- Konu Yazar
Bir bayanın açtıgı posda bakım için 3 binde mi 4 binde mi bakım olması gerek o biraz muataralı olmuş ona cevap verecektim de sonra dedim genel konu açayım..
Osu....dan teyare selam söyle o yare oldumu toplumun böyle işler olması müstahak ..
NEyse konumuza dönelim
Klasik ithal edilen araçlarda bakım geçirmecesi..
NC,CBR500R...gibi motorlarda tüm dünyada bakım 1 -12-24 bin şeklinde gider TR de 1-6-12-18-24 şeklindedir.
Amaç servisden öpmek,
Kıçı kırık Bajaj da bile var bu durum..Bajaj neyse kurumsal falan demezsin çok şey yapmamak lazım da bu işin kurumsalıgın TR de zirvesinde olan Honda ile yaşananlar..
Honda TR'ye mail ile soruyorsun neden bizde bakım aralıgı 1-6-12 diye giderken yabancılarda 1-12 diye gidiyordediğin ;
Birisi seni arar
Honda ...............:Merhaba X bey şikayetiniz varmış onun için aradık
Kulanıcı..............:Evet var buyrun sizi dinliyorum.
Honda ...............: sayın beyefendi ülkemiz çok çeşitli cografyalar var der
Kulanıcı .............nAsıl Yani Şimdi şöyle beyfendi der istanbul kalabalık
K...Nasıl ?
H...İstanbul kalabalık
K...Eeeeee nolmuş (hala honda dan adamın ne demek istedigini anlamaya çalışıyor beyni ambele olmuş vaziyetde)
H...Şimdi antalya sıcak ,erzurum dağlık yüksek, ankara karasal iklim var, karadeniz yağışlı sisili yani çok değişik şartlar oldugu için.
K...Şimdi siz bir hafta düşüne düşüne bu cevabımı bulup bana verdiniz..
H...Evet beyefendi ülkemiz şartları böyle.böyle olmak zorunda
K...Antalya sıcak diyorsun ,Portekiz veya malaga veya sicilyadan sıcak mı , Ezrurum dağlık diyorsun Alplerden dağlık mı,İstanbul kalabalık diyorsun ,Lonrda paris ondan aşagı kalır yanı var mı , Karadeniz yağışlı sisli diyorsun ingiltere kuzeyinden kötümü ..
K...Lütfen mantıklı cevap verin neden böyle olduguna ilişkin tekar cevabınız bekliyorum..
H...Hımm ben bana iletilmesi gerekeni söyledim söylediklerinizi iletip size an kısa süre deönüş yapacagım ...
Bir sene oldu hala cevap bekliyor kulanıcı ..
Bu konu burada kaldımı hayır kullanıcı olayın üzerine gitti..
Honda global durumu mail ile iletti,
Honda global yaklaşımı sanki ilk defa duyormuş gibi yapıp kendilerin karışamayacagı konun honda TR çözmesi gerektigini söyledi
Baktı oradan ekmek çıkmadı durumu bimer taşıdı;

Sonuç akşamları çok trafik oluyor köprü ortasında ki öpücüyü ikiye çıkarmak lazım adam yetişemiyor herkese
Osu....dan teyare selam söyle o yare oldumu toplumun böyle işler olması müstahak ..
NEyse konumuza dönelim
Klasik ithal edilen araçlarda bakım geçirmecesi..
NC,CBR500R...gibi motorlarda tüm dünyada bakım 1 -12-24 bin şeklinde gider TR de 1-6-12-18-24 şeklindedir.
Amaç servisden öpmek,
Kıçı kırık Bajaj da bile var bu durum..Bajaj neyse kurumsal falan demezsin çok şey yapmamak lazım da bu işin kurumsalıgın TR de zirvesinde olan Honda ile yaşananlar..
Honda TR'ye mail ile soruyorsun neden bizde bakım aralıgı 1-6-12 diye giderken yabancılarda 1-12 diye gidiyordediğin ;
Birisi seni arar
Honda ...............:Merhaba X bey şikayetiniz varmış onun için aradık
Kulanıcı..............:Evet var buyrun sizi dinliyorum.
Honda ...............: sayın beyefendi ülkemiz çok çeşitli cografyalar var der
Kulanıcı .............nAsıl Yani Şimdi şöyle beyfendi der istanbul kalabalık
K...Nasıl ?
H...İstanbul kalabalık
K...Eeeeee nolmuş (hala honda dan adamın ne demek istedigini anlamaya çalışıyor beyni ambele olmuş vaziyetde)
H...Şimdi antalya sıcak ,erzurum dağlık yüksek, ankara karasal iklim var, karadeniz yağışlı sisili yani çok değişik şartlar oldugu için.
K...Şimdi siz bir hafta düşüne düşüne bu cevabımı bulup bana verdiniz..
H...Evet beyefendi ülkemiz şartları böyle.böyle olmak zorunda
K...Antalya sıcak diyorsun ,Portekiz veya malaga veya sicilyadan sıcak mı , Ezrurum dağlık diyorsun Alplerden dağlık mı,İstanbul kalabalık diyorsun ,Lonrda paris ondan aşagı kalır yanı var mı , Karadeniz yağışlı sisli diyorsun ingiltere kuzeyinden kötümü ..
K...Lütfen mantıklı cevap verin neden böyle olduguna ilişkin tekar cevabınız bekliyorum..
H...Hımm ben bana iletilmesi gerekeni söyledim söylediklerinizi iletip size an kısa süre deönüş yapacagım ...
Bir sene oldu hala cevap bekliyor kulanıcı ..
Bu konu burada kaldımı hayır kullanıcı olayın üzerine gitti..
Honda global durumu mail ile iletti,
Honda global yaklaşımı sanki ilk defa duyormuş gibi yapıp kendilerin karışamayacagı konun honda TR çözmesi gerektigini söyledi
Baktı oradan ekmek çıkmadı durumu bimer taşıdı;

Sonuç akşamları çok trafik oluyor köprü ortasında ki öpücüyü ikiye çıkarmak lazım adam yetişemiyor herkese