Arama sonuçlarınız

1. G

2. El Motorlara Karşı Önyargı

Evet, japonlar m..kunu cikartmaya devam ediyor. Honda klonu yerli ve çinli bir model kestirdim gozume ama o da stokta yokmus 3 4 haftadir. Sonra @Motoseverrr baska bi baslikta cryptons ovdu, kafa karisti ama hala bi tarafim yemiyor ikinci el almaya. Hem cok para hem de ebesine ne kadar atlandi...
  2. G

2. El Motorlara Karşı Önyargı

Bugune kadar 1 sefer 2. El oto aldim, 1 sefer de 2. El motosiklet. Otomobili sirket araclarini 6 ay sonra ikinci el satan bir firmadan aldim, ekspertize soktum. Pisman etmedi. Sadece kronigi olan 1 sorunu garantiden degisti. Tiger sportu da ikinci el aldim, almadan once ekspertizimsi bisi...
  3. G

Goodwood Festivali'nde Boy Göstermiş Müthiş Moturlar

+1 Sanirim sadece ikimiziz bunu begenen😂
  4. G

Lastikleri değiştirmeli miyim?

Cok gec, artik dahilsin, kacamazsin😂
  5. G

Uzun Menzilli Elektrikli Motosiklet Önerisi..

@Cyan hesaplatir yapay zekaya😬
  6. G

Suzuki GSX 8R

Hofff, yanlis suzuki yaaanliiis. Vstrom olacakti😂
  7. G

GPT Motordan Anlıyor mu?

EKsi sozlukte https://eksisozluk.com/hemen-bir-jira-acalim--8114800 diye bi baslik var😂 Bi de bazi is ilanlarinda yetkinlik olarak jira hakimiyeti istiyorlar. Lojistik sektorunden non it pozisyonlar icin bahsediyorum bu arada😂
  8. G

Sana boyle demek istiyor olabilir mi?
  9. G

GPT Motordan Anlıyor mu?

Anlamak icin iki kere okudum. Ilk okudugumda "lan ben jirayi baska bisi saniyordum, yoksam otomasyon programi miymis?" Dedim😂
  10. G

Valla forum ortaminda eski degilim ama benim gordugum kadari ile her yeni nick ile yeni bir karaktere burunuyor. Bi sure sonra gelir genr baska bi kimlik ve baska personna ile. Benim sasirdigim nokta su: yarattigi her yeni kimlige bu kadar kolay adapte olmasi adeta yasamasi. O yuzden gercek...
  11. G

Senin ustunde kaldi. Papaz kacti var ya, onun gibi
  12. G

Yaz sıcakları Hk.

Dusunecegiz, dusunmeye devam edecegiz😬
  13. G

Yanlis biliyor🤪
  14. G

Yeni motor

OYle deme, bi bakmissin "sarkoye/ahmetbeye kofte yemeye gidiyom" demisim😂
  15. G

Aman diyim, egitim tavsiye etmeyin suna, sonra gidip bahtsiz bir egitmenin sinirlerini hoplatacak. Gerci saati 5000 tl imis egitimin, vermez 😂
  16. G

GPT Motordan Anlıyor mu?

Kod icin claude
  17. G

Yeni motor

Yorma kendini😂
  18. G

GPT Motordan Anlıyor mu?

YApay zekaya sorarken "durust ol" "elsstirel bakis acisiyla yorumla" "gercekci ol" gibi komutlar kullanirsan pohpohlamaktan vazgeciyor. Bir de yapay zekanin genel kullanim sekli google'a soru sormaktan farkli olmadigi icin boyle sacma yorumlar yapabiliyor, sacma sonuclar bulabiliyor. Neticede...
  19. G

Yaz sıcakları Hk.

Cublara hakim degiliz, boyle boyle ogreniyoz iste🤪
  20. G

Yeni motor

1)izleseydin anlardin. 2)Benim belirtmek gibi bir mecburiyetim yok ve bu yuzden sitem etmen dogru degil. 3) egitimlerde fren nasil yapilir, riskleri nelerdir cok net anlatilir. Bu nedenle yazdigin uyaridaki yanlisin bile farkinda degilsin ama diger baslikta da dendigi gibi sen egitim almak...

Yeni mesajlar