Arama sonuçlarınız

1. GazlayanAdem

250cc günlük uzun yol için motor tavsiyesi

mis gibi yayla yolu. sedir ağaçları, çam ağaçları arasında yazın bile (bi tık yine de sıcak olsa da) efil efil gidilip gelinecek bir yol. millet arabanın için ya da motorun üstünde otobanda filan metropollerde eziyet çeke çeke sıkışık trafikte gidip geliyordur işe. her gün o yolu gidip gelmenin...
  2. GazlayanAdem

Sele üstü çanta önerisi

hepsiburada'da muadili var mı acaba?
  3. GazlayanAdem

Vizör vidası hk.

Abi gördüğüm kadarıyla direkt yapıştırılıyor bu sanırım? Bir de küçük ve büyük seçenekleri var. Hangisinin olmadı gerektiğini nasıl bileceğiz?
  4. GazlayanAdem

Vizör vidası hk.

oysa ki saatçi tornavidalarından uygun olanıyla yapmıştım abi. yalnız senin bu setteki en ince uç bile sanki bahsettiğim vidalar için çok kalın gelecek gibi duruyor.
  5. GazlayanAdem

Vizör vidası hk.

aynen dediğin gibi yaptım abi ama sanırım söktükten sonra geri sıkarken farkında olmadan biraz fazla abanmış olmalıyım ki her ikisi de yalama olmuş. setteki hiçbir tornavida maalesef her ikisini de tutmuyor hiçbir şekilde.
  6. GazlayanAdem

Vizör vidası hk.

abiler, arkadaşlar merhaba. birçoğunuzun, bana göre çok daha eski motorcu olması nedeniyle belki bu sorunum bazılarınıza komik gelecektir :D ben daha yeni öğrendim bu vidaların ne işe yaradığını ama keşke öğrenmeseydim de demeden edemedim. biliyorsunuzdur, vizörlerin iki yanında 2 adet saat...
  7. GazlayanAdem

Kot Motosiklet Pantalonu tavsiyesi

Abi sanırım rider denim demek istedin. 2024'te ben de likralı olanından almıştım. Geçen sene belden yukarı çekeyim diye arka kemer kopçalarından tutup bi asıldım, yırtıldı. Lan dedim, daha bu benim mukavemetime dayanmadı, Allah muhafaza düştüğümde beni nasıl koruyacak diye hayıflandım.
  8. GazlayanAdem

Şarjlı lastik şişirme pompası

Xiaomi Mijia 2 Taşınabilir Şarjlı Kompresör Hava Pompası 2 Daha Hızlı Yeni Model https://app.hb.biz/MWahXSUsc6ql Bunu almıştım. Mijia modeli daha ucuzdu o zaman ama neden 2'yi aldığımı da hatırlamıyorum :D belki killingroad'ın kablosunun komple dönmesi sıkıntısından ötürü ki bunun sadece ucunda...
  9. GazlayanAdem

Reflektörlü yelek muhabbeti

geçen sene kapalı alan eğitimi alırken ders veren hocada şu sapsarı fosforlu olan yeleklerden görmüştüm. bolca cebi filan vardı ve biraz da kalın bir şeye benziyordu. öyle şantiyede "sarı kula" içen ustaların giydiği bim poşetinden hallice olanlardan değildi. epey de hoşuma gitmişti. ya dedim...
  10. GazlayanAdem

sürmek artık zevk vermiyor

eskiden bakkala bile motorla giderdim deyince bir an yüreğim cız etti la. yaş daha 17 imiş. sanırsın 20 senedir motor sürüyormuş gibi sallamış.
  11. GazlayanAdem

Arkadaşlar merhabalar Konumuz Viraj

videoyu görmeye gerek yok hocam. az buçuk toplum içinde insanlarla etkileşim içinde olan ve belli bir olgunluğa erişmiş olan normal bir insan bu veledin başlığı açış tarzından ve konudaki birçok tecrübeli kişiye karşı takındığı tavırdan zaten ne mal olduğu direkt anlar. egzoz patlatarak...
  12. GazlayanAdem

İçlik İncelemesi - Ne Varsa Hayvanlarda Var (:

snowboard yapıyor olduğum için vakti zamanında paraya kıyıp ben de bl500 takım almıştım. palandöken'in altını üstüne getirirken o buz gibi havalarda oldukça iyi iş çıkarıyordu. motor işine girince bu noktada da kullanma şansım oldu haliyle ama özellikle motor üstünde (kışın değil tabi :D) mevsim...
  13. GazlayanAdem

Yazlık mont içi giyim

şöyle bir konu açılmışken sineklenmek isterim bende. erzurum'da yazın bile (yaz dediğime bakmayın, mesela hala kar yağıyor :D) motor sürerken, her ne kadar mont yazlık olsa da bi tık kalın ama yine de fizyolojik yapım gereği çabucak terliyorum. antalya'yada sürdüğümde yaşadığım ızdıraba hiç...
  14. GazlayanAdem

Arkadaşlar merhabalar Konumuz Viraj

şöyle motor süren bir velede de laf anlatmaya çalışmanızı takdire şayan buluyorum. birisi 55 yaşındaki adama şebek der ama gelir mesela özrünü diler geçer. başka bi velet gelir rally pilotuna ahkam keser. ** sirk gibi forum yemin ederim :D ulan insan da az utanma olur, bilmediği etmediği...
  15. GazlayanAdem

Özür

16. GazlayanAdem

Tarihi 6 yıl Geçmiş Çay içilirmi arkadaşlar?

iç aq iç. yoksa senin gibi bir maldan başka türlü kurtulamayacağız.
  17. GazlayanAdem

lastik tamiri için fitil seti

abi son bir şey daha sormak istiyorum, hakkını helal et :D şimdi bu ve buna benzer ürünlerin videolarında batan cismin (vida, çivi vs.) çıkartılmaması gerektiğine vurgu yapılmış hep. doğru mudur? bir de 20 psi'ya kadar şişiriyor demişsin ya. yanımda zaten hep pompa olduğu için bu ürünü...
  18. GazlayanAdem

Müjde Yeni Motosikletim, Bir Hayırlı olsun Alırım.

hayırlı olsun abi. kazasız belasız inşallah.

Yeni mesajlar