Arama sonuçlarınız

1. T

Sprey boya ile araba boyanır mı ?

Selam arkadaşlar farklı bir konu için rahatsız ediyorum yine sizi. Bir kaç hafta önce r11 flash araba almıştık, boyası çok iyi durumda değil ve zevkten dolayıda maviye boyamak istiyorum arabayı. Şimdi sorum şu; fazla masraf etmeden kaliteli boyalardan Akçalı sprey boya ile aracı kendim boyasam...
  2. T

Lada Samara aldırmadınız R11 dediniz

Selam arkadaşlar geçen gün konu açmıştım Lada alacaktım önerileriniz üzerine vazgeçtim, son yorumda bir arkadaşımız r11 bak demişti, sınırları baya bir zorlayacam r11 baktım iki ilanda karar kıldım aşağıya ilan no ları atacağım. Şimdi r11 ler nasıldır pişman olurmuyum iki ilanlarda bakıp...
  3. T

Lada Samara Alacam Ümraniye den usta lazım

Selam arkadaşlar, pulsar motorum çalındı geri 10 gün önce, malum kışta geldi elimizde herhangi bir araç yok, uygun fiyatlı iş görecek bir araç bakıyorum ve Ümraniye’de bir tane buldum sizden ricam, Ümraniye’de tanıdığınız sağlam işinin ehli bir usta var ise araca bakmaya gittiğimde göstermek...
  4. T

Pulsar 200 RS motorum çalındı İstanbul

Arkadaşlar saat 23:35 civarı iki kişi birisi motorlu, birinin üzerinde şişme sarı yelek var, apartmanın önünden kilidi kırıp, motorlu olan ayağı ile benim motosikleti ittirerek gidiyorlar. Yer Esenyurt Turgut Özal mah saadetdere metrobüs durağı civarı. Görenlerin irtibata geçmesini rica ediyorum...
  5. T

AliExpress ten çakma givi çanta alıp, forumda 300 tl ye ilan vermek..

Evet arkadaşlar Atakan06 nickli forumumuza üye arkadaşımız, çakma depoüstü çantayı orijinal diye satıyor. Normalde beni bağlamayan bir olay fakat ilanın forumda paylaşılmış olması ve insanların aptal yerine konulması artık zoruma gidiyor. Bizmi safız yoksa bunlar fazlamı uyanık ...
  6. T

Gürcistan khachapuri pidesi hk

Selam arkadaşlar, aramızda Gürcistan lı yada çifte vatandaş olan abilerimiz bar ise sizlerden bir konuda yardım isteyeceğim. 2 ay önce Gürcistan’a gittim ve bu pideden yemiştim, son gün bir arkadaşın tavsiyesi üzerine yedim ve harika bir tadı vardı. Gürcüce bilmediğim için orada araştırıp bu...
  7. T

TURANOĞLU MOTOSİKLET ALIŞVERİŞ

Selam arkadaşlar, başlıkta adı geçen bayinin sitesinden mt revenge kask aldım, n11’de de satışları mevcut. Kask kargoya verildikten sonra takip no site üzerinden ulaşamadım. Satıcı ile iletişime geçtim ve takip no istedim, size döneceğim dedi WhatsApp üzerinden 2 gün geçti dönmedi, neyse kargo...
  8. T

100 cc scooter tavsiye

Selam arkadaslar Bir arkadasıma 100 cc scooter 🛵 motor alacağız ve sıfır yerine 2. El km 3-4 bini geçmemiş, sıfır ayarında bir motor arıyoruz. Yalnız marka ve sorunsuzluk konusunda desteğiniz lazım. Bütçe 3250 en fazla. Bu fiyatlarda mondialden başka alternatif yok sanırım. Bana kalsa hiç...
  9. T

Konu açıp kaybolanlar derneği !

Konuyu açıyorsun, bilgi, yardım, öneri vs istiyorsun sonra tüyüyorsun. Sana emek harcayıp yazan yardımcı olmaya çalışan insanın emeğine yazık. Amaç ne ?
  10. T

Motosiklet Cila, parlatma

Arkadaşlar motosikletimi cila yapmak istiyorum, oto yıkamacı bir abimiz sonax hızlı cilayı önerdi. Daha önce birinde görmüştüm aşırı derece temiz ve parlatmış adam cila markasını sordum abd malı 180 tl fiyatı varmış. İstediğim fiyatı uygun kaliteli cila önerebilirmisiniz. Grenaja boyaya zarar...
  11. T

Nedir bu km ara bakımı ? Avrupa’da nasıl?

