Arama sonuçlarınız

1. Lombardo

NC750 DCT Hakkında

Maymunların iq 10 dan fazla olabilir. Belki bunlar maymun değil de primattır.
  2. Lombardo

sport touring tavsiyesi

:D :D :D Teessüf ederim. Yemin ederim gözümden yaş geldi. :D
  3. Lombardo

Kawasaki er 6f

4. Lombardo

Benzin Kuyruğu!

Yurdum insanı isteyince güzel çözümler üretiyor. Çözmek istemeyince de kulağının üstüne yatıyor.
  5. Lombardo

Lastikleri değiştirmeli miyim?

Sizinle aynı fikirde değilim. Bence eğitim şart. Hatta eğitim almayanı motora bindirmemek lazımmış. Bütün bunları eğitimden sonra anladım. Uzun yıllardır motor kullanan biri olarak da ben motor kullanmıyormuşum. Bunu söyleyen de ben değilim. Eğitimden önce ve eğitimden sonra beraber sürdüğüm...
  6. Lombardo

Kawasaki er 6f

Sarı siteye sürücü kursu ve kulüp motorlarını sanki iyi bir şeymiş gibi yazıyorlar. Bence ne sürücü kursu motoru ne de kulüp motoru alınmaz. bakımları tam olsa hatta normalden daha sık yapılsa bile, yine de o motoru almazdım. 1783149577 Buradaki insanlar hangi motora hangi işlemin yapılıp...
  7. Lombardo

motosiklet.net tişörtü nostaljik "20 yıllık"

Bunlardan yaptıralım. Giyelim. Güzel olmaz mı?
  8. Lombardo

Motosiklet Motoru Hakkında Eğitim

Ben de ufak tefek işleri kendi yapan biri olarak şunu söylemek isterim. Motosikletin yağını değiştirmek ile evdeki musluğun contasını değiştirmek aslında tamamen farklı işler gibi görünse de temel mantık aynıdır. Motosever dediği bigi workşop kitapçığı okumak ( benim motorun 750 sayfa resimli)...
  9. Lombardo

NC750 DCT Hakkında

"Tartışarak ikna edemeyeceğin kişiyi, başka bir şeyle de ikna edemezsin" İngiliz atasözüdür. Atasözünün Anlamı ve Mantığı Akıl ve Mantık Sınırı: İkna sürecinin temeli sağlam argümanlara dayanır. Eğer bir kişi mantıklı kanıtlara rağmen fikrini değiştirmiyorsa, orada önyargı veya sabit...
  10. Lombardo

sport touring tavsiyesi

O halde güzel bir atasözü ile cevap hakkımı kullanıyorum. "Eldeki serçe damdaki güvercinden iyidir." Benim motosiklete o kadar çok bakım ve harcama yaptım ki satmaya gönlüm razı olmuyor. Harbi ölümsüz honda oldu. Fakat 2 hafta içinde üniversite sıralamaları belli olur. Ondan sonra muhtemelen...
  11. Lombardo

Elektrik tesisatı ile ilgili sorun

Geçmiş olsun. Elektrik problemler genelde ya kısa devreden yada elektrik sistemine aşırı yüklenip fazla akım çekmeden dolayı bozulur. Bu arada sigortalar ile ilgili yanlış bilinen bir bilgiyi düzeltmek isterim. Sigortaların sistemde var oluş amacı kendinden önce gelen tesisatı korumaktır...
  12. Lombardo

NC750 DCT Hakkında

Dct süren kaderini caponun ürettiği chipin eline bırakmıştır. Kendi kararını kendi veremez. Capon ne derse o.
  13. Lombardo

Ben xpulse kullandığım zamanlarda işçilik ile ilgili hiç sorun yaşamadım. Hatta ara ara tekrar alsam mı diye düşünüyorum.
  14. Lombardo

Lastik kalitesi arttıkça, sürüş planını daha hassas yapmak lazım sanırım. Eğitimi gereksiz bulan ahali için bütün bunların hiç önemi yok. 1783004035 Beni de yazın . Beni de .
  15. Lombardo

NC750 DCT Hakkında

Nc 750x manuel 2015 benim motosikletim. 10 numara motosiklet. Az yakar. Benim ortalamam 3,6 litre. Önde bagajı var. Bu iyi ama depoda artçı selesinin altında. Bu bazen sorun oluyor. Bakımı, bujisi filitresi her yerde var. 2 saatten sonra popo felci geçirirsin. En geç 1 saatte bir durup mola...
  16. Lombardo

sport touring tavsiyesi

Whatsaptan konum bekiyorum. ilk fırsatta gelip denemeyi yapacağım :D 1782995209 Bizim sezon başladı. Bundan sonra eylüle kadar kılımı kıpırdatamam ama ekim veya kasımda gelip şu köftecileri bir deneyeceğim. Bu arada size de uğrarım. ;)
  17. Lombardo

İyi lastik takarım 10 metrede dururum diyen arkadaşlara bir sözüm var. Arkanızdan gelen motorcu naylon lastik takıyor olabilir ve 10 metrede duramayacaktır. Bu durumda ne yaparsınız yada bu arkadakinin sorunu mudur?
  18. Lombardo

sport touring tavsiyesi

X adv yerden yüksek. Bu sebeple kontrolü daha zor bir motor Nc ye göre. Son zamanlarda bende de kaşıntı var. Motoru değiştireyim diye ama 1 buçuk senedir Nc bende. Değil off road stabilize yolda bile 500 metreden fazla sürmedim. yani eğer adam gibi off road yapmayacaksanız uzun bacak motosiklet...
  19. Lombardo

Lastik de tam olarak kask gibi. Paranızın yettiği en iyi modeli almalısınız. Bu konuda herkes hem fikir sanırım. Peki şunu sorayım kaliteli kask sizi kaza yapmaktan korur mu? Kaza yaptıktan sonra kaliteli kask sizi yaralanmadan ne kadar korur? Okan hocamın anlatmak istediği şey bu. Paranızın...
  20. Lombardo

Vites mili keçesi beni delirtecek

Bazı motosikletlerde milin çevresinde delikler olur. Bu delikler çok küçük deliklerdir ve içleri silikon doludur. Bu silikon zamanla ve sıcağın etkisiyle kaybolur ve o deliklerden sızdırma başlar. Eski skuterlerda özellikle diferansiyel çevresinde bu problemi çok yaşamıştım. O bölgenin iyi...

Yeni mesajlar