Arama sonuçlarınız

1. Lombardo

MotoKamp Alanları

Hipo kamp.
  2. Lombardo

Bu ülkenin suyuna insanının yediğine içtiğine dıj güçler ne katıyor?

Boşverin , kafa yormayın ağalar. Açın televizyonu ertuğrul izleyin. Size ne emperyalizmden falan.
  3. Lombardo

Çok büyük ölçüde katılıyorum. Gördüğüm kadarı ile Avrupa'da da durum çok parlak değil. Herkes gidenlerden bahsediyor ama dönenlerden bahseden yok. Umarım bizden sonraki nesil daha eğitimli, daha zengin ve daha barışçıl bir ortamda yaşarlar.
  4. Lombardo

lastik tamiri için fitil seti

Arkadaşlar benim motorun lastikleri tubeless. Plastik vida şeklinde bir fitilim var. Anca şu yapıştırıcılı fitil setinden de almak istiyorum. Bir kaç sorum var. Fitil sonradan sökülüp lastikçide yama yapılabiliyor mu? Kendimiz fitil yaptıktan sonra bu bizi ne kadar idare eder. Yolda atma...
  5. Lombardo

Kağıt üstünde dediğiniz doğru. Pratikte maalesef. Bir sonraki neslin yetişmesi için en az 20 yıl gerekli. Her şey doğru düzgün yapılırsa o da. Bu sebeple maalesef dediğiniz olmayacak. Her şey daha kötüye gidecek.
  6. Lombardo

İnsanlar artık umursamıyor. Saygılarını ve sevgilerini kaybettiler. Hayattan beklentileri kalmadı. 45 sene asgari ücretle fabrikada işçi olarak çalışmak zorunda kalacaklar. Bu hayatın bu şekilde geçmeyeceğinin de farkındalar. Her gün her şey daha kötüye gidecek. Bu sebeple artık umursamıyorlar.
  7. Lombardo

Bu el haraketi ne anlama geliyor ?

Ooooooo. Bu çok kötü. Aman aman aman aman. Vay vay vay vay vay.....
  8. Lombardo

En Nefret Ettiğiniz Kişiye Motosiklet Önerisi

Cevap veriyorum wr 125.
  9. Lombardo

Motorcular için Takograf ve Zorunlu Mola Dönemi Başlıyor

Silivriye seni ziyarete gelirdik. Bahaneyle uzun yol yapardık ama olmadı. :D
  10. Lombardo

Başlığa yazan bütün forumdaşlar, bizden. Anladınız siz onu.
  11. Lombardo

Motorcular için Takograf ve Zorunlu Mola Dönemi Başlıyor

Bir an gerçek zannettim. Takofgrafın arasına kibrit çöpü koyup nasıl kandırırım diye düşünüyordum k 1 nisan şakasını okudum. Bu arada yaşımız da ortaya çıktı sanırım.
  12. Lombardo

Bu el haraketi ne anlama geliyor ?

Parmaklarının şekli çok önemli. Parmakları nasıl duruyordu?
  13. Lombardo

Neden bu motorlar? Neden k1600 yok yada neden dominar 400 yok? Bu motorları neye göre seçtiniz?
  14. Lombardo

Bir fren merkezi vakası

Bu konuyu daha önce anlatmıştım. Sıvılar sıkıştırılamadığı için hidrolik gücünden faydalanabiliyoruz. Manete bastığımız zaman piston sıkıyor. Pistonu açtığımızda da üst merkezdeki sıvı sıkışıyor. En zayıf olan yerden patlar. Geçmiş olsun. Tecrübe bu şekilde kazanılır.
  15. Lombardo

Hint malı motorlar ne kadar güvenilir?

Üstte tartışılan arızaların bir kısmı bakım eksikliğinden de kaynaklanıyor olabilir. Bakımları ve kontrolleri zamanında yapmak pekçok arızayı ve kazayı önceden tespit edip engellememizi sağlar. Bakımlarımızı zamanında yapalım ve motosiklet sürmeden önce genel kontrollerimizi yapalım, şüpheli...
  16. Lombardo

Dünya turu

Kaç kişi gittiniz yav? Bu bilgilere göre 20 den aşağı olmamalı.
  17. Lombardo

Dünya turu

Nerden bulursun bunları Osman aga? Ben 3 yıl youtube da kesintisiz gezsem bu kişilere denk gelmezdim.
  18. Lombardo

Yazıklar Olsun!!! Böyle Sınav Mı Olur?

Köprüyü geçtikten sonra da bir yere patlatıp canından veya malından oluyorlar. Mesele zaten köprünün başındaki ayıyı düzeltmekte. Bu arada lafım size veya kişisel değildir. Ben de ara ara kendi kendime şikayet ediyorum. Coğrafyadan şikayet ediyorum veya kültürden şikayet ediyorum. Mesele...
  19. Lombardo

Yazıklar Olsun!!! Böyle Sınav Mı Olur?

Mesajımda belirttim ya. her şartta eğitim verilmeli, her şartta sınav yapılmalı diye. Bunun yanında şunu söyleyeyim. İnsan trendyoldan aldıkları 100 liralık tarağı beğenmeyip iade ediyorlar. Üstüne de bir çok kullanıcı geri bildirimi yapıyorlar ve hatta ve hatta tüketici mahkemesine gidiyorlar...
  20. Lombardo

Mt Forum Üyeleri Hangi Mesleği Yapıyorsunuz? Anket İçerir !!!

Mimar mühendis, işveren, veya ücretli çalışan gibi sekmeler olmadığı için bu anket geçersizdir. Bir bankanın kredi sekmesindeki seçenekleri bile alıp koysaydın daha iyi olurdu.

Yeni mesajlar