Arama sonuçlarınız

1. wing50i

Fiyat performans 125 cc scooter tavsiyeleri 2025

qj vps 55k bandında komik rakamlara satılıyor bence alınır
  2. wing50i

Rüzgar ve soğuk

içlik + bilekten dizüstüne kadar korumalı dizlik bu kombo işinizi biraz çözer, ama hayalardan soğuk yiyorsun gene.
  3. wing50i

"Sattım Kurtuldum" dediğiniz motorlar

bunu satarsam kurtulcam
  4. wing50i

Yazın Ekipman Altına Giymelik İçlik

decathlon'dan domyos marka fitness taytı ( nefes alan tayt diye geçiyor ) aldım bu sebepten ötürü ve işe yarıyor, üst için olanı da var ama onu kullanmadım.
  5. wing50i

sorumsuz ibb

gelen cevaplara bak eyvah eyvah. herkes kraldan çok kralcı olmuş. izmirde yaşıyorum gelin buranın mezar gibi yollarını bir görün. illa bir partiyi savunacaksınız ya pes doğrusu.
  6. wing50i

Elveda 2 teker

üzücü ama ucunda ölüm yok. çek bi mt7 sök plakayı gez abi dinsizin hakkından imansız gelir...
  7. wing50i

Ab.... Öc.... Beyefendi..

neyse ya siyasete düşmücem
  8. wing50i

[İzmir - MT]

İstanbul'da yaşayanlara Allah sabır versin...
  9. wing50i

[İzmir - MT]

Başlangıç noktasına göre değişir demek istemiştim aslında :)
  10. wing50i

[İzmir - MT]

nerden gittiğinize bağlı, bornovadan manisaya 30-45 dk arası gidersiniz
  11. wing50i

Marş almama sorunu

kendi hikayemi dinliyormuş gibi oldum şu an. bi tane delikanlı tamirci bulsam ömürlük ona gidecem ( berber misali ) ama yok yok yok...
  12. wing50i

İlk kazam ve psikolojik kötü hislerim

geçmiş olsun da bu kadar abartma nolmuş sanki cana gelceğine mala gelsin. ben de ilk kazamda önümde sağa sinyal veren aracı farketmeyip sağına dalarak yapmıştım. adama yandan vurdum neyse araçtan indi bi şey var mı dedim, "anasını siktin nolsun" dedi :D baktım benim ayaklık adamın kaportayı...
  13. wing50i

Marş almama sorunu

herkese selamlar. en son açtığım başlıkta motoru tamire verdiğimi bazı işlemlerin yapılacağını söylemiştim. marş almama sorunu sebebiyle verdiğim motoru indirip yeni silindir, sübaplar vs. bir çok parça değişimi yapıldı 6bin tl masraf çıktı. sonuç olarak motor yine çalışmadı 3.günün sonunda...
  14. wing50i

silindir üst kapak değişimi ( garanti ? )

yok maalesef 50cc olduğu için sigorta yapılmıyor
  15. wing50i

mondial markası. servisi aradım kem küm ediyor getir bi bakalım, fabrikaya soralım felan diyorlar. çekici çağırmam gerekecek bir de servis için. ne yapsam bilemedim.
  16. wing50i

herkese selam. motorum marş almıyordu dün en yakın tamirciye götürdüm. kompresör yok üst kapak değişecek dediler. bir kaç yere sordum 5-10 bin arası masraf çıkartıyorlar. motosikletin garantisi devam ediyor tüm bakımlarını serviste yaptırdım sizce servise götürsem garanti karşılar mı ?
  17. wing50i

gidon ağırlaştı motor sola çekiyor

Günaydın, bir kaç gündür motosikletimde denge problemleri yaşıyorum. Gidona bir ağırlık çöktü yavaşladığım an sola doğru devrilecekmiş gibi oluyor. gaz kolundan su sızıntısı veya elektrik kaçağı gibi bir ses geliyor. son günlerde epey yağmur yağdı izmir'de, benim motorum da hep açıkta...
  18. wing50i

Ucuz yollu intercom

Orta kalite, en azından kulağa zarar vermeyecek, yağmurda bozulmayacak, ise gidip gelirken muzik dinlemelik ucuz yollu intercom tavsiyeniz var mı ?
  19. wing50i

Sesinden rahatsız olduğu için orijinal egzoza ceza yazan polis

https://www.instagram.com/batu26c/reel/DB32fRztPti/ Videoyu izlerken sinirlerim bozuldu arkadaş iyi sabretmiş ve sakin kalabilmiş. Olay öncesine ait diğer bir videoda da başka bir sürücü uyarıyor "ilerdeki çevirmeye girme illa bi şey bulup yazıyorlar" diyor fakat arkadaşımız "benim her şeyim...
  20. wing50i

250cc racingle motora başlanır mı ?

Herkese selam. Daha önce hiç motosiklet sürmemiş arkdaşımı benim skuterle biraz gezdirdim ve bir kaç kez sürdürdüm. Hoşuna gitti ve şimdi sr250 almayı düşünüyor ilanları atıp duruyor, hevesini kırmak istemiyorum ama daha düşük cc ile ve racing dışında bir makinayla başlasa daha iyi olur gibi...

Yeni mesajlar