Arama sonuçlarınız

1. NoNeed2Label

Yeni Başlayacak Biri İçin Öneriler? 250NK vs N250

Sen zaten almaya odaklanmışsın, belli ki heveslisin. İstiyosan al ve sonunu düşünme. Here&Now. Ben garantici biriyim. Universite oğrencisiyken hele, bu tür risklere hiç girmem. Calışma zorunlulugun var mı bilmiyorum, tabi. Ben en kötüsünü düşünürüm, yürütme masrafları (olurda kaza, arıza...
  2. NoNeed2Label

Yeni Başlayacak Biri İçin Öneriler? 250NK vs N250

mümkünse 1 sene toplu taşıma, parayı denkleştirince 390 Adv. bajaj ve Cf moto ciddi odeme kolaylıkları sağlıyor. Adam senden 150 ye almıyor, gidiyor 12 taksitle 200'e sıfır motor alıyor, anlayacağın ikinci el ölü durumda. al sat, zor işler. 1 sene sabret derim.
  3. NoNeed2Label

İlk motorumla siftah

başka birisi gezince, biz de faydalanıyoruz. Hem sinerjidir 👍
  4. NoNeed2Label

İlk motorumla siftah

Selamunaleyküm Forumdaşlar, CB 250 R ile 5000 km, acemiliği attık. Sonrasında motosikletsiz 2 yıl, Aklımda MT-25 (cift silindir olması nedeniyle) vardı. 1 ay once sahiplendim ve ilk gezimi Bayram tatili sonrası bu Pazar günü yaptım. https://hizliresim.com/b7v78eb Rotam bu şekilde. Giderken...
  5. NoNeed2Label

Honda CB125F yine başaramadı

Ben bozulmayan, az yakan, iş gören makinalara bayılıyorum. Bir yerden bir yere giderken sürekli adrenalin, redline, şiddetli motor sesi bana eziyet gelir. Şehir içinde/kırsalda alacaksın, küçük küçük gezeceksin. 125 cc Çinli alıp 5-6 yılda gömülüyor. Azıcık bakımına dikkat et, ömürlük olsun. Çok...
  6. NoNeed2Label

Yeni model NS200 UG Alınır mı

Cb 250 R, Şeklen, saglamlik ve performans olarak, 2. El... Her turlu NS'den onde. Km 15000 falan birşey degil, kolay bozulmayan bir motosiklet. 5 Bin km kadar kullandım, şuan Mt 25'im var, acaba diyorum CB mi alsaydım 😄 Aklinda da kalıyor
  7. NoNeed2Label

Hangisi? Cb 500, cb 250r, Mt25

CB 500'ün çirkin kafa tasarımı, Vergi dolayisiyla gelen zam, Cb 250R'ın gelmeyecek olmasi ve eski motorum oluşu sebebi ile, MT-25'te karar kılıp bugün sahiplendim. Burdan Tracer veya NC nasipse Tavsiyeleriniz için teşekkurler 🙏
  8. NoNeed2Label

Motorda değişiklik istedigi geliyor insanın aklina. Ama birisi 200 bin birisi 435 bin 😒 bunu düşününce cb 250r diyorum. Mt 25 ise 60 70 bin farkla alımabilecek durumda 🤔
  9. NoNeed2Label

ben gidişe bakmıyorum. Hizlanmaları yeterli olsun Az yaksın, sağlam olsun. 3.5 degil de 4-4.5 yakiyor. Benim ehliyet A2 Ehliyet yukseltme motivasyonum yok :) 1740680708 mantıklı geldi👍
  10. NoNeed2Label

Agalar 😁 Soyledikleriniz mantiklı olabilir, AMa ben dikkat ettiyseniz A2 ile kullanabilecegim motorları yazdım. 750lik makina arabamdan cok yakarsa ben hoşnut olmam 😊 KTM, Kawasaki vs servisi yok, olsa da almam çünki 2. eli zayıf Fıtı fıtı gezicem, az yakacak, sorunsuz olacak. CB 250R ın...
  11. NoNeed2Label

Yakit tasarrufu icin neden Cb 500, açabilir misiniz?
  12. NoNeed2Label

Merhabalar, Uzun süre motordan ayrı kaldıktan sonra gidon hasretine son vermeyi düşündük. CB 250r eski motorum, hem saglam hem az yakıyor benim icin ideal ancak artık gelmeyecek, Mt 25 yeni kasalarında sorunlar oldugunu duyuyoruz, Cb 500 icin niyetlendigimde gelen zam ile birlikte nerdeyse 2...
  13. NoNeed2Label

Acil: CB 250R çok temiz

2018 model 7200 km'de. Ev aldığım için satılık. Aralık 15'e kadar ilanda. Tramer, kaza vs yok. Egzosta küçük bir çizik disinda bir kusuru yok. Çanta Koruma takozu Ayna genişletme Tur camı Securage garden 14 mm kesilmez zincir ve disk kilidi fiyata dahildir. Fiyat:45000
  14. NoNeed2Label

İlk motorumla siftah

Merhabalar, 30 yasından sonra hayalini gerçeklestirenlerdenim. Ölümsüz olması için ilk gezime dair blog olusturmak istedim. İşyerine motosikletle gitmek istiyorum, yol üzerinde tırstığım bir yokuş vardı, korkularımın üzerine gitmem gerekiyor deyip oraya sürdüm. Burası yokuş Yokuş...

Yeni mesajlar