Cimerin Yazısına Göre 50 CC Ehliyetsiz Sürebilirmiyim

Motosikleti
D400
Okudugunu anlamak gerek.

Yaşın tutuyor ise elektrikli bisiklet sürebilirsin, B sınıfı (M) ehliyetin var ise 49cc e kadar sürebilirsin.

Güzel kardeşim önceki açtığın konuda da cimerden ne söylenmişse onu söyledik zaten. 250w 0.25kw altı elektriklilere ehliyet şartı yok yaş şartı var 15 yaş.
50cc ye kadar (0-49.99cc olan motorlu bisikletler ruhsatında sınıfı L1 olacak ve motorlu bisiklet ibaresi olacak) için ise "M" sınıfı ehliyet lazım oda her ehliyette var yani herhangi bir ehliyetin olması yeterli. Niye anlamamak için diretiyorsun.
Motosiklet ehliyeti hariç bir ehliyetin varsa elektriklide de 4000w 4kw a kadarda kullanabirsin.
Özetle o dediğin cg yi yada herhangi bir 50cc olan bir motorlu bisiklet alacaksan bir ehliyetin olmak zorunda motosiklet ehliyeti olması şart değil.

Daha açıklayıcı olsun
0-50cc - benzinli - herhangi bir ehliyet
250w-4000w yani 4kw - elektrikli - herhangi bir ehliyet
0-250w yani 0.25kw - elektrikli - yaş 15 ehliyet şart değil

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben 15 yaşındayken 3 farklı kızla flört ediyordum ama sen okudğunu anlamıyorsun,bence orta okula geri dön

Motosikleti
Hero Dash125
Süremezsin. Yaşın onbeşse sana ehliyet yok zaten. 16 ise 49 ccye kadar motor için m ehliyetinin olması lazım. 16'yı dıldur git a1 al.

ben 15 yaşındayken 3 farklı kızla flört ediyordum ama sen okudğunu anlamıyorsun,bence orta okula geri dön
Çok açıklayıcı ve mantıklı bir cevap akşam akşam iyi güldüm :D. kaç yaşındasınız bilmiyorum ama şuan 15 yaşında ki insanlar için 3 flört normal belki (F)ener(B)ahçe bile normal şuan ,17 yaşında olduğum için konuyla yakından bilgim var :D.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar