Arama sonuçlarınız

1. DETROITCITY

Motosikletin masrafları sizi de tiksindirmiyor mu?

2018’de ilk motosikletimi aldığımda, en ufak çizikte parçayı değiştirir, gece uyanıp motorumu kontrol ederdim. Üzerine toz konsa hemen temizler, bakımını zamanından önce yapar, pırıl pırıl binerdim. Şimdi ise İstanbul trafiğinin kaosu ve alışkanlığa dönüşen bir sahiplik hissi… Ne binmek...
  2. DETROITCITY

Trafik kazası geçirdim.

Geçmiş olsun, bir an önce sağlığınıza kavuşursunuz inşallah. Hastanede yaşadıklarınıza istinaden yazmak istedim. Ben de 3 yıl önce, yasak yerden U dönüşü yapan biri yüzünden kaza yaptım. Full koruma olduğu için vücudumun dışında hiç hasar görünmüyordu ama karın bölgem çok acıyordu. İstanbul’un...
  3. DETROITCITY

HGS Başvuru, Başvuru Ücreti ve Geçiş Sistemi Hak.

Şahsen ben de HGS kullanmıyorum. Ödeme olduğunda Karayolları'nın kaçak geçiş sitesinden 15 gün içinde ödüyorum, böylece sorunsuz geçiş yapıyorum. Ancak şöyle bir durum var: Devlete ait yolların ücretlerini çok kolay bir şekilde ödeyebiliyorken, özel yolların ödemeleri neredeyse imkansız hale...
  4. DETROITCITY

Aksiyon kamerası önerisi

SJ4000 kullandım, günümüz standartlarına göre oldukça düşük bir çekim kalitesi sunuyor. Aldığım dönemlerde araştırmıştım; hatırladığım kadarıyla bu kameraya harici mikrofon takılabiliyor ama bunun için kameranın içini açmak ve lehimle bağlantı yapmak gerekiyor. Ayrıca harici mikrofon...
  5. DETROITCITY

Bajaj rs 200 Lastik Onerisi(4 mevsim)

Ben Pulsar'ımda Anlas Tournee kullanıyorum, memnunum ve tavsiye ederim. Ancak arka kapıma tam olarak güvenemediğim için ıslak zeminde virajlara girmekte tereddüt yaşıyorum. Bu nedenle ıslak viraj performansı konusunda net bir yorum yapamam. Fakat kuru zeminde oldukça başarılı bir lastik.
  6. DETROITCITY

Sonunda hayalimdeki tura çıkıyorum

bu yaz beni kimse tutamaz artık eşlik etmek isteyen olursa buyursun gelsin https://hizliresim.com/74enp0m https://hizliresim.com/57klobe
  7. DETROITCITY

Rs 200 İçin En İyi Yağ Nedir?

Motul bayisi, NS200 için bana 5100 önerdi. 7100'ü tam sentetik olduğu için önermedi sanırım, tam olarak ne dediğini hatırlamıyorum. Ama ben aslında 7100 almak için gitmiştim. Ürün satmaya çalışsaydı 7100'ü önerirdi diye düşünüyorum. Yine de bu konuda bilgisi olan biriyle görüşmeni öneririm...
  8. DETROITCITY

Yardım edin çıldırmama az kaldı

chatgpt sağolsun sizin için düzenlettirdim Merhaba, QJ Motor SRK 125R modeline sahibim. Bugün zincirimi kontrol ederken arka lastiği çevirdiğimde bir noktada zincirin daraldığını, başka bir noktada ise olması gereken gerginlikte olduğunu fark ettim. Bunun üzerine servise yazdım, "Getir...
  9. DETROITCITY

NS200 UG için hangi yağı tercih etmeliyim

Özür dilerim, neden farklı bir yağ kullanmak istediğimi belirtmeyi unutmuşum. Servisin kullandığı yağ ile motorum serin havalarda bile oldukça ısınıyor ve fan çok sık devreye giriyor. Son birkaç gün hava 20 derecenin üzerine çıktığında, fan neredeyse hiç durmadı diyebilirim. Daha önceki...
  10. DETROITCITY

NS200 UG için hangi yağı tercih etmeliyim

Selamlar, uzun bir aradan sonra camiaya NS200 UG ile geri dönmenin heyecanını yaşıyorum. Ancak biraz bilgi paslanması olmuş, fark ettim. Şimdi motor 2500 km’ye geldi, bu bakım serviste zorunlu değil, o yüzden yağı kendim değiştirmeyi planlıyorum. Bu noktada, NS200 UG kullanıcılarından hangi...
  11. DETROITCITY

Voge 125 R vs Raider TVS 125

Raider 125 piyasada tutmuş bir model gibi görünüyor. Net satış verilerini bilmiyorum ama neredeyse her semtte, bu motoru görmek mümkün. Bu yaygınlık demek oluyor ki; parça tedarikinde sıkıntı yaşanmaz, ikinci el parça da bol bulunur. Usta bulmak kolay çünkü ustalar genelde sık karşılaştıkları...
  12. DETROITCITY

Selçuk un Honda ya koyduğu posta!

videoyu izleyim geldim bence hondayı gömmek için video çekmiş gibi hisettirdi
  13. DETROITCITY

Nerde bu kelleler

14. DETROITCITY

Bu sefer geliyor herhalde [ Bajaj ]

üstelik dominar full aksesuarlı satılıyor
  15. DETROITCITY

Bajaj ns200 vs Tvs Apache Rtr 200

2 NS200 - 1 D400 kullanmış biri olarak ns200 diyorum servis ve yedek parça bulunurluğu, 2.elde çok tutulması aksesuar bolluğu vs. vs.
  16. DETROITCITY

Satılık dominar 400

Herkese merhaba motorum 2017 model 21.xxxkm de temiz hor kullanılmamıştır tarz değişikliği sebebiyle satılıktır. hasar kaydı yoktur. muayenesi 1 ay önce yapıldı 2022 yılına kadar vizesi vardır. akü 3 ay önce değişti 350 TL değerinde yeni akü taktım. extra olarak arka çanta demiri, yan çanta...
  17. DETROITCITY

RKS titanic150S karbüratör sorunu

selamün aleyküm forum ahalisi benim 2018 model rks titanic 150s 9.000km de motosikletim var 1ay önce karbüratör tahliye borusundan benzin atıyordu, motordan anlayan birine sordum 'karbürator şamandırası takılı kalmıştır üzerine sert bir şey ile vur düzelir' dedi ve öyle yapınca düzeldi sonradan...

Yeni mesajlar