Arkadaslar merhaba; Tr de tutturmuşlar bir ara bakım her 2500 de bir yağ değişimi, insanların aklında o kadar yer etmişki, sanki mecburi bakım sanıyorlar bunu. Hatta ara bakım fiyatı ne kadar diye soran birçok kişi var. Motor için faydalı olabilir bişey demiyorum fakat para bayılmaktan başka...
  12. T

Kaza yaptım resimli ( işi bilenler yardım )

LÜTFEN YANLIŞ ANLAMAYIN SADECE SİGORTA İŞLERİNDEN ANLAYAN ARKADASLAR YÖNLENDİRSİN BENİ, KESİN BİLGİSİ OLMAYAN ARKADASLAR DEĞERLENDİRME YAPMASIN Yol boşken hızlı bi şekilde geliyorum trafik duruyor ileride ve yavaşlıyorum, r 25 li arkadaşı geride görmüştüm yatmış motora makas ata ata sanırım...
  13. T

(MOTOMAX) 2 farklı site farklı fiyatlar

Arkadaşlar motomax ın kaç tane sitesi var, iki site buldum ikisinde farklı fiyatlar ve sitenin birinde intercom ürünlerinde hiç indirim YÖK diğerinde %50 indirim var. Onun dısında dizlik dirseklik %50 indirimle sitenin birisinde 37 tl iken diğerinde 49 tl...
  14. T

Ziraat emeklilik zorunlu sigorta (yardim)

Merhaba arkadaslar aramizda bankaci arkadas varsa lutfen yardimci olsun. 6 ay once konut kredisi cektim ve zorunlu ziraat emeklilik sigortasi yaptilar, bankaci memur 6 ay sonra iptal hakkiniz dogar ama bence devam edin dedi, simdi iptal ettirmek istiyorum ayda 120 tl cekiyorlar. Zaten benim...
  15. T

Lutfen 5 dakikanizi ayirip bu yaziyi okuyunuz !

Konu disi ama diger bolumler aktif olmadigi icin buraya acmak istedim.. Bu yazı biraz uzun kabul ediyorum ama şimdi olmazsa daha sonra mutlaka okumalısınız! Pakistanlı araştırmacı yazar Dr.Faruk Saleem'in kaleme aldığı “Müslümanlar Yahudilerden neden geri kaldı?” başlıklı yazısı... ***...
  16. T

RS 200 Gundeme gelmeyen sorunlar

Selam arkadaslar 3 ay once rs 200 almistim ve forumdan takip ettigim kadari ile her zamanki gibi malesef sorunlari kinse dogru duzgun yazmamis ve alinca gormus oldum yine. + Motosiklet seri ve atik kalkislari. Abs avantaj Oturus pozisyonu egimli degil normal ve yuksek, yuksek olmasi ileri...
  17. T

Depoda oluşan su lekeri nasıl geçer önemli!!!

Arkadaşlar geçen yağmur yağdı branda yok diye motorun üstüne büyük poşet geçirdim, heryerde su lekesi oluşmuş, wtsp grubuna sordum gaz yapı ile geçer dediler aldım sildim geçmedi ve sildiğim yerlerde hep çizikler oluşmuş moralim çok bozuldu. Ben yumuşak diye peçete ile sildim, Öner’i yapan...
  18. T

Branda öneri.. önemli!

Arkadaşlar bir çok konuya bakmama rağmen kimse net bir öneride bulunmamış. Sağlam su geçirmeyen gerekirse bir kış boyu motoru dışarda bırakmak zorunda kalabilirim, f/p ürünü önerirseniz sevinirim. Bütçe 150 tl ye kadar çıkabilirim..
  19. T

200rs rodaj, kim doğru kitapcıkmı yoksa ustalarmı

Arkadaşlar rodaj konusunda kitapçıktaki yazanlar asagıda resimde görünüyor, servisteki ustaların ise görüşü daha farklı 6 bin deviri geçmeden hız olarak 70 e kadar çıkabilirsiniz diyorlar, hatta sahibindende ki bi ilanda satıcı ile sohbet ettim, kitapçığın yanlış olabileceğini iddia etti...
  20. T

Pulsarlara zam yolda elinizi çabuk tutun

Arkadaşlar 3 hafta önce Pulsar Rs 200 almıştım şimdi baktım sahibinden e 3-4 bayi pulsarın tüm ilanlarını çekmiş, sanırım zam geleceği stok yapıyorlar ve alacak olan varsa genelde fiyatları 13500 den asagı yazan ilan yok, arayın veya gidin pazarlık yapın ben her bayiyi aradım ve 12700 e almıştım...

Yeni mesajlar