Arama sonuçlarınız

1. Gökhan_Aygün

Avrasya Tüneli'nden Motosiklet ile Geçmeye Çalıştım. ( VİDEO )

Arkadaşlar, Sürekli navigasyona göre gideyim derken yola dikkat etmedim ve kendimi İSTEMEDEN Avrasya Tüneli gişelerinde buldum. Görevlilerin tutumu çok cana yakındı. NOT: Kameram dandiktir göz doktorunuz ile konuşmadan videoyu açmayınız !
  2. Gökhan_Aygün

CF MOTO 650 TK kullanan / bilen / gören var mı ?

Arkadaşlar, Bu motosikleti Türkiye'de belki kullanan bile olmamıştır ancak yine de sorayım Bu motosikleti yakından gören, kullanan, kullanan biri ile konuşan v.s var mıdır ? Gelecekte bu tarz bir yol motosikleti almak istiyorum ama şunun tipi kadar beni cezbeden bir tasarıma rastlayamadım bir...
  3. Gökhan_Aygün

Motosiklette görebileceğiniz en büyük egzoz [ Photoshop desen değil ne yahu bu ? ]

İlgi çekebileceğini düşündüğüm saçma sapan bir egzoz çalışması. Sadece link: http://www.dailymotion.com/video/xpr6az_motosiklette-gorebileceginiz-en-buyuk-egzoz_auto
  4. Gökhan_Aygün

Tüysüz Gangster İlk Motovlog Denemesi ( Nüfus ve Trafik muhabbeti )

Herkese selam, İlk motovlog denememi yaptım, Bir anı olarak arşive bırakmak isterim. Ekipman : Sj 4000 ( Çakma ) Mikrofon : Samsung Galaxy J 5 kulaklığı.
  5. Gökhan_Aygün

Açık kask önerisi alabilir miyim ?

Arkadaşlar, Yeni konu açmayayım dedim bu sebeple bi konu hortlattım ancak konu " cruiser / chopper " bölümünde olunca pek giren çıkan olmadı, bu sebeple konuyu mecburen buraya açıyorum. Agv , Bell, Givi, Shark, Marushin ve Ls2 yarım kasklarından birini almayı planlıyorum. Mutlaka güneş...
  6. Gökhan_Aygün

İstanbul - Kastamonu gezisi. ( Safranbolu duraksamalı. )

Herkese selamlar, 4 motosiklet yol yapmak istedik ve çok da akılcı olmayarak günübirlik olarak Kastamonu'ya gitmeye karar verdik. Motosikletler Yamaha MT 125, Honda Cbf 150, Honda Cbr 250, Honda Forza 300. Yola çıkmadan önce çektiğimiz fotoğraf. D'elight hariç herkes konvoyda. İlk...
  7. Gökhan_Aygün

Honda NSS300 Forza İnceleme Videosu .

https://www.youtube.com/watch?v=E9QdDCCxKpc
  8. Gökhan_Aygün

Suzuki Burgman 200 mü ? Honda Forza 300 mü ? [ Pcx sonrası ]

Arkadaşlar, Motosikleti yükseltmek adına bu iki alternatiften birini düşünüyorum ancak ikisinin de kullanıcıları fazla değil ve teknik veriler dışında elimde bir şey yok. Suzuki daha hafif ( 160 kg ) , daha az beygir ve torka sahip ancak max. hızı 155 km. Forza daha ağır ( 192 kg ), tork ve...
  9. Gökhan_Aygün

Arka lastik patladı servise gittim ve sonuç 529 TL [ PCX 125 ]

Arkadaşlar, Bugün anladım ki lastik tamir kiti ve pompa her motorda bulunması gereken aletlerden. TEM'de arka lastiğim patladı ve servislerden yol yardımı ile alakalı destek alma şansım olamadı. ( Saat erken olduğu için ulaşamadım kimseye ) Ben de mecburen en yakın servise doğru patlak lastik...
  10. Gökhan_Aygün

Yağ yakan motosiklet alınır mı ? ( CBF 250 )

Arkadaşlar, Motosiklete başlamadan önce hayran olduğum model olan CBF 250 almayı düşündüm ancak almayı planladığım kişi motosikletin yağ yaktığını belirtti. Hesaplarıma göre motosiklet ile yılda en fazla 2.000 - 3.000 km yol yapabilirim. ( Yazın işe gitmek,diğer mevsimler toplu taşımaya çıkmak...
  11. Gökhan_Aygün

Çekme belgeli motosiklet almak nedir ? almalı mıdır ?

Arkadaşlar, İlçe içi bisiklet misali Cross motosiklet almak istiyorum ( Sırf kendimi cross konusunda tatmin etmek için ). Ancak bulduğum bir kaç cross motosiklet sahibi " çekme belgeli " bilgisi veriyor. Şimdi ben bunları alsam ne gibi sıkıntılar yaşayabilirim acaba ? ( Ana yola çıkmadığımı...
  12. Gökhan_Aygün

Mondial 150 Sentor İnceleme(M) - Gündüz Çekim.

Arkadaşlar, Daha önce " 150 Sentor " incelemesi çekmiştim ancak çekim kalitesi ve etrafın karanlık olmasından dolayı pek tatmin etmedi ve yeni talepler oluştu. Talepleri değerlendirmek adına yeni bir inceleme videosu hazırladım. Umarım beğenirsiniz. Saygılarımla, Açıklamalar 00:00 - 00:50...
  13. Gökhan_Aygün

Hyosung GV 250 mi ? Yamaha WR 125 X mi ?

Arkadaşlar, Mr Vulture 150 , 150 Sentor derken artık japon işine geçeyim diyorum ancak kafamda iki adet alternatif var. Gönül cc yükselsin,güçlü tork olsun ve konfor olsun istiyor,bu sebeple GV250 düşünüyorum ancak sorun çıkarabilir mi ? diye de düşünüyorum. Bir yandan gönül " soğukta elden...
  14. Gökhan_Aygün

Bu Aynalar Trafikte Sorun Yaratır Mı ?

Arkadaşlar, " Polis görürse ceza yazar " lafına istinaden sormak istiyorum. Bu aynalar trafikte sorun yaratır mı ? ya da muayene esnasında ..
  15. Gökhan_Aygün

Bu lastik kesilmiş mi ? Fabrikadan mı böyle çıkıyor ?

Arkadaşlar, Bugün servise gittim usta zincirimi ayarlıyordu ve arka tekeri görünce " senin lastiğe bıçak atmışlar değiştir bunu dedi " hemen ardından diğer usta geldi ve " bu lastikler ( pirelli gts ) böyle üretiliyor,son parça üzerine ek olarak katlanıyor sorun yok " dedi sonra da başladılar...
  16. Gökhan_Aygün

Gergin zincir ile arka frenin bir alakası var mıdır?

Arkadaşlar, Kırk yılda bir iş yapayım dedim zincir temizleme ( gaz yağı) ve yağlama ( zincir spreyi), hava filtresi temizleme v.s derken gaza geldim birde zinciri gereyim dedim.Yokuş aşağı inerken az da olsa zincirin sesini duyduğum için gevşediğini düşündüm. Zinciri gerdim gerdim yola çıktım...
  17. Gökhan_Aygün

Belirli zaman aralıklarında vidaları sıkmak ? Hangi vidalar ?

Arkadaşlar, Motosikletler için " belirli km yol yaptıktan sonra vidaları sık " diye bir tabir vardır ya.Vida konusunda özellikle kast edilen yer neresidir ? Motosikletin vidalarını sıkayım dedim,sıkamadım.( elimin gittiği yerler yeterince sıkı ) Zamanla gevşeyen vida bölgeleri neresidir ?
  18. Gökhan_Aygün

Mondial 150 SENTOR ( Ön Lastik:Michelin / Arka Lastik:Pirelli )

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mondial-150-sentor-on-lastik-michelin-arka-lastik-pirelli-243913407/detay/

Yeni mesajlar