- Konu Yazar
merhabalar mt uyeleri . aslında konuya girmeden neden boyle bir soru sorduğumu acıklamak istiyorum :cherry:. maden mühendisliği 3. sinif öğrencisiyim nasip olursa 2 sene sonra mezun olucam (okul uzadı uzatmayanmı varki :queen
. herneyse arazide felan 4 çekerle geziliyor genelde toprak çamur iş gereği var . endurolara acayip merak sardım hele o kaskları benı benden alıyor
l: . konuya gelcek olursak asfaltta bu kasklardan alsak koruma olarak iş görürmü sonuçta bunlar toprak arazide koruma için .kaska ayırdığımız bütce 1000 tl civarinda ve sadece kaskım kaldı almadığım . ysd diablo yazlık ayakkabımıda kredim yatınca alıcam 2 gün sonra ozaman birtek kask kalmiş olcak . kask ile ilgili 2. konum ama enduro kasklar acayip sert duruyor :bounce: . zaten okula gıdıp gelıcem fazla sürahat yapmam yani yapabilceğim son hız 70 alcağımız motor ktm duke 200 ondan eminiz şuanlık .sahibinden gordum adam dukeye dişli lastik takmiş acaba boyle bişey yapıp bu motorla en azından boyle karda kışta arazide felan gitme durumu olurmu ? .yoksa salla olum dukeyi sen git bi wr125 felan al zaten hız merakında yok hem gidersin tarlaya bahçeye girersin gezersin hemde enduro temelini atmiş olursunmu dersiniz . şimdiden teşekkürler sayın mt uyeleri sizdeyiz :flower:
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:20 ----------
up up güncel güncel :cherry:
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:20 ----------
up up güncel güncel :cherry: