Arama sonuçlarınız

1. M.Cankurt

İŞTE EKİPMANLARIM :) (FOTOĞRAFLI )

ABİLERİM KARDEŞLERİM MOTOSİKLET BİR AŞK BENDE BU YOLDA EMİN ADIMLARLA GİTMEYE CALISIYORUM İLK OLARAK EKİPMAN TOPLAMA KARARI ALDIM VE İŞTE SONUNDA HERŞEYDEN FEDAKARLIK EDİP YAVAŞ YAVAŞ TOPLADIĞIM EKİPMANLARIM. KASKIM, MONTUM, VE GELECEK OLAN ELDİVENİM. BU MUTLULUĞUMU SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM :)...
  2. M.Cankurt

FC-MOTO veya MOTOİN.DE TAKSİT YAPIYORMU ?

BİRAZ SAÇMA BİR SORU OLACAK AMA BU 2 SİTEDEN ALIŞVERİŞ YAPMAK İSTİYORUM VE BU İKİ SİTE TAKSİTLİ SATIŞ YAPIYOR MU ? VEYA TAKSİTLİ ALIŞVERİŞ YAPABİLECEĞİM BAŞKA BİR KART YADA ÖDEME TÜRÜ VARMIDIR ACABA. TEŞEKKÜRLER
  3. M.Cankurt

DAİNESE MONT SEÇİMİ ! AVRO D1 - G.RACİNG D1 PELLE

Herkeze iyi forumlar daha önceki konularımda da belirtmiştim motosikletten önce ekipman topluyorum kask seçiminde kararsız kaldıktan sonra AGV K5 almaya karar verdim ve aldım. Siz değerli abilerim kardeşlerimede bi sorum olacak. DAİNESE NİN İKİ MONTU ARASINDA KARARSIZ KALDIM AMACIM DAHA...
  4. M.Cankurt

Başlangıç motoru R25 yerine RKS Titanic 150 düşünüyorum sizce?

Öncelikle herkeze iyi günler. Arkadaşlar yakın zamanda aldığım karara göre başlangıç olarak motorumu RKS TİTANİC 150 almak istiyorum. Yamaha R25 çok hayal ettim hala da ediyorum yanlız. Ben hiç motor tecrübem olmadan R25'e bindiğimde biraz illaki sıkıntılarla karşılacaşacağımı düşünüyorum. Ve...
  5. M.Cankurt

15 DAKİKALIK EĞİTİM İLE A2 ALMA OLASILIĞI !

Herkeze merhaba; Yarın A2 direksiyon sınavına gireceğim daha önce hic tecrübem olamamasına rağmen hiçbir kurs eğitim vermiyor. Tek bir kurs ise sınavdan 1 gün önce eğitim veriyor. Bugün gittiğimde ise hocanın dediği bu gaz bu firen bu debriyaj al sür ! Oldu. İlk önce baya afalladım ama galiba...
  6. M.Cankurt

Yamaha R25 ekipman tavsiye !

Değerli büyüklerim sevgili kardeşlerim sizlere bir sorum olacak. Aranıza yeni katılan biri olarak 4 Ay içinde insallah Yamaha R25 Blue Race alacağım ve motorun üstüne binmeden ekipman toplamaya başladım. Ve ilk önce kask aldım. Sizden ricam kaskın motorla uyumluluğu nasıl olur acaba söylerseniz...
  7. M.Cankurt

KASK KAPLAMA

ABİLERİM KARDEŞLERİM ARANIZA YENİ KATILAN BİRİ OLARAK SORUM OLACAK. YENİ ALDIĞIM SHARK VANCORE KASKIMI, TASARIM OLARAK SHARK R PRO TASARIMI KAPLATMAK İSTİYORUM SİZCE BİR PROBLEM OLURMU KASKIN GÜVENİRLİLİĞİ AÇISINDAN. BENİM KASKIM SHARK VANCORE (BEYAZ) [/url][/IMG] [/url][/IMG] TASARIM DA BU...

Yeni mesajlar