Arama sonuçlarınız

1. SnappyninRuh

Yeni alınan motorun yanık kokması

yanık ama ne yanığı,yağ mı plastik mi,benzin mi? egzozdan nasıl bi renk duman atıyor? beyaz vs mavi? en mantıklısı bayiye götürmek
  2. SnappyninRuh

Motorum yamuk gidiyor

amasör borularına bakılması lazım janta bakılması lazım alt üst mesnet gidon furç takımı dağılmış olabilir gidon bilyaları vs sırayla kontrol edecen burdan bişey söylemek zor
  3. SnappyninRuh

50 - 60 bin tlye 2. El japon bulamaz mıyız?

10-15 daha cıkarsan cb125 bulursun
  4. SnappyninRuh

Cimerin Yazısına Göre 50 CC Ehliyetsiz Sürebilirmiyim

ben 15 yaşındayken 3 farklı kızla flört ediyordum ama sen okudğunu anlamıyorsun,bence orta okula geri dön
  5. SnappyninRuh

TVS Raider 125 İlk Bakım Ücreti Nedir ?

neden servisleri arayıp kendin sormuyorsun 10 dakikanı almaz
  6. SnappyninRuh

CBF 150 almak mantıklı mı?

ben 2 kez cbf sahibi oldum,şansıma ikisi de kız gibiydi birini 3 binde diğerini 6 binde aldım :) şuan bendeki motorlar olsaydı 120 bin liradan aşağı satmazdım öyle bir temizlik yok servisin koyduğu klavz vida izleri bile duruyordu,paran güzel bir şeye yetiyorsa al cbf asla pişman etmez
  7. SnappyninRuh

Zincir Yağlama Konusunda Tavsiye

zincir yağlama ile ilgili 1571752.konuyu açmış olabilirsiniz,daha net ve anlaşılır konular için önceki konuları okumanız rica olunur.
  8. SnappyninRuh

Yenilenen Honda PCX125 Türkiye'de Satışa Sunuldu..

125cc scooter 200 bin tl hayırlı olsun Türkiyem
  9. SnappyninRuh

Honda Cg(2005) Vs Mz 125(Kanuni-1997) Kıyaslanmasında Hangis Tercih Edilir?

gerçek mz almanya üretimi olanlardır kanuni üretimlerin hepsi çöp maalesef,zaten yaşadığın bölgede yedek parçası ve ustası olmadıktan sonra o motor başına dert açar, temiz cg titan es bulursan tavsiyemdir
  10. SnappyninRuh

İzmir de motor sürmeme yardımcı olucak var mı?

kızsan yardımcı olurum
  11. SnappyninRuh

Boykot Ediyor musunuz

konu coladan açılmış bir şirket çalışanı olarak ben de yazayım,bu boykot olaylarından hiç etkilenmedik aksine yıllık büyüme planlarımızı tutturduk ve hedeflediğimiz satış tutarlarına ulaştık,şuan yılın ilk çeyreğine gelmemiş olsak bile satışlar hala yüksek ve kış sezonundayız:) yaza yeni üretim...
  12. SnappyninRuh

Ülkemizde'ki Commuter Açığını Japonların Kapatmaması

benim de demek istediğim bu aslında usta,cbfe enjeksiyonu koy ve arkayı disk yap bitti gitti, 150cc bana yeterli gücü sunuyordu hp yükseltmesine bile gerek yok,ama bu sefer de honda bey 250cc naked satamaz böyle bi alet gelse
  13. SnappyninRuh

kendimle çeliştiğim bir konu görmüyorum,cbf 150 commuter katagorisinde bir motosiklet,devir saati var,arkada mono amortisor var ve yaylanması efsane,yurt dışında zibilyon tane bu şekilde honda modeli sayarım,bunlar commuter olmaktan çıkartan şeyler değildir,daha önce daha iyi fırsatlar sunan ama...
  14. SnappyninRuh

vakit ayırıp görüşlerini paylaşan arkadaşlara teşekkür ederim 1739284771 bana göre daha derli toplu ve premium bir hava katıyor tamamen zevk meselesi,he bir de kırılma olayı var
  15. SnappyninRuh

50CC SCOOTER ÖNERİSİNDE BULUNUR MUSUNUZ

sıfır çin malı alacağına alırken de satarken de kazanacağın neos daha mantıklı olur
  16. SnappyninRuh

ben olaya başlangıç motoru olarak bakmıyorum,250 cc alacak bütçem varken döndüm dolaştım yine Cbf aldım bugün garajında 1000cc aleti olan yanına 125 cc alet bakıyor,adamın bütçesi var ama Türkiye pazarında kaliteli commuter bulamıyor,olay bu
  17. SnappyninRuh

Tvs ve Bajaj kullanmadım ama inceleme fırsatı buldum,daha ucuza daha fazla konfor ve süs satıyor olabilirler ama japon gerçeği diye bir durum var,trafikte hala fink atan cbf ve ybrler var bunlar 100 bin kmyi devirmiş motorlar ve hala çatır çatır çalışıyorlar,1 milyon km yapan cbf var istanbulda...
  18. SnappyninRuh

100-125-150 cc kategorisinde büyük eksiklik görüyorum,bundan 10 sene önce alternatif fazlaydı hondaya gittiğimizde cbf150,cb125e,cb125 ace wing go 100cc vardı,yamaha da aynı şekilde crypton ve ybr ile güzel satışlar yapıyordu. Şuan bayiye gittiğin zaman ne adam akıllı japon commuter ne de cup...
  19. SnappyninRuh

Grenaj çizikleri için öneri.

silikon bazlı cila alırsan o ciziklerin büyük bir kısmı gider(derin olmayanlar) https://www.hepsiburada.com/menzerna-one-step-polish-3in1-hepsi-bir-arada-pasta-cila-250ml-pm-HB000008F6UC
  20. SnappyninRuh

Zincir Yağlamak İçin Wurth Dry Lube Nasıl?

ucuz ve mantıklı cevap sunayım motordan çıkan yağları hiçbir zaman atmam biriktiririm, kauçuklu gresle onları birleştirip yoğun bi kıvam elde ederim ve senelerdir motorlarımın zincirlerini o şekilde yağlarım en ufak sıçratma yapmaz

Yeni mesajlar