Motoru Yatırdım

Selamlar bugun çekmeköy yolunda rapsodi evleri civarında emniyet şeridinden ilerlerken önüme bir servis aracının kırması ve yerde de kum olması sebebiyle hafif frenlememe rağmen motor kaydı ve düştü. Debriyaj manetim kırıldı gitti. Vites değiştiremeden bir şekilde motoru eve ulaştırabildim. Debriyaj manetini internetten söyleyim kendim takabilir miyim? Kolay bir işlem midir? Hiç alet takımım da yok, önerilerinize açığım.

Evet ben de ABS li motor bakmaya başladım döndüğümden beri. :thumright

basittir . büyük ihtimal 8 numara anahtar ve yıldız tornavida yeterli olacaktır.

yada burdan önce bi youtube bi bak.

İkis makıs; k ve n el yapımı hava filtreli ve daktır puley bağa’lı olsun. Baga’n bir daha bag’sın... tahrik kayışı yan sanayi olsun ki mükemmelin mükemmeli olup, göz gelmesin!?.

Motosikleti
versys 650 #herşeydenbiraz
Geçmiş olsun.
Manet değişimi kolay, en olmadı bir bisiklet tamircisinin el aletleri ile rahatlıkla halledilir.
Emniyet şeridi'nden ilerlemek hiç göründüğü kadar emniyetli değil hepimiz kullanmaktayız ancak daha dikkatli olmamız gerekli.
ABS iyi birşey.

Hemen ABS uzmanları gelmiş bakıyorum da yoruma :)

Normal bir motosiklet ile ABS li motosiklet arasındaki fiyat farkını ödemeyi kabul eden varsa bende geçeyim ABS ye :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar