Arama sonuçlarınız

1. Boldpilot

ybr125esd den Pulsar ns200 e geçiş.

Merhaba arkadaşlar , 2. motor olarak ktm duke 200 tarzı bir motor düşünüyordum ancak , ktm parçalarının ve bakım maliyetlerinin yüksekliğinden dolayı vaz geçtim. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-bajaj-acil-satilik-485314886/detay 3500 liraya aldığım 2011 45 bin km de olan...
  2. Boldpilot

Bir teşekkür konusu..

Arkadaşlar geçtiğimiz pazar günü ehliyetimi almaya hak kazandım çok şükür. Daha önce açtığım bilgi edinme konusunda , A sınıfı almaya yaşım yetiyorken bana uyarıda bulunup "tecrübesizsin A2 al" diyen arkadaşlara buradan teşekkür etmek istiyorum .Direk A sınıfına yazılan 2 arkadaştan biri sınavı...
  3. Boldpilot

Bu montla ybr125 e binilir mi ?)

Arkadaşlar merhabalar , Başlangıç için aldığım ybr125 esd motorun üzerine bu montu giyip otursam yadırganırmıyım ? mont bu korumaları vs muazzam olduğu için aldım fakat aldıktan sonra ybr nin üzerinde kelebek gibi dururmuyum diye de düşünmedim değil..
  4. Boldpilot

Kolay takılıp çıkarılan , 1 adet kask sığacak büyüklükte çanta tavsiyesi.

Evet arkadaşlar başlık gayet net ,fiyat /performans ürünü olması önemli benim için. Motorun arkasında çok büyük durmaması ve kolay çıkarılması gerek. Böyle bi çanta arıyorum .. Şimdiden teşekkürler yardımcı olan arkadaşlara.
  5. Boldpilot

Motosiklet ve trafik cezası işleyişi ?

Arkadaşlar , bu şehir içindeki yollarda ters duran beyaz Hyundai Accent radarlar ve 82 hız tabelaları motosiklete ceza yazabiliyor mu ? Katlanır plakalığın cezai hükmü nedir ? Kaldırıma , insanları en az rahatsız edecek şekilde motorumuzu zincirlesek , motoru çekmeleri söz konusu mu acaba ?
  6. Boldpilot

Karar verme aşaması , Cbr250 mi 200ns mi ?

Arkadaşlar Hayırlı sabahlar , ybr125 esd motorumu bu sene büyütüp bi kaç sene motor al sat ile uğraşmadan kullanacağım bir motor almak istiyorum. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-2011-model-temiz-ybr125-esd-472735699/detay bu benim motorum ,3600 tl ye almıştım 1000km den...
  7. Boldpilot

ybr125 esd TAKAS pulsar 200ns

Arkadaşlar herkese hayırlı bayramlar , Allah tekrarına eriştirsin. 1 ay önce ybr125 esd 2011 model motosiklet almıştım. Motor kullanmayı öğrenmekti amacım ve bu amacı başarıyla yerine getirdik. En ufak düşme kalkma yaşamadan yaklaşık 1000km yaptım.Aslında tnt250 almayı düşünüyordum ama...
  8. Boldpilot

geçici tescil belgesi ile araç devretme.

Merhaba arkadaşlar 1 ay kadar önce ybr125 esd almıştım , uzun araştırmalarım sonucu tnt250 almaya karar verdim fakat oldukça ağır bi motor gibi geldi test ettiğimde . Daha sonra tavsiyeler üzerine pulsar 200ns de karar kıldım ve takas+tl karşılığı anlaştık. 31 ağustosta açık sanırım noterler...
  9. Boldpilot

Fiyat(yürütme maliyeti dahil)/performans açısından 250lik seçimi

Arkadaşlar motosiklet hayatına yeni atıldım ybr125 ile başlangıç yaptım. Konuyu açmamdaki amaç yeni sezon için alacağım motora karar vermek. Araç alırken bir modelde karar kılmazsanız kafanız çok karışıyor çünki . Modeli seçip ufak ufak temizlerini aramak istiyorum. Aslına bakarsanız Mt25...
  10. Boldpilot

ybr 125esd stop etme , gaz kolu sorunlarını çözdüm ( ilk bakım macerası içerir)

Arkadaşlar merhaba ybr125 motorum sürekli stop ediyordu , gaz kolunda sıkıntı vardı .. Dün sökme takma işlemi için gerekli alet edavatı aldım 10mm lokma , 17 anahtar , yıldız tornavida , buji anahtarı ( buji anahtarı hatalı çıktı) ve bu günde hava filtresi , 10-40 castrol magnatec yağ , buji...
  11. Boldpilot

ybr125 esd gaz kolu sabit değil.

Merhaba arkadaşlar , ybr 125 esd motorumun gaz kolu sabit değil oynuyor buda gaz verirken istemsizce fazla gaz açmama yada gaz kesmeme sebep oluyor , vidaları sıktım ama bi faydası olmadı malesef vidalar sıkı ama yinede oynuyor , aşşağı yukarı çevirerek yerinden çıkma seviyesine kadar geliyor...
  12. Boldpilot

Emeklemeden sonra ilk adımlar..

Merhabalar geçen hafta ybr125 esd motor aldım , etrafımdaki motosiklet kurslarının "kullanmayı bilmiyorsan kayıt yapamayız" sözleri beni buna itti. Açıkçası forumda geçirdiğim vakitten sonra özgüvenim kaybolmuştu , yaş 28 10 yıldır aktif olarak trafikte araç üzerindeyim. Yanlış olduğunun...
  13. Boldpilot

ybr125 esd stop etme ve tekleme sorunu

Merhabalar ; 2 hafta önce 2011 model ybr 125 esd motor aldım başlangıç için . Bu gün sabah saatlerinde trafik az olduğundan motorla 40 km kadar bi yol yaptım , motorla ışıklarda durduğumda stop ediyor sonra tek marşta çalışıyor ve yokuşlarda vs motor böyle kendini tutup bırakıyor tekler gibi...
  14. Boldpilot

Bir çaylağın kafasındaki sorular

Hayırlı akşamlar değerli abilerim, ablalarım, kardeşlerim . Yaklaşık 2 aydır forumu her gün takip ediyorum , 28 yaşında , 1 çocuk babası , E sınıfı ehliyet , src belgeleri , psikoteknik belgesi sahibi bi kardeşinizim yaklaşık 10 yıldır her gün trafikteyim . Çocukluğumdan beri süregelen...

Yeni mesajlar