Arama sonuçlarınız

1. O

Normal motorda cross kask kullanmak

Mondial Zone 150 Siyah motorum var. Nedense hep cross kasklara ilgi duydum. Bu motorun üstüne bu kask çok mü absürd durur sizce ? https://urun.n11.com/kask/free-m-cros-kask-sari-xl-scoyco-cros-gozluk-P392123656?rf=one-cikanlar
  2. O

Rks titanic 150 s VS titanic 150r VS zone 150

Üçü arasında kaldım arkadaşlar ikinci el alacağım bütçe 6.500 den yukarı çıkmayı düşünmüyorum. 150 r 4.800 TL ye falan buldum 6 civarına da 150 s 4 5 arası da 150 zone. Hangisini önerirsiniz
  3. O

Zone 180 Alınır mı ?

Araba alacakları için satıyorlar. İlanda gördüğünüz gibi motor km si düşük ve temiz. 5.000 TL'ye bırakacaklarını söylediler. Ne düşünüyorsunuz ? https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mondial-temiz-masrafsiz-180-z-one-s-nakit-ihtiyacindan-dolayi-satilik-739512475/detay
  4. O

Hasar Kayıtlı motor alınır mı ?

Bana kalırsa 10 bin tl altındaki motorlar alınır. Motor almayı düşünüyorum ilandaki motor sahibi ile konuştum. Tali yolda kaza yapmış servis çıkmış ve debriyaj tarafından çarpmış 25 ile olmuş kaza ve 1800 tl civarı hasar kaydı çıkmış. 1 saattir konuşuyorum ve motorunda hiçbir sorun olmadığını...
  5. O

Motoru değiştirilmiş Ns 160

Linkteki ilanı yazın görmüştüm. Bu aslında NS150. Motor anayolda kitlemiş ve 4.000'e ilana koymuştu. Şimdi tekrar denk geldim NS 160 motorunu takmışlar sanırım. Sizce alınır mı ? Ns160 motoru takıldıysa eğer krank sorunu baş gösterir mi ...
  6. O

Motoru yapılmış CBR Alınır mı ?

Özelden neden yapıldığını sorduğumda "ses geliyordu komple sıfır yapıldı" diye cevap aldım. Ben kranktan dolayı yapıldığını düşünüyorum sizce niye yapılmıştır ? Bir de fiyatı uygun geldi, motor yapıldığı için bu fiyatta sanırım. Sizce alınır mı ...
  7. O

Facebook ilanları neden bu kadar ucuz ?

Genel olarak "amcalar" diye tabir ettiğimiz dayılar ilana koydukları için mi yoksa gerçekten ederleri bu kadar mı ? Sahibinden sitesine göre daha uygun ve daha çok motor bulunabiliyor. İnsanlar sahibinden kimlik tc ile uğraşmak istemiyor sanırım. İlandaki Sym Wolf'u görünce kafama böyle bir soru...
  8. O

İlandaki Mr Vulture Alınır mı ?

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mondial-kapali-garajda-4-4-luk-yeni-bakimli-737011920/detay Ne gibi sorunları vardır sizce? Adama yazdım cevap bekliyorum sizden de yorum almak istedim. Fiyatı aşırı düşük bir şey var kesin bu işte diye düşünüyorum.
  9. O

İlandaki Motosiklet Alınır mı ?

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-bajaj-dosta-gider-725766048/detay Neden alınır - neden alınmaz yorumlarınızı bekliyorum üstadlar.
  10. O

Motor mu Bilgisayar mı ?

7.000 TL'lik pc ler indirimde 4.500 TL civarı şuan. Denizlide okuyorum. Motoru alırsam okuldan eve git gel yapıcam bir de arada kız arkadaşımla dışarı çıkarsam ayağımızı yerden kessin diye kullanmış olucam. 3.Yılıma giriyorum okulda. Geçen ay pc mi satmıştım motor parası için. 2 yıldır Denizlide...
  11. O

Bajaj pulsar ns 160 kronik sorunları var mıdır

Ns 150 modeli gibi kronik sorunları var mıdır arkadaşlar? Sıfırı 12.500 Tl ye anlaştım bayi ile almadan önce sorayım dedim ---------- Mesajlar birleştirildi - 17:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:16 ---------- Günceldir. ---------- Mesajlar birleştirildi - 19:23 ---------- bir...
  12. O

Derbi ETX/STX Alınır mı ?

