gidon ağırlaştı motor sola çekiyor

Günaydın, bir kaç gündür motosikletimde denge problemleri yaşıyorum. Gidona bir ağırlık çöktü yavaşladığım an sola doğru devrilecekmiş gibi oluyor.

gaz kolundan su sızıntısı veya elektrik kaçağı gibi bir ses geliyor.

son günlerde epey yağmur yağdı izmir'de, benim motorum da hep açıkta. değerlendirme için bu bilgiyi de vermiş olayım.

Günaydın, bir kaç gündür motosikletimde denge problemleri yaşıyorum. Gidona bir ağırlık çöktü yavaşladığım an sola doğru devrilecekmiş gibi oluyor.

gaz kolundan su sızıntısı veya elektrik kaçağı gibi bir ses geliyor.

son günlerde epey yağmur yağdı izmir'de, benim motorum da hep açıkta. değerlendirme için bu bilgiyi de vermiş olayım.

Motosikletin bir yerlerine su kaçmış ondan dolayı olabilir .

Furş takımındaki kontra somunları kontrol edin, büyük ihtimalle gevşediler ve rulmanları sıkıştırıyolar, gidonun dönmesine müsaade etmiyolar. Orayı ayarlayın üstteki somunu da iyice sıkıp kontra yapın sorun çözülecektir.

Motosikleti
Ns200 15"
Lastik basınçlarını ve ön furş takımını kontrol edin, gaz kolunun oradaki tesisattaki en ufak şase olursa direkt olarak sigorta atar böyle bir problem yoksa gaz kütüğü pas tutmuş olabilir.

Benimde aynıydı direksiyon göbeğindeki rulman furç takımı diye geçiyor o dağılmış çukurlara vs girince ön tekere gelen tüm darbe furç takımına gidiyor çünkü

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
hep suçu motora atıyorsunuz arkadaş belki senin sol tarafın ağırlaştı?

teşekkürler cevaplar için.

bugün tamirciye götürdüm, ön furş takımı ve debriyaj değişecek dedi.

debrijay niye anlamadım bulmuşken az daha yoluyum dedi herhalde.

muhtemelen sadece fürş takımını değiştiririm. ona da işçilikle birlikte 1250 tl fiyat çekti.

muhtemelen sadece fürş takımını değiştiririm. ona da işçilikle birlikte 1250 tl fiyat çekti.

1250 çok değilmi ya

Motosikleti
Forza250-cygnusL

Git oğlananası köyüne motorcu cengize adımı söyle.. çok çok daha ucuza maaledersin.. O nasıl fiyat öyle ?..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar