Arama sonuçlarınız

1. cıbılduck

Motoru tek başına satmaya gideceğim başıma bir şey gelir mi?

Merhabalar, ilk motorumu satmaya götüreceğim pazar günü. Motoru kaçırma vesaire olaylarına önlem olarak ne yapabilirim? Şehir istanbul avrupa yakası. Refakat edecek arkadaşım yok açıkçası.
  2. cıbılduck

(acil) bu vidayı nereden bulabilirim?

Yolda giderken fren kaliperinin vidası düştü, ilk başta bişey yokken tam eve varıyorken ön frenden basınca TAK diye ses gelmeye basladı. Bu vida düşmüş sanırım. Bunu herhangi bir ustadan temin edebilir miyim? Bu halde trafiğe çıkıp hondaya kadar gitmek istemiyorum.
  3. cıbılduck

2. motosiklet önerisi

Merhaba, geçen aylarda 250cc tavsiyeleri istemiştim. R25, Mt25 falan gibi motorlardan konusmustuk ama gerek yeni fiyatlar, gerek bütceyi düsürmemle beraber bu motorları alamayacağımı anladım. Karşınıza 14bin bütçeyle çıkıyorum. 2. el bakıyorum. 35-40bin km civarı motorları alabiliyor gibiyim...
  4. cıbılduck

Motoru Yatırdım

Selamlar bugun çekmeköy yolunda rapsodi evleri civarında emniyet şeridinden ilerlerken önüme bir servis aracının kırması ve yerde de kum olması sebebiyle hafif frenlememe rağmen motor kaydı ve düştü. Debriyaj manetim kırıldı gitti. Vites değiştiremeden bir şekilde motoru eve ulaştırabildim...
  5. cıbılduck

Uzun Yol Tavsiyeleri

Merhaba, İstanbul - Ankara yapmayı düşünüyorum. 2 hafta sonra da geri döneceğim aynı şekilde. 125cc motorum. Bu uzun yola gider mi? İçlik vesaire ekipman tam zaten. Sabahın çok erken saatlerinde çıkıp öğlen vakti Ankara'ya varırım diye düşünüyorum. Bu işler planda kolay gibi gözüküyor ama illa...
  6. cıbılduck

250cc Motosiklet önerileriniz

Merhabalar, cbr125r sahibiyim, 250cc'ye geçmek istiyorum. Geçme sebeplerim; şehirlerarası yol yapabilmek, uzun yolda pozisyon rahatlığı, naked tipine gecmek ve şehir içinde daha rahat kendimi kurtarabilmek. İkinci el alacağım. Cıbırı elden çıkarıp bir kac ay para toparlayıp şubat sonu - mart...

Yeni mesajlar