İlk motorum 3 hafta önce Pulsar NS150 idi kronik sorunları olduğunu öğrendim başıma gelmeden 1.000 TL kar ile sattım. Şimdi yanıma biraz para kalsın diyorum o yüzden 4-5.000 TL civarı ikinci el motor bakıyorum. Derbi STX 150 modeli nasıldır ? derbi sanırım artık yok fakat bu derbinin arkasında...
  13. O

7.000 TL'ye kadar motor önerisi

Bu konular sizi sıktı biliyorum. İki gün önce 6.000 TL'ye aldığım 150NS motorumu 7.000 TL'ye sattım. Motor arayışındayım, önerilerinizi bekliyorum krallar. NOT : Görüntüye önem veriyorum.
  14. O

Motoran Spada Xfire 200 Nasıl Motordur ?

İkinci el piyasası gayet ucuz geldi. (6.500-7.500) Bildiğiniz gibi motoran firması kapandı. Bu motorun kronik sorunları var mıdır ? Yedek parça durumu nedir ?
  15. O

Kuba Cr1 alınır mı?

Arkadaşlar 5.500 TL ye 3.000 km de Cr1 buldum okuldan dolayı satıyormuş. Cr1 in kronik sorunları var mıdır? Yarın pulsar ns 150 motorumu satıcam kronik sorunları başıma gelmedi ama her an gelebilir endişesiyle motoru sürmekten sıkıldım. Cr1 in yedek parça durumu, kronik sorunları var mı...
  16. O

Pulsar Ns 150 motorumu satmalı mıyım?

Üç hafta önce tanıdıktan 18.bin km de 6.000 TL ye aldım şimdi 7.000 TL ye alıcısı var. Motorun kronik sorunlarını olduğunu biliyorum ondan satmak istiyorum ama bir yandan da görüntüsü güzel olduğu için satmamayı düşünüyorum. Ne ilk sahibinin ne de benim başıma krank kırma problemi gelmedi. Bu...
  17. O

Pulsarı satıp rn 180 almak

Arkadaşlar 3 hafta önce tanıdıktan 6.000 TL ye 18.000 de ns 150 aldım fakat aldıktan sonra krank sorunu olduğunu öğrendim. Şuan motorun 7.350 TL ye alıcısı çıktı. Bulunduğum bölgede 5.000 km de rks rn 180 satan bayi var 7.300 e. Sizce pulsarı satıp almalı mıyım? Rn 180 modelinin herhangi kronik...
  18. O

Krank Neden Kırılır ?

Arkadaşlar krank neden kırılıyor ? Kırıldığını nasıl anlarız, yani krank kırıldığında motor yine gider mi yoksa durur mu ? Bugün ustayla konuştum krank kırılırsa motor durur çalışmaz demişti. Benim bildiğim kadarıyla krank redline da uzun süre kullanırsan ve azami hızı çok zorlarsan kırılıyor...
  19. O

Bajaj pulsar 150AS alinir mi ?

Arkadaslar 6.500 tl ye bajaj pulsar AS 150 modelini buldum motor temiz fakat pulsarin AS modeli cok tutulmamis sanirim. Yedek parca sikintisi ceker miyim alirsam ? Bir de o motorun kronik bir sorunu varmis 7.000 devirdeyken. Bir sorun teskil eder mi ?
  20. O

6.000 TL'ye Kadar Motor Önerisi

Arkadaşlar bana malum ilan sitesinden Denizli,İzmir,Manisa illerini filtreleyerek spor görünümlü (amca motoru gibi durmasın) ikinci el motor önerebilir misiniz ? NOT : Sıfırları 9.000 TL civarı ve karta taksit yapan motorlar da önerebilirsiniz.

Yeni mesajlar