Arama sonuçlarınız

1. Belentepe

CL250 Depo Değişimi

yarın bi iletişime geçip sorayım buraya. teşekkürler
  2. Belentepe

CL250 Depo Değişimi

google da aratırken forumda denk geldim bir ustaya. Aradım görüştük ancak artık bu işlerle uğraşmadığını iletti heralde o da müşterilerle uğraşmaktan kanser oldu :D
  3. Belentepe

Kask & Vizör & Ekipman Standı Rafı fikirleri

Çiçeksepeti güzelmiş evde yer ayarlayabilirsem motor botunu falanda koyabilirim. Kışlık ekipmanların alışverişini yaptığımda tam ihtiyacım olacak baya iş görür. Şu an için aradığım tam olarak böyle bişi az yer kaplayıp çok iş görecek bir modelmiş. Çok teşekkürler arkadaşlar öneriler için.
  4. Belentepe

CL250 Depo Değişimi

Başlıktaki konudan çok alakasız ama görünce sormak zorundayım :) duke 390 için sissybar yaptırmak istiyorum bu custom atölyeler yapar sanırım. bildiğiniz yerler var mı?
  5. Belentepe

Bunu teklisi var bende henüz duvara monte etmedim ama kask aldığımda içinden çıkan vizörü de koyabileceğim bir şey arıyorum. Daha derli toplu olması için. İlerde farklı renkli vizörler alırsam evin içinde oraya buraya sıkıştırmamak için
  6. Belentepe

çok mantıklıymış ikea dolabı bir göz atayım sitelerine. Benim bu kadar fazla zamazingom yok koymam gereken ama illa işe yarar bişiler bulabilirim. Çok teşekkürler bilgiler için 🛵💨
  7. Belentepe

Benim motorda bagaj olarak anca disk ve kask kilidi alacak kadar yer var :) Evin girişinde portmanto kapaklı değil açık sekilde duvara monte. Evde kendim için düzenlediğim çalışma ve oyun pc'min olduğu bir oda var. Orada duvara raf takıp vizörü falan koyabilirim ama daha estetik bir görünüm...
  8. Belentepe

Selamlar, Kask için şöyle bir stand aldım altında kancası var motor anahtarı, montu falan koyulabiliyor. Ama vizörler, eldiven, balaklava için gardrobun içine sıkış tepiş yer ayarladım. Evinde ofisinde ekipmanları için kendine yer yapmış arkadaşların önerileri, fikirleri nelerdir merak...
  9. Belentepe

100 KM'de kaç litre benzin tüketiyorsunuz ?

2024 duke 390 Motoru geçen hafta 2.el aldım 3.9lt gibiydi sonra bir ara 4.1e kadar çıktı şu an 4lt/100km
  10. Belentepe

GoPro Hero5 Session mikrofon bağlama eziyeti !!!

Okeydir tesekkurler bilgi icin aparat bakcaz mecbur
  11. Belentepe

GoPro Hero5 Session mikrofon bağlama eziyeti !!!

Selamlar, Geçen hafta motor aldım ve bende de Gopro hero 5 modeli var zamanında bir heyecan alıp çok fazla kullanmadan kenara koymuştum. Şu an cardo intercom kullanıyorum kaskımda. Gopro ve intercom'u bağlayabilmek mümkün mü mikrofonu kullanmak için? Gopro'yu kullanma amacım tamamen kendi...
  12. Belentepe

2024 model KTM Duke 390 Aksesuar bulmak çok zor. Önerileriniz var mı?

aa inanılmaz basit çözümmüş çok teşekkürler. Motoru çalıştırırken elektrik sesinin ve motoru durdururken fanın durmasını bekliyorum. Ama easy start olduğu için bas çek yapıyordum bundan sonra basılı tutayım marşa. Hala devam ederse zaten motorun bakım zamanı geldi ağustos'ta Arn motor'a...
  13. Belentepe

Teşekkürler bir bakayım oraya da. Bugün Maslak oto sanayide KTM servisi ve yedek parçacısı bir mağazaya uğradım sanırım 250 ile aynı aşçı tutacağı uyumlu, göz kararı bir baktık hem ölçmedik ama olabilir gibi duruyordu
  14. Belentepe

Evet umraniye yetkili bayisine gittim 250 icin var ancak 390 icin yokmus. Sitelerinde de 390 icin filtre yapinca cikmiyor. Tankpad, elcik koruma oradan aldim
  15. Belentepe

Selamlar, Geçen hafta ARN motor'dan 2024 model duke 390 satın aldım. Motora artçı tutacağı ve siyah kısa ön cam arıyorum fakat hiç bir yerde bulamıyorum. GP kompozit'e hafta sonu uğradığımda ellerinde ön cam yoktu. Artçı tutacağı ise gittiğim veya aradığım hiç bir aksesuarcıda bulunmuyor...

Yeni mesajlar