CL250 Depo Değişimi

Merhaba.

CL250 motorumu modifiye etmek istiyorum biraz. Egzozu mat siyah yapıp, dişli lastik takıp bir de depoyu değiştirmek istiyorum. Böyle bir şey mümkün mü acaba? Triumph Speed Twin deposu şeklinde bir depo yaptırabilir miyim motora sanayide vs.?

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Custom motosiklet atölyeleri var. İletişime geçmen lazım. Depoyu yaparlar yapmasına. Ancak bu tarz firmalara iş yaptırmak deveye hendek atlatmak gibi. Basit bir işe 4-5 ay sonra gel diyebiliyorlar. Keyfi çalışıyorlar vs.
Diğerleri kolay işler zaten. Kumlama ardından elektrostatik toz boya ile egzoz çözülür. Zamanla sıcaklıktan renk değişimi olabilir yalnız.

Motosikleti
2024 Duke390
Başlıktaki konudan çok alakasız ama görünce sormak zorundayım :)

duke 390 için sissybar yaptırmak istiyorum bu custom atölyeler yapar sanırım. bildiğiniz yerler var mı?
Custom motosiklet atölyeleri var. İletişime geçmen lazım. Depoyu yaparlar yapmasına. Ancak bu tarz firmalara iş yaptırmak deveye hendek atlatmak gibi. Basit bir işe 4-5 ay sonra gel diyebiliyorlar. Keyfi çalışıyorlar vs.
Diğerleri kolay işler zaten. Kumlama ardından elektrostatik toz boya ile egzoz çözülür. Zamanla sıcaklıktan renk değişimi olabilir yalnız.

Motosikleti
2024 Duke390
Var ama kimseyi yönlendirip kanser etmem açıkçası.
google da aratırken forumda denk geldim bir ustaya. Aradım görüştük ancak artık bu işlerle uğraşmadığını iletti heralde o da müşterilerle uğraşmaktan kanser oldu :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar