Motosiklet ve trafik cezası işleyişi ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar , bu şehir içindeki yollarda ters duran beyaz Hyundai Accent radarlar ve 82 hız tabelaları motosiklete ceza yazabiliyor mu ?
Katlanır plakalığın cezai hükmü nedir ?
Kaldırıma , insanları en az rahatsız edecek şekilde motorumuzu zincirlesek , motoru çekmeleri söz konusu mu acaba ?

Çevirmelerde polis plakalalığın hareket ettiğini fark ederse ceza yazıyor diye duydum.Sabit durursa sıkıntı yok.

Zabıtanın kötüsüne gelirsen ceza yazar.Çekmek ile uğraşacaklarını sanmam.

82 ye fazla güvenme. Genelde o hız binek araçlar için. Kalan tüm araçlarınhız sınırı ise 70km. En azından izmirde durum böyle. Sonra radar cezası geldiğinde üzülme

Tamamen araç içindeki memura bağlı. Kafayı çevirip plakanın alırsa cezayı keser. Eğer " bununlamı uğraşacam lan, giden gitti" derse yemezsin. Bir keresinde kütahya girişinde radar aracını geç farkettim. Hızım 130 civarı. Memur araçtan inip karşıya geçiyordu. Benim yaklaştığımı görünce aracına geri döndü ama galiba plakayı göremedi.Adam nasıl inat ettiyse motorun eşgalini telsizden anons etmiş. Şehir içinde trafik polisi çevirdi ve cezayı yazdı. Dediğim gibi memura bağlı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar