Arama sonuçlarınız

1. gokberk6426

Dönüşlerin Kutsal Kitabi (eğitim tadında belgesel videosu)

youtubede eğitim videoları ızlerken karşıma çıktı . film - belgesel tadında çok hoş birşey .izleyin çok şey katıcağına eminim . ilk 20 dakikasını izledim bende hemen aklıma burası geldı paylaşıyım dedim :cherry:
  2. gokberk6426

korkunc bir ruya daha ...(ruya icinde ruya gorup uyanamamak)

merhaba aslinda konuyu nereye acaam bilemedim ama gercektrn cok korktum saat11 de uyandim deli gibi uykum var ama uyuamiyorum derdimi buraya anlatayim dedim :salut:. herneyse olaya geliyim dun gece arkadaslarla oturduk iki bira ictik . ben o light olanlardan ictim keyif aliyim diye...
  3. gokberk6426

Enduro kask asflatta kullanılırmı ?

merhabalar mt uyeleri . aslında konuya girmeden neden boyle bir soru sorduğumu acıklamak istiyorum :cherry:. maden mühendisliği 3. sinif öğrencisiyim nasip olursa 2 sene sonra mezun olucam (okul uzadı uzatmayanmı varki :queen:). herneyse arazide felan 4 çekerle geziliyor genelde toprak çamur iş...
  4. gokberk6426

iki kask arasında kaldım ...

merhaba . normalde alacağım kaska karar vermiştim bayi 1300 e indirmişti shoei yi ama motomaxtakı ındırımlere goz atıyım dedım ve bu nexx markasını gordum 999 tl ye bi kask gördüm baya tipi felan hos ama koruması ve rahatlığı nasıldır sizce ? şimdiden teşekkürler :cat: (nexx kaskı hakkında bi...
  5. gokberk6426

amazon.comdan aksiyon kamerasi almak

merhabalar amazondan kamera almak istiyorum gumruk parasi felan ne kadar odemem gerekli sadece aliexpressten ceket eldiven aldim elektronik olmadigi icin kargo parasi vermedim . su kameraya 500 lira fazla para vermektense ordan almak mantikli geldi eger gumruk sorunu yasamazsam . sizce bir sorun...
  6. gokberk6426

aliexpressten aldigim ceket kucuk geldi sanki :(

merhaba aliexpressten 70 dolara motor ceketi aldim normalde l giyiyorum ama onu cok zor kapandi gobegimi icine cektim:queen: geri yollayip bir beden buyuk isteme sansim varmi yada terzide genisletme geri yollayip kargo parasivermek istemiyorum cunku . sizce kucukmu gelmis arkadaslar cok kucuk...
  7. gokberk6426

hangi eğitimi almalıyım ? gis akademi

merhaba bu eğitimin sadece istanbulda verildiğini biliyorum ( keşke eskişehirde olsa :jocolor: ) eğitim almaya karar verdim aslında oncedende vardı ama burda olmadığı için alamadım izin koparamadım bizimkilerden :) .babamın kuzeni 1 ay once motosiklet kazasında hayatını kaybetti bunu örnek...
  8. gokberk6426

yzf r125 hakkinda

merhaba sayin mt uyeleri :) uzun zamandir konu acmiyordum acmis oldum :D . herneyse bugun sigara almak icin durup tekele girdim karsisinda yamaha bayisi vardi bi dolasiyim dedim kirmizi renkte yzfr125 gordum Man Allahim bu nedir boyle dedim :D . bilgi aldim baslangic icin cok guzeldir vsvs...
  9. gokberk6426

Bu garajdan motoru cıkartırken zorlanırmıyım ?

merhabalar moturu almama cok az zaman kaldi ehliyet kursunu bekliyoruz ne zaman egitim icin arıcaklar diye . bu arada motoru muhafaza etmek ıcın arabaların girmediği bodrum garajımız var apartmanın . garaja motoru sokarken sorun yaşıyacağımı sanmıyorum ama garajdan cıkartırken sıkıntı cekermıyım...
  10. gokberk6426

aliexpressten alisveris yapanlar yardimci olabilirmi ?

cok guzel kask ekipman eldiven buldum fiyatlarida uygun burda bi kask fiyatina tum ekipmanimi aliyorum sizce bir yanlislik olabilirmi yoksa ekipman kalitesimi cok kotu ? ve alisveris yapan varmi aynisi geliyormu mt uyelerinin yorumunu almak istedim varsayalim geliyor guzel iyi ama...
  11. gokberk6426

viraj teknikleri

merhabalar . bugun kaza videoları izliyim biraz neden kaza yaptıkları hakkında biraz bilgi sahibi olurum dedim . 2 sebepten kaza yapıyolar yüksek hız ve virajlar %70 i virajda düşüyor yanlış hızla giriyor ön frene abanıyor vsvs . bunun hakkında internetten ders niteliğinde bi video yazı makale...
  12. gokberk6426

biraz siyasi bir soru ama ekonomiden ?

merhabalar herkese iyi forumlar . malesef ktm250 nin fiyati bi 800 tl artmis . sanirim eurodan dolayi . sizce hukumet kurulursa euro dusermi ? euro dusunce motorsiklet fiyatlarida duser sanirim ? aralkta alicaz motoru ehliyet ozaman cikicakmis acaba dusmezise beklemelimiyim yoksa dussede motorun...
  13. gokberk6426

normal yolda frenle virajlardaki fren farki ?

merhabalar tekrardan . mesela viraji donuyoruz hizimizi yavaslatmamiz gerekti galiba sadece arka freni kullannamiz gerekiyormus dogrumu ? normalde ise on %75 arka %25 oraninda kullaniyomusuz . virajda on tekerin kayar dedi cunku komusumuz peki virajda acil durmamiz gerekirse ne yapmamiz gerekli...
  14. gokberk6426

herkese merhaba :)

herkese merhaba :) bu bolumu yeni gordumgum icin gec actim :) yasim 21 universite maden muhendisligi ogrencisiyim esogu . motor ehliyetim cikinca ktm 250 duke alicaz ehliyeti bekliyoruz bakalim :)
  15. gokberk6426

motorsiklet icin abs ne kadar onemli ?

merhabalar :) . bugun ktm bayisine gittik banamla bahara dogru alicaz . ktm duke 200 ve 125 e baktik sanirim 200 alicaz . abs olsunmu diye sordular ben ilk basta istedim ama 17.500 fiyat cikardilar absiz 4 bin daha az . ordaki saticilarda kendi fren sistemi olsugu icin gerek yok dedi . ama frene...
  16. gokberk6426

merhaba yeni motor baslangic ve egitimi .

merhabalar 21 yasinda u iversite ogrencisiyim . motor almaya karar verdim subata dogru alicam insallah . almadan once egitim almak istiyorum eskisehirde bu egitimi alabilirmiyim en qzindan basit baslangic egitimi olmali suan icin ekipmanlari almaya calsiiyorum . aklimdaki motor cbr 125 honda ...

Yeni mesajlar