müstahak .. NEyse konumuza dönelim Klasik ithal edilen araçlarda...
  3. S

Boy sorunu

Kısa boylu yüksek sele yüksekliğine sahip motor kulanıcıların görüşlerini rica ederim.. ... Hali hazırda kulandıgım motor teknik özelikleri; sele yüksekliği 79Cm , 195 Kg benim boyum 170 Heveslengim almaya niyet etigim motor Tenere veya nc750X ,triumt tiger 800 Sorun şu motor düz zeminde...
  4. S

Honda HONDA NC 750 J Vultus ED ABS HLR 2

Hızlı resim biraz sıkıntı bu aralar iki resim zor bela anca yükeleye bildim değişik bir tasarım hondadan..
  5. S

Pulsar RS de yapılan hatalardan Dominarda ders aldıklarını düşünüyorum.

Selam , Pulsar RS de şöyle bir hata yapıldıgını düşünüyorum gerçi hatada diyemeyiz satış strateji yanlışlığı, Naked bir motor yapıyorsun aynı motoru grnajlı bir motor 'a koyuyorsun ve arada %25 ye yakın fiyat farkı istiyorsun haliyle tüketici o %25 'i vermek istemiyor, satışları düşük kalıyor...
  6. S

Sertleşmiş lastik 28 Yaş üzeri ilgilendiriyor ergenler konu sizle alakalı degil.

Malesef formun optimistik bile yaklaşsak %90 ı ergen araştırma nedir bilmez sanayide ustasının lafı ile hareket eden vatandaşlar , lütfen bu kapsamda ki arkadaşlar sağ üst köşede ki çarpıya basıp çıkarmısınız teşekkürler . Saçma yorumlarınızı kendinizce dalga geçtiginizi zannedip hebele hübele...
  7. S

Muayene Lastik diş derinliği

TÜVTÜRK Araç Muayenesi’nde lastiklerin diş derinliği kontrol edilir, lastik diş derinliği 1.6 mm (motosikletlerde 1 mm) altında ise araç muayeden kalır. Benim motorun muayenesi gelmiş Diş derinligini gösteren kanalarda lastigin bitip bitmediği anlaşılması için konan yükeltiler var ama orada...
  8. S

Sıfırından %40 fazla isteyen adam ile yazışma

Hani bazı erkek veya kadınlar olur tip tip saç şekli yırtık pırtık elbise ne biliyim makyaj yaparlar insanlar kendine bakınca güzel oldukları için değil hani cins diye bakarlar. Onları görünce aklıma gelir hani rencide etmek istemem ama hiç mi eşi dostu akrabası yok abi sen ne yapıyorsun diye...
  9. S

R25 192KM

Formda çok sıkılık ile görüyorum yeni ergen hebele hübele diyen ergen tayıfası. Bu ergenler R25 192 yapıyor şöyle uçuyor böyle kaçıyor diyorlar sabah sabah üşenmedim ulan dedim bu alet gerçekte kaç yapar otur hesapla dedim.. 192 yapması için bu aletin 13950 RPM de olması lazım..İnanmayanlara...