Motor mu Bilgisayar mı ?

7.000 TL'lik pc ler indirimde 4.500 TL civarı şuan. Denizlide okuyorum. Motoru alırsam okuldan eve git gel yapıcam bir de arada kız arkadaşımla dışarı çıkarsam ayağımızı yerden kessin diye kullanmış olucam. 3.Yılıma giriyorum okulda. Geçen ay pc mi satmıştım motor parası için. 2 yıldır Denizlide evde sürekli oyun oynuyorum ev arkadaşım ve discorddan arkadaşlarımızla. Şimdi benim bütün vaktim genelde pc başında geçiyor. Ne yapmalıyım sizce ? 9.500 TL'ye CBR buldum 30.xxx Km'de. onu alırsam, okula gitmeme bir ay var kendi ortak restorantımızda 1 ay çalışırsam yine bilgisayar parası çıkıyor ama dediğim über bilgisayarlar değil de orta seviye oyun bilgisayarı alabiliyorum. Tavsiyelerinize açığım.

Önümüz kış motoru alsan bile havalardan doğru düzgün binemeyeceksin iyi bir bilgisayar alman daha iyi olur

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bemce de sen bilgisayar al

Motor başına bela yok bakımı yok zinciri yok lastiği yok yakıtı yok çalınma riski yok düşme riski yok ekipmanı derken liste kabarıp gider.

Sen al sağlam bir bilgisayar aç pubg yi keyfine bak.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Askerliğimi Denizli'de yapmıştım. Acemilik Bozkurt'ta, ustalık Çivril'de. O kadar bunalmışım ki 12 sene oldu Denizli'ye bir daha adımımı atmadım. Bilgisayar da alabilirsin çamaşır makinesi de ama hayat dışarıda güzel. Yerinde olsam tercihimi motor almaktan yana kullanırdım. O mu bu mu, hangi modeli alsam diye araştırmaya girdiğinde işin içinden çıkamazsın.

Bilgisayar al anladığım kadarı ile pc şuan yok. Ayrıca O motor u alsan bile emin ol masrafları çıkar, Bide akdaslarin dedigi gibi önümüz kış...

Tavsiyelere bakılırsa bilgisayar önde. Evet iki ayn önce bilgisayarımı satmıştım. Dediğim gibi iki yıl boyunca denizlide neredeyse evde hep oyun oynadım. Dışarıya okul için çıkıyordum bir de arada kafeye gitmek için. Dediğim gibi bilgisayar şuan önde gidiyor ama hala yorumlarınızı bekliyorum.

ahe

bilgisayara binip okula git gel yaparsın artık :queen:

Abi tavsiyesi sana. Bilgisayardan kurtul. Boş boş oyun oynayacağına git gez. Soğuğu bahane etme. Hayat dışarda. Soğukta olsa hayat güzeldir.

ahe

Okul ile ev arası 5 _ 10 dakika yalnız

öyle yazdığın için o zaman değiştiriyorum arkadaşlarınla sağa sola giderken pc'ye binip gidersin. Git kendine motor al sonra çok pişman olursun işin olur otobüse sevise dolmuşa binmek zorunda kalırsın sonra dersin ki keşke :queen:

Bende sen gibiydim bilgisayar başından kalkmayam tabiri caiz ise embesil bir cocuktum motor butun hayatımı degistirdi. Kesinlikle motosiklet al ve kendini ona ada. Sokemeyi takmayi ogren bakimini yap onu sev.

Ben olsam daha düşük fiyattan bir motor bakardım. Kaskımı montumu alıp keyfime bakardım. Kışın az binersin belki ama inan ilerleyen yıllarda bilgisayar başında geçen zamanlarına acıyacaksın. Ama motor başında yaptıkların sana arkadaş, tecrübe vs.vs. katacak.

PC seni asosyal yapar motor ise tam tersini eve girmek istemezsin. pc nin gördüğü birçok işi telefonlar görüyor.Ben tercihimi Motordan yana kullanıyorum .)

yok yok sen en iyisi al bir smart TV bo bol dizi izler, olgunlaşırsın sonra gene aynı soruyu sormaya devam edersin!!!!!!!!!!!! fesuphanallah birde üniversiteye gidiyorsun.

Bence karşılaştırma yapılmamalı bile HAYAT DIŞARIDA al motoru gitmediğin görmediğin yerleri keşfet kız arkadaşınla güzel anılar biriktir. Hem dışarıda grafikler muazzam ;)

Motosiklet insanı sosyalleştirir.
Bilgisayar oyunları ise tam tersi..
Yaşın ilerledikçe o oyunların başında geçirdiğin her dakikanın ne kadar gereksiz olduğunu anlayacaksın :)

Şöyle düşün bir de Pc'yi aldıktan 1 ay sonra pişman olursan satıp paranı geri alma şansın çok zor yani ben şahsen 4-5 binlik bir pc yi 2. el almam ya çok düşüğe verecen ya da satmayacaksın, ama motor alırsan baktın sana göre değil sevmedin sat yine pc'yi alırsın. Satacağını pek sanmıyorum orası ayrı ama motordan daha az zarar edeceğini düşünüyorum. Ben olsam böyle bir ikilemde zaten kalmam motoru seçerim ama herkesin zevki ayrı saygı duyarım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar