Avrasya Tüneli'nden Motosiklet ile Geçmeye Çalıştım. ( VİDEO )

Arkadaşlar,

Sürekli navigasyona göre gideyim derken yola dikkat etmedim ve kendimi İSTEMEDEN Avrasya Tüneli gişelerinde buldum.

Görevlilerin tutumu çok cana yakındı.

NOT: Kameram dandiktir göz doktorunuz ile konuşmadan videoyu açmayınız !

Bu tünelin motosiklete kullandırılmamasının gerekçesi neymiş? Çok merak ettim.

Bu tünelin motosiklete kullandırılmamasının gerekçesi neymiş? Çok merak ettim.

egzoz salınımından dolayı motosiklet sürücüleri etkilenir die izin vermiyorlarmış. Haşmetli devletimiz nasıl olduda vatandaşını düşündü hayretler içerisindeyim....

dünyanın heryerinde deniz altı tünelinden motosiklet gecmesi yasaktır motosikjlet sürücülerinin güvenliği için hava akımından dolayı..

Arkadaşım denemiş olsunn.. Ama kimse bizim görevlilerimizin sabrını sınamaya çalışmasın görevliler her zaman böyle iyi tutumlu olmaz:cherry:

Hgs hesabından 15 lira çekilmesi ama tünelden geçememenin yarattığı duygu seli :cherry: Son anda niye arabaların üzerine doğru sürdün anlamadım doğrusu.

Super Moderator
Arkadaşlar,

Sürekli navigasyona göre gideyim derken yola dikkat etmedim ve kendimi İSTEMEDEN Avrasya Tüneli gişelerinde buldum.

Görevlilerin tutumu çok cana yakındı.

http://www.youtube.com/watch?v=LWQQD-hIuHY&feature=youtu.be

NOT: Kameram dandiktir göz doktorunuz ile konuşmadan videoyu açmayınız !

Vallahi Bravo, İstanbul'da hayatta kalmanız ciddi bir başarı!.. Eğer bu bilinçli yapılmış bir şey değilse, Allah yardımcınız olsun üstad. Tünele girmeler, hadi olabilir bilmezsiniz de, ters yöne girmeye anlam veremedim, birisi tünel girişi birisi tünel çıkışı..

Haci abi tünele girme girişimini anladım da tünel çıkışına tersten girmek nasıl bir şeydir? :cyclopsan

Ben de diyorum " kulaklarım neden çınlıyor ? " :)

Tem dışı yol bilmem açıkçası, "ters yola da niye saptım" vallahi ben de emin değilim ama " NOT " olarak yazdığım yerden anlaşılacağı üzere maksat biraz dalga geçmek. Ben yaptım siz yapmayın genç beyinler :)

İnsan kendi ile dalga geçebilmeli değil mi ?

Eleştiriye açığız devam :)

Son düzenleme:
Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
motorcu arkadaş iyi niyet zehirlenmesi yaşamış o yüzden ters yöne giriyordu :silent: türkselin emocanlarından alıntı yaptım ama uyuz olurum o reklama gerçi